November 23 2024 20:46:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
batoh

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
petsild
Paulus napsal:

Chroustall napsal:

Ahoj, nepoužíváte někdo opentrack? Nemohli byste mi poslat profil? Mám to nějaké rozbité a nedá se s tím lítat Smutný

Nevím, zda Ti to pomůže. Určitě máš jinou kameru a jiné oči.Mrknutí
obrázek

Máš omezený rozsah pohledu na všech osách, třeba na ose roll to chápu, ale Yaw je zrovna šestá hodina, to se nemusí vyplatit.
Rád poradím v OT nastavení.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Paulus
petsild napsal:

Paulus napsal:

Chroustall napsal:

Ahoj, nepoužíváte někdo opentrack? Nemohli byste mi poslat profil? Mám to nějaké rozbité a nedá se s tím lítat Smutný

obrázek

Máš omezený rozsah pohledu na všech osách, třeba na ose roll to chápu, ale Yaw je zrovna šestá hodina, to se nemusí vyplatit.

Mně to tak vyhovujeÚsměv
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Aces_Wild
Hotfix 3.002c

3.002с hotfix has been released:
- Aircraft modifications are lockable by a multiplayer server hoster;
- Player names correctly appear in the kill messages in the multiplayer chat;
- Certain symbols in the mission or server description won't cause the GUI to display an empty screen;
- Camera settings save correctly;
- The map automatically centers in the server lobby;
- Radio command menu functions correctly after a mission start on the ground;
- AI Fw 190 correctly take off in large groups;
- Clouds are visible in the rearview mirror during Winter;
- Static objects damage has been fixed;
- A rare crash that could happen during the mission closing has been fixed.

CSW_Cassius Chaerea
Kdo se vyzná v těch amerických střepech? Je pravda že se ten Boston (bez bomb s plnou nádrží) rozpadal při přitažení při rychlosti 435 km/h (270 mil)?

magot
a proč ne? Není to stíhačka ..
Na druhou stranu těžko k tomu získáme zdroje ..

LEON
Paulus napsal:

petsild napsal:

Paulus napsal:

Chroustall napsal:

obrázek

Mně to tak vyhovujeÚsměv

Jasně, už jsem taky zažil situace, že pohled na "šestku" nebyl zrovna příjemnej, někdy je lepší to nevidět Šklebící se

https://www.rcfree.eu
CSW_Cassius Chaerea
magot napsal:

a proč ne? Není to stíhačka ..
Na druhou stranu těžko k tomu získáme zdroje ..
Peška se nerozpadne, šturm se nerozpadne...

LesniHU
Boston: Manual varuje pred nakladanim gecek pri manevrech, ale specificka cisla nauvadi. Prijde mi to blbe, jako kdyby tam dali 3G limit.
Pe-2 byla stavena jako stihacka, to neni uplne porovnatelne.

CSW_Cassius Chaerea
Tak jediné co se rozpadne přitažením je He 111 při více jak 500 km/h. Peška, Jučko, Šturm, Hs 129 se rozpadnou dříve maximální rychlostí, než géčky.

Paulus
LEON napsal:

Paulus napsal:

petsild napsal:

Paulus napsal:

Chroustall napsal:

obrázek

Mně to tak vyhovujeÚsměv

Jasně, už jsem taky zažil situace, že pohled na "šestku" nebyl zrovna příjemnej, někdy je lepší to nevidět Šklebící se

Já ale při tomto nastavení vidím dobře na šestouMrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

311_Mart
Ta A-20 byla na géčka náchylná i ve starým šturmovi, hlavně náklad 4x500 lb - pumy pod křídlem. S nákladem 2x500+4x300 lb - všechno v trupu, to bylo, možná kupodivu, "odolnější". Byla tady k tomu diskuze, myslím u Invaze... Třeba k tomu mají vývojáři přesná data a v dalším patchi je budou mít třeba ještě přesnější Šklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Saburo
v žádné z letových příruček co se dají sehnat na netu a ani v instruktážním videu ze 40 let není stanovena hodnota maximálního přetížení
ale všude je uveden zákaz akrobacie a ve videu přímo říká instruktor, že vybírání střemhlavého letu musí! být pozvolné
povolená maximální rychlost v dajvu se pohybuje v rozmezí od 355 do 425 MPH IAS, podle verze..

CSW_Cassius Chaerea
311_Mart napsal:
Třeba k tomu mají vývojáři přesná data a v dalším patchi je budou mít třeba ještě přesnější Šklebící se
V to spoléhám, jinak je to letadlo dost tragédie. Peška opět vítězí snad ve všech směrech, samozřejmě hlavně v celkové odolnosti.

magot
ale prd, us verze s nordenem válcuje pešku v horizontálním bombardování z bezpečné výšky
(bohužel jediný sim který simuluje bomb zaměřovače je starej šturm)

CSW_Cassius Chaerea
Ehm...

Pe-2 s35, tuna bomb a plná nádrž, výška 6km, rychlost 345km/h
A20B, tuna bomb a plná nádrž, výška 6km, rychlost 350km/h

Na letadlo které je citlivější na německé zbraně to zrovna není nějaký rychlostní zázrak vůči pešce.

Baron
magot napsal:

ale prd, us verze s nordenem válcuje pešku v horizontálním bombardování z bezpečné výšky
(bohužel jediný sim který simuluje bomb zaměřovače je starej šturm)

Aj il2 CoD ma dobre spravene zameriavace.
Hals - und Beinbruch!

magot
Cassius Chaerea napsal:

Ehm...

Pe-2 s35, tuna bomb a plná nádrž, výška 6km, rychlost 345km/h
A20B, tuna bomb a plná nádrž, výška 6km, rychlost 350km/h

Na letadlo které je citlivější na německé zbraně to zrovna není nějaký rychlostní zázrak vůči pešce.

jenže s Peškou z 6km trefíš prd páč to zaměřuješ nějaký zaostalým sovětským systémem Šklebící se (nemyslím v BOX)
Ale určitě existovali i tací soudruzi který trefili jedoucí vlak ještě v tunelu Šklebící se

Chtěl jsem tím říct že Havoc měl krapet vyšší kvality bombardéru než útočné sovětské stroje.
Nicméně Pešku považuju za jeden z mála skutečně povedených ruských strojů v rámci svého zařazení. Ovšem rozhodně ne v horizontálním bombardování ..

CSW_Cassius Chaerea
Seš ve vláknu Il-2 Battle of Stalingrad, která pracuje jen se zaručeně nejpřesnějšími daty a nikoli s nějakou pitomou realitou. Bavíme se tu o ultra simulátoru, tak nám sem netahej nějaké nordeny. Peška je prostě nejlepší bombardér, který ke škodě Američanů nedodávali lend leasem do Ameriky a Británie aby tak zkrátili válku. Místo toho dostával Sovětský Svaz tenhle průměrný krám s názvem A20.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 27-04-2018 16:00

magot
jo Šklebící se

Baron
Novy developer diary 192: https://forum.il2...ent-611219

Obrazky z Bodenplatte Úsměv

Napriklad
forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_2018_04/07.jpg.5d98925875745454f9690dd0093d6b47.jpg

alebo
forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_2018_04/01.jpg.fa6c8039ce346c43dbccfc6f7474eadb.jpg

Úsměv
Upravil/a Baron dne 27-04-2018 20:32
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,865 návštěv