November 23 2024 17:52:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Baron
Ja sa uz tesim na Bodenplatte Úsměv Snad bude aj Greif alebo Ju-188 Vyděšený
Hals - und Beinbruch!

Kukuloo
Bodaj by, ale k tomu by bodol Kanal Úsměv
Letka_13/Kukulo

Baron
Ehm, no, snad tym nic neporusim... Mozno sa Kanala dockas. Snad od bitky o Francuzsko, cez Dieppe, Normandiu.... BoB urcite nie. Ale najprv pride Bodenplatte a po nom by mal byt Pacifik (chcel by som Liberator Úsměv) . Co bude potom je otazne, na stole je viac navrhov, ktore urcite potesia hracov, nech uz sa rozhodnu pre ktorykolvek z nich. To sa tyka nielen serie IL2 ale aj pozemnych bojov a WW1. Lenze to je vsetko este velmi daleka buducnost.
Upravil/a Baron dne 14-05-2018 20:53
Hals - und Beinbruch!

Ajvn
WWI by mohla být asi tak kedy?Úsměv

Baron
Mala by byt tento rok, datum zatial nie je znamy. Moj osobny tip je jesen.
Hals - und Beinbruch!

Ajvn
Tak fajn hlavně, že projekt žije.ÚsměvMrknutí

saldy
Prvních pár misí mám za sebou, Stalingrad od půlky listopadu. Hra mě úkoluje zásobováním frontových letišť. V jednotce jsou 2 stroje. Já lítám sám ráno a Helmut odpoledne.

Přistání po 100km letu s nákladem zásob
[img]http://www.sturmovik1946.estranky.cz/img/original/2345/tante01.jpg[/img] is not a valid Image.

Čekám až se letoun vyprázdní
[img]http://www.sturmovik1946.estranky.cz/img/original/2346/tante02.jpg[/img] is not a valid Image.

Rychle pryč, nálet na letiště už jsem zažil Úsměv
[img]http://www.sturmovik1946.estranky.cz/img/original/2347/tante03.jpg[/img] is not a valid Image.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
ufff jsem zkoušel lítat HS-129 B2 v BOXu a v starým šturmoj - 100% palivo + mk103 a abych to porovnal a ve starým šturmu mě to přijde mnohem blíže opravdovýmu Henschelovi.
Oni oba lítají na stejných rychlostech v obou simech ale ve starým šturmoj se to nechová jak ehmm, piča ..

start, pojíždění v BOX - úplnej děs, jsem myslel že vzteky rozmlátím klávesnici prostě na jednom letišti ne ne to srovnat, klasika bos a ostruha se porád někam musela srát do strany. (a to vzlétnu s každým letadlem v BOXu (vyjma Henschela a G6 kterou nemám) i s fokáčem bez zamknuté ostruhy)
Startoval jsem asi 20X a ani jednou nedostartoval - z hliněného letiště.
Dal jsem jiné letiště travnaté - úplná pohoda, na poprvé, na podruhé bez problému. - Nepochopitelný ..
Btw proč má dvoumotorové letadlo "vrtulový" moment když má dva motory a ještě běžící protiběžně

start pojíždění v IL46 - naprosto bez problémů, koretně reaguje na obě brzdy, nemá debilní moment "vrtulák", při startu se chová stabilně a jako "těžký" ale po nabrání rychlosti je stabilní.

Let v BOXu - při letu rovně 290 až 300 km/h je celkem stabilní, při otáčení příliš rychle ztrácí rychlost jak kdyby to byl He-111. Ju-88 vydrží víc .. Stoupavost je úplně tristní i při zemi, prakticky neschopný regulérně vystoupat na kontinuelní režim při úhlu 10% .. v podtatě spadne ..
Jo při útoku se ten krám trochu komižlá .. uff to už asi nikdy nezmizí
Pancíř - nějakej flak 25mm vzdálenej asi 3km ho krají jak máslo Úsměv

Let v IL246 - stabilní při 300 km/h i při 200 km/h, stoupavost při 10% úhlu při rychlosti 220 km/h a letí .. Při nízkých rychlostech až k pádové, řízení těžkne ale letoun je stále stabilní jen hůře ovladatelný, při pádů jen obrátí čumák dolů a letí ... žádný cirkusový kejkle
Při útoku na pozemní cíle, je přesný a precizní, žádný komižlání a podobné pomatenosti. Po přeletu cíle je schopný rychle vystoupat do bezpečné výšky.
Při pokropení rus.AA 25mm se toho mnoho neděje .. lehké poškození a letí se dál Úsměv

Přistání v BOX
Z dajvu při nouzovém přistání na silnici při doteku se zemí ani nevím že jsem na zemi, (zřejmě příliš profi), pojíždění dobrý, brzdy super účinné, čumák v příkopu. Budiž Úsměv

Přistání v IL246
Z dajvu při nouzovém přistání na silnici při doteku se zemí to dvakrát lehce poskočí, v řízení je znát že to není úplně easy, v duchu se člověk modlí aby to přežil. Hamstám na brzdy, brzdy brzdí ale tak akorát. Účinně ale ne absolutně. Na čumák se to zhoupne až v poslední vteřině ale lze to zachránit.

Btw viditelnost pozemní techniky v BOXu je nepříjemná hi-res tančíky na hrubé textuře jsou hovno vidět.
V IL246 zelený tank umístěn na zelené louce je solidně vidět z 2 až 3 km ..

Suma sumárum - Hs-129 B2 ala BOX = kýbl nervů v prdeli, starej šturm, škaredej ale plně funkční ..
Upravil/a magot dne 15-05-2018 09:26

magot
saldy napsal:
Prvních pár misí mám za sebou, Stalingrad od půlky listopadu. Hra mě úkoluje zásobováním frontových letišť. V jednotce jsou 2 stroje. Já lítám sám ráno a Helmut odpoledne.

Jo tetu mám taky, zatím jsem s ní zkoušel jen výsadky, zklamalo mne že vysazení vojáci nebojují ..
Upravil/a magot dne 14-05-2018 23:08

Baron
Šklebící se... je vobec nieco, co ta v IL2 BoX nesklamalo? Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

magot
Baron napsal:

BoK mapa je pěkná, P-39, Yak-1b, La-5FN, A-20 (s výhradama), Mc.202, Me-110, Ju-88 a teta (s výhradama v rámci použití) ;-)

//edit - jo ještě P-40 je ok.
Upravil/a magot dne 15-05-2018 09:28

Rumcajs
Tak to se rozezněly zvony. Moc hezky jsi to Magote napsal.

Hele a Mig 3 se ti nelíbí? Nebo Išák?

Trolicek
magot napsal ptákovinu:

Btw viditelnost pozemní techniky v BOXu je nepříjemná hi-res tančíky na hrubé textuře jsou hovno vidět.
V IL246 zelený tank umístěn na zelené louce je solidně vidět z 2 až 3 km ..

Protože v reálu jsou zelené / maskované tanky v zeleni a vegetaci vidět na 2-3 km jako na dlani podobně jako ve starém šturmu, že ááánóóó

media.giphy.com/media/ZqlvCTNHpqrio/giphy.gif

magot
Ne, vůbec jsi to nepochopil..., jde o to že jemnost rozlišení textur země a tanku je lepší v I246 proto je lépe vidět. To proto že používá opakující se malou plochu.
BOX používá používá větší plochy na hrubší texturu což vypadá z 1km a výš lépe. Níž při útoku na pozemní jednotky to je spíš za trest ..
Není to barvou, chtěl jsem tím říct že i zelený tank na zelené textuře může být dobře vidět a ne jak je to v BOXu.
Upravil/a magot dne 15-05-2018 09:01

Mira
Von se tady někomu líbí Mig Úsměv
Náhodou Magot je kádr, dokáže si i na BoX najít něco hezkýho Úsměv Znám lidi, co prostě maj to svoje ( a budou to i přes viditelné nedostatky a chyby bránit do roztrhání těla, před těmi, kdo ty chyby vidí ) a ostatní pro ně neexistuje, neboť je to jen odpad na kterým není nic co by za to stálo.

saldy
20. listopad. Moje drama na přistání Šklebící se (nejde vložit)

https://www.youtu...e=youtu.be
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Mira
saldy napsal:

20. listopad. Moje drama na přistání Šklebící se (nejde vložit)

https://www.youtu...e=youtu.be

Tobě nejde vložit a mně nejde přehrát Úsměv

Rumcajs
Jsem si dovolil to upravit/opravit.

YouTube Video

Bierglass
Baron napsal:

Barone,
to jsou ty nekončící spory o tom,že jen ve starém Šturmovi bylo vše co se týče FM a DM správně a vše ostatní je špatně.Řešit tyto věci na tomto foru mně osobně připadá mlácení prázdné slámy.Já nejsem natolik jazykově vybaven abych se místo fňukání na foru zeptal přímo vývojářů ale ty by jsi mohl.Zajímalo by mně proč Štuka není vybavena automatickým odhozem a podrovnáním střemhlavého letu v nastavené výšce?Dočkáme se toho někdy?A proč u BF 109
působí gyroskopický učinek vrtule natolik , že znemožňuje přímý let aniž bych soustavně nerval knipl k jedné straně aby to letělo rovně.Můžeš se mi optat?
Děkuji

Baron
Ohladne Stuky mam za to, ze to kopiruje prax u bojovych jednotiek, kde sa automat z masin spravidla vyberal. Malo to svoju logiku - ked protilietadlovci vidia v akej vyske odhodil prvy, predpokladaju, ze v rovnakej vyske odhodia aj dalsie stroje roja. Staci potom nastavit hlavne a Nemci si lezu pre smrtku sami. Ak si dobre spominam, zacalo sa to praktizovat po BoF a BoB, vo velkom potom v Sovietskom zväze. Ovsem suhlasim s tym, ze by to tam malo byt. Opytam sa na to, ale vela nadeji si nerobim. Ohladne Bf - popytam sa tiez, mne osobne to vsak nepripada nijak zvlast nerealne.Aspon teda ja sa s eFkom nijak zvlast netrapim.
Upravil/a Baron dne 15-05-2018 20:36

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,866 návštěv