November 22 2024 21:54:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
magot
bohajeho jak se používá ten minigun v Gazelle, nezkoušeli jste? AI vůbec nereaguje na nepřátelskou pěchotu ..

AJaromir
Gazella je teď mnohem hodnější, co jsem zkoušel. Ikdyž ty vzlety furt nic moc.
Miro, potlačené stínování je špatně přeloženo. Jen pro přesnost. Vím, není to tvoje chyba. Přesněji to znamená odložené stínování.

Aces_Wild
RAZBAM Simulations

RAZBAM potvrzuje mapu Falkland.

Ok, as most suspected, the 1st RAZBAM simulations terrain project is: South Atlantic Theater of Operations: The Falklands Islands.
It should be look at not just because of the historic events, but future events or "what if" situations that could've happened..for instance the recent discovery of oil reservoirs could sparkle a conflict not exactly against Argentina but some other world power with strategic reach..

magot
AJaromir napsal:

Gazella je teď mnohem hodnější, co jsem zkoušel. Ikdyž ty vzlety furt nic moc.
Miro, potlačené stínování je špatně přeloženo. Jen pro přesnost. Vím, není to tvoje chyba. Přesněji to znamená odložené stínování.

Jo lítá se s ní velmi snadno .. až je to podezdřelé ..
UHčko je těžší a působí realističtěji ..

petsild
Přesto že z vizuálních vad nebylo nic odstraněno, přeci jen k jedné významné změně došlo.
Nápověda je hned Úsměv po načtení mise neproběhne…?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Aces_Wild
magot napsal:

bohajeho jak se používá ten minigun v Gazelle, nezkoušeli jste? AI vůbec nereaguje na nepřátelskou pěchotu ..

Master arm přepínač na M, pak lze zbraní hýbat buďto přes trackir nebo po kombinaci levý ALT+C ovládat myší.

i.imgur.com/m7MFBCj.png

AJaromir
Magote, narozdíl od UH-1H má Gazela SAS, takže ano, mělo by to být jednodušší.
Upravil/a AJaromir dne 25-04-2018 20:38

magot
Jo on mě funguje, ale AI nereaguje ..
A nevíš jak vycentrovat zaměřovač toho rotačáku?

Baron
Aces_Wild napsal:

RAZBAM Simulations

RAZBAM potvrzuje mapu Falkland.

Ok, as most suspected, the 1st RAZBAM simulations terrain project is: South Atlantic Theater of Operations: The Falklands Islands.
It should be look at not just because of the historic events, but future events or "what if" situations that could've happened..for instance the recent discovery of oil reservoirs could sparkle a conflict not exactly against Argentina but some other world power with strategic reach..

Takze Falklandy... No, niezeby som bol proti, len som zvedavy, s cim tam budeme lietat. Harriery GR nemame, Etendardy tiez...
Hals - und Beinbruch!

Hoper
AJaromir napsal:

1stCL_Novotny napsal:

Pokud to jde, bral bych ho. Odpadla by zlouhavá instalace původní verze z CD a následný instal Upgrade verze. Úsměv
Ale ráád přenechám potřebnějším!!!!

Povím ti, proč je prodávám.
Protože mám BS1 a upgrade na BS2. Nechtělo se mi mít kvůli tomu nainstalovaný BS1, tak jsem pořídil plnou BS2. ED ale pak umožnili vyměnit BS1 a upgrade na BS2 za plnou verzi BS2. Tak teď mám 2 plné verze BS2. Vývojáři mi dovolili jednu prodat. Takže, leone, když zajdeš na podporu, zadáš požadavek a de něj klíč od CD verze a upgradu, tak ti dají plnou verzi.
[img]https://picload.org/image/dawwgwdi/tiket.png[/img] is not a valid Image.

No to si dělaj k..y ... Jestli jim ten vývoj bude fungovat stejně dlouho jako přijít na "nápad" umožnit vlastníkům BS1 a BS2Upgrd přechod na BS2fUll, tak to vám teda nezávidím...
Obávám se, že mám tedy též dvě verze BS2.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
magot napsal:

To je dobré, mohlo by vzniknout o něco více map ..

mohly by se primárně dodělat ty rozdělané ?

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Aces_Wild napsal:

Co zaznělo během včerejšího streamu:

* uvažují nad Super Hornetem, opět na dlouho s tím, že není jasné zda k němu vůbec sehnají dostatečné množství informací

To je smutné, že vůbec uvažují nad něčím, o čem teď nemá smysl vůbec uvažovat.
Ale pokud to vezmu z hlediska mého předchozího postu, tak při plánování 30tiletky je asi dobré se nad tím zamýšlet :)

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
AJaromir napsal:

Kamarádi, co učí historii, vždycky rotují jak Martin Rota, když slyší veřejně plácnout nějakou historickou blbost. Hlavně na prohlídkách zámků a hradů, kde průvodci mají většinou jen naučený text a o skutečné historii ví vcelku prd.

Dodnes vzpomínám na mladou hezkou, co nás provázela po Hluboké. A nebyla jako jiná (stará, funící se sádrou, co nás furt popoháněla, že máme zpoždění; ale na úplně jiném zámku) a když viděla, že si to prohlížím se zájmem, říkala mi i podrobnosti k obrazům a původním majitelům.
Jestli mi kecala nevím, já jí pro její hezké oči věřil vše :)

Pardon za OT :)

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Aces_Wild napsal:

RAZBAM Simulations

Zdá se, že mapa na které RAZBAM pracuje je jižní Atlantik. :)

i.imgur.com/QNXyNT0.png

Zdroj

Malvíny nebo spíš jen západní břech Afriky ?

Saburo napsal:

ty Falklandy jsou zatím jen nepotvrzená spekulace, naštěstí
snad nikoho reálně nenapadne udělat tak nesmyslnou mapu...

aha :)

No ale Saburo, minimálně jeden člověk chtěl letět tankovací misi tankovacích tankerů pro tankovací tankery pro tankovací tankery :)
A třebas se tam za 20 let budou mydlit zas. Hele jak jim vyšel Krym...

magot napsal:

Saburo napsal:

ty Falklandy jsou zatím jen nepotvrzená spekulace, naštěstí
snad nikoho reálně nenapadne udělat tak nesmyslnou mapu...

No je fakt že jediný stroj k Falklandské válce je UH-1H pro Argentinu a RAF ... ale nebyl ve výrobě náhodou IAI Nesher? (Potažmo Dagger)
Za Brity by se muselo lítat s modernějším Harrierem, modernější výsadkovou lodí což není úplně košér a není tam jádro pudla - minimálně AI Vulcan ..

ale všechny stroje jsou již odtajněné...

ten DCSkový A4 tam byl ?
Upravil/a Hoper dne 26-04-2018 08:53

ovarek.cz/hamster.gif

Deschain
Falklandy jsou potvrzený Razbamem

Baron
Hoper napsal:

AJaromir napsal:

1stCL_Novotny napsal:

Pokud to jde, bral bych ho. Odpadla by zlouhavá instalace původní verze z CD a následný instal Upgrade verze. Úsměv
Ale ráád přenechám potřebnějším!!!!

Povím ti, proč je prodávám.
Protože mám BS1 a upgrade na BS2. Nechtělo se mi mít kvůli tomu nainstalovaný BS1, tak jsem pořídil plnou BS2. ED ale pak umožnili vyměnit BS1 a upgrade na BS2 za plnou verzi BS2. Tak teď mám 2 plné verze BS2. Vývojáři mi dovolili jednu prodat. Takže, leone, když zajdeš na podporu, zadáš požadavek a de něj klíč od CD verze a upgradu, tak ti dají plnou verzi.
[img]https://picload.org/image/dawwgwdi/tiket.png[/img] is not a valid Image.

No to si dělaj k..y ... Jestli jim ten vývoj bude fungovat stejně dlouho jako přijít na "nápad" umožnit vlastníkům BS1 a BS2Upgrd přechod na BS2fUll, tak to vám teda nezávidím...
Obávám se, že mám tedy též dvě verze BS2.

V podstate ano. Aspon u mna to tak je - napisal som na podporu, BS1 a upgrade bol zmeneny na plnohodnotny modul BS2, v kniznici na Steame mi ale BS1 zostal a je funkcny. Ze sa uz k nemu (asi) nevratim je druha vec Úsměv
Hals - und Beinbruch!

magot
Hoper napsal:

No je fakt že jediný stroj k Falklandské válce je UH-1H pro Argentinu a RAF ... ale nebyl ve výrobě náhodou IAI Nesher? (Potažmo Dagger)
Za Brity by se muselo lítat s modernějším Harrierem, modernější výsadkovou lodí což není úplně košér a není tam jádro pudla - minimálně AI Vulcan ..

ale všechny stroje jsou již odtajněné...
ten DCSkový A4 tam byl ?

V plánu je A-4E a ten nebyl ve válce of Falklandy.
Byla tam A-4C, A-4P, A4-Q
A pak ten mod A-4E bue sice fajn ale nedá se s ním počítat jako s plnohodnotným modulem, protože nebude integrován s všemi systémy v DLL. Radary, rušičky, RWR, navádění. Skyhawk bude pouze povrchně skriptován jak jen to je možné.
Bude možná dobrý na nějaké single mise nebo kampaně s podporou dalších skriptů ..

Celý ta mapa Falkland bude taková sranda asi jako Normandie 1944 s dlouhonosou dorou nebo kurfiřtem ..
Bejt na jedné straně alespoň jedno použitelné letadlo s potřebnou platformou pro takeoff/ landing.
Tz.n Sea Harrier (+ HMS Invincible) vs IAI Dagger/ A-4C s dostupnými letišti v Argentině pak by to bylo super ..
Upravil/a magot dne 26-04-2018 10:58

Baron
Suhlasim Falklandy budu beh na hodne dlhu trat s cielom v nedohladne. Pritom je to skoda, zase az tak vela typov tam nebolo, ale prakticky ani jeden z nich nie je oznameny. Nechajme sa ale prekvapit, ide iba o prve informacie.
Hals - und Beinbruch!

ukulele
Škoda. Korea by dávala aspoň trošku smysl s navazujícím Vietnamem. A oni přemýšlejí o Superhornetu. To je na palici

Koty
Jenže nemáme ani jeden stroj pro Vietnam.

Jo takhle Irák-Irán
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,980 návštěv