DCS World 2017
|
petsild |
Přidané 19-04-2018 15:19
|
Diskutující
Příspěvek: 4103
Založený: 30.11.14
|
Možná nebude ani to rogalo.
|
|
|
|
AJaromir |
Přidané 19-04-2018 15:25
|
Diskutující
Příspěvek: 2946
Založený: 01.05.06
|
Furt lepší, jak Rik Leah, co mi leží v žaludku. |
|
|
|
Baron |
Přidané 19-04-2018 16:40
|
Moderátor
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Kvapky mal uz stary ROF a ked sme pritom - aj prastary Wings of Prey. A ake pjekne
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Mira |
Přidané 19-04-2018 17:50
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
Jaromíre o tom mi ani nemluv.. Sice nevím co ti udělal, ale já bych ho někdy za ty jeho chytré kecy propleskal..
Upravil/a Mira dne 19-04-2018 17:56
|
|
|
|
1stCL_Chroustall |
Přidané 19-04-2018 18:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 197
Založený: 10.01.13
|
Mira napsal:
Jaromíre o tom mi ani nemluv.. Sice nevím co ti udělal, ale já bych ho někdy za ty jeho chytré kecy propleskal..
Jako ty streamy jsou fakt na prasknutí cévky v mozku akorát tak |
|
|
|
magot |
Přidané 19-04-2018 19:55
|
Fusioner
Příspěvek: 17608
Založený: 19.06.08
|
Nějaký link? Ať se taky pobavím .. |
|
|
|
AJaromir |
Přidané 20-04-2018 06:57
|
Diskutující
|
Je to známý český lets player. Ale vždycky on a jeho "letka" (myslím, že mají marking cws nebo tak nějak) dělali na serveru neskutečný bordel. RTFM mu moc neříká.
https://www.youtu...er/RikLeah
Naštěstí to aktuálně vypadá, že jeho železo má problém s DCS, tak aktuálně moc neprudí. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 21-04-2018 00:47
|
Diskutující
Příspěvek: 4048
Založený: 06.08.15
|
Eagle Dynamics
For ground lighting, the greatly increased ground object count greatly limited our system RAM available overhead and we initially had to dial back ground light rendering range to account for this. With the new memory management we are working on, we have increased these ranges out again, and also increased overall brightness of these lights. Regarding the flood lights, that is rather an issue of adapting the cockpit flood lights to take advantage of the new deferred lighting systems. Updating these cockpits to use floodlights will return after we make the needed changes.
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 21-04-2018 13:29
|
Diskutující
|
RAZBAM Simulations
Oznamují vytvoření DCS týmu pro vývoj terénů. Dokud nedostanou zelenou od ED, nebudou zveřejňovat podrobnosti o svém prvním projektu.
I proudly announce the creation of a DCS terrain development team, formed by 2 well known mod developers, Mithandra and SUNTSAG, you can see some of their work at SUNTSAG youtube channel (BFVG). We have already set our 1st project, but until we get the green light from ED, it will remain undisclosed. |
|
|
|
magot |
Přidané 21-04-2018 13:39
|
Fusioner
|
To je dobré, mohlo by vzniknout o něco více map .. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 21-04-2018 18:32
|
Diskutující
|
RAZBAM Simulations AV-8B N/A
VRST Display is being worked on.
This page provides relevant information for performing Vertical Landings and Take-offs, Short Take Offs, Endurance and bingo cruise flights.
This is a test of page elements alignment, but the calculations will begin soon.
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 21-04-2018 21:43
|
Diskutující
|
Heatblur Simulations
Jarní slevy.
****** AJS-37 Viggen Spring Sale + Viggen Shirt! ********
Spring Thunder!
Today we’re kicking off our spring sale for the AJS-37, and upon popular request, we’ve (again!) brought back our limited edition AJS-37 pre-order shirt!
Sales will last for a week until midnight CET on Sunday the 29th of April
Grab yourself a bundle for even more savings!
As always, thanks for your support and stay tuned for Viggen and Tomcat development news!
Purchasing and flying the Viggen helps us keep our team running!
Heatblur Simulations
www.heatblur.com |
|
|
|
Koty |
Přidané 22-04-2018 02:36
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Chroustall napsal:
Mira napsal:
Jako ty streamy jsou fakt na prasknutí cévky v mozku akorát tak
Mě stačilo, když mě málem zabanoval z jeho discord serveru, když jsem se tam snažil vysvětlit, že MiG-21bis opravdu ve vietnamu nebojoval - poté co někdo tvrdil, že "v DCS máme MiG-21, který bojoval třeba ve Vietnamu"
No a pak mě dostal tím, že si zatvrzeně stojí za "ruským biasem" ve WarThunderu, ikdyž jsem mu dal deset příkladů, kde to fakt neplatí a úspěšně vyvrátil těch pár se kterými přišel on. Tak jsem prostě odešel.
Nu což
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
magot |
Přidané 22-04-2018 08:00
|
Fusioner
|
AJaromir napsal:
Je to známý český lets player. Ale vždycky on a jeho "letka" (myslím, že mají marking cws nebo tak nějak) dělali na serveru neskutečný bordel. RTFM mu moc neříká.
Naštěstí to aktuálně vypadá, že jeho železo má problém s DCS, tak aktuálně moc neprudí.
lets player ... Tyhle existence jsem nikdy nepochopil .. |
|
|
|
1stCL_Chroustall |
Přidané 22-04-2018 09:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 197
Založený: 10.01.13
|
Koty napsal:
Chroustall napsal:
Mira napsal:
Jako ty streamy jsou fakt na prasknutí cévky v mozku akorát tak
Mě stačilo, když mě málem zabanoval z jeho discord serveru, když jsem se tam snažil vysvětlit, že MiG-21bis opravdu ve vietnamu nebojoval - poté co někdo tvrdil, že "v DCS máme MiG-21, který bojoval třeba ve Vietnamu"
No a pak mě dostal tím, že si zatvrzeně stojí za "ruským biasem" ve WarThunderu, ikdyž jsem mu dal deset příkladů, kde to fakt neplatí a úspěšně vyvrátil těch pár se kterými přišel on. Tak jsem prostě odešel.
Nu což
A nejhorší na tom je, že mu na to ty lidi stejně koukaj |
|
|
|
AJaromir |
Přidané 22-04-2018 09:45
|
Diskutující
|
Kamarádi, co učí historii, vždycky rotují jak Martin Rota, když slyší veřejně plácnout nějakou historickou blbost. Hlavně na prohlídkách zámků a hradů, kde průvodci mají většinou jen naučený text a o skutečné historii ví vcelku prd. |
|
|
|
Baron |
Přidané 22-04-2018 09:52
|
Moderátor
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Aces_Wild napsal:
Heatblur Simulations
Jarní slevy.
****** AJS-37 Viggen Spring Sale + Viggen Shirt! ********
Spring Thunder!
Today we’re kicking off our spring sale for the AJS-37, and upon popular request, we’ve (again!) brought back our limited edition AJS-37 pre-order shirt!
Sales will last for a week until midnight CET on Sunday the 29th of April
Grab yourself a bundle for even more savings!
As always, thanks for your support and stay tuned for Viggen and Tomcat development news!
Purchasing and flying the Viggen helps us keep our team running!
Heatblur Simulations
www.heatblur.com
Jj Viggen je zlaticko a za tu cenu sa oplati... odporuca 20 z 10 virtualnych pilotov Tiez je to jedina masina v DCS, co ma spiatocku.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 22-04-2018 13:17
|
Diskutující
|
RAZBAM Simulations MiG-19P
More progress on the MiG-19 front....
https://i.imgur.com/TOVHNbw.jpg
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 22-04-2018 13:31
|
Diskutující
|
RAZBAM Simulations
Zdá se, že mapa na které RAZBAM pracuje je jižní Atlantik.
Zdroj |
|
|
|
Rapier |
Přidané 22-04-2018 14:05
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 413
Založený: 10.12.05
|
AJaromir napsal:
Naštěstí to aktuálně vypadá, že jeho železo má problém s DCS, tak aktuálně moc neprudí.
O tomhle člověk jsem poprvé v životě slyšel, respektive četl, v časopise Computer Březen 2018. Vyšel mu tam článek, a už tehdy jsem si tak v duchu říkal co, že je to za experta na létání. Článek nebyl nic moc, nicméně mě to nedalo a podíval se na autora: Jiřího Olšanského na ten jeho slavný twitch a prakticky nenašel jediné jeho video z DCS, s výjimkou jednoho pokusu!
Rozhodně mě to nepřišlo, že by byl nějaký expert na letecké simulátory. Když to srovnám se svým článkem co jsem psal pro zing.cz https://www.zing....imulatoru/ tak si dovolím říci, že můj článek je lepší.
Ale pravda měl bych začít s tím twitchem. Už delší dobu koketuji s myšlenou psát své zážitky s létání v kampaních na blog. Na zingu jsem skončil, nikoho a ničeho si tam neváží a jinde už nepíšu na rozdíl od Fuciho |
|
|