November 24 2024 01:01:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
Leroy

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
CSW_Cassius Chaerea
Zkus kontaktovat podporu na oficiálních stránkách.

magot
filips napsal:

TAk to pořád nejde, na internetovym uctu se normalne pohybuju, ale spustit hra mi nejde, copak znamená podpora? Koukal jsem na nějaký oficiální na IL2Sturmovik/forum a zřejmě s tim nikdo problem nemel. Díky- nejsem moc zběhlý ve hrách, hrál jsem předchozí verze IL2 a vše bylo bez problému.

ověř si nejméně třikrát že skutečně zadáváš korektní mail a nemáš v něm chybu a hlavně jestli máš správné heslo.
Heslo si preventivně vykopíruj třeba do texťáku abys měl jistotu že ho máš správně jako v účtu a pak ho tam dej CTRL+C, CTRLV.

Pokud to je vše ok a stále to nejde tak, pak už zbývá jen podpora 777.

Ajvn
U BOX jsem fakt rád, že ji mám přez Steam.
Nikdy žádný problém s instalací, přeinstalací, patches s čímkoli Mrknutí

1stCL_SaBot
filips napsal:

Zdravím potřeboval bych poradit, dnes zkouším nainstalovat simulator IL 2 Stormovik-Battle of Stalingrad a nejde mi přihlásit při spuštění hry do účtu, na internetovým účtu jsem normálně přihlášený, ale při spuštění hry na mě vždycky vypadne nesprávný mail či heslo. Už jsem to několikrát kontroloval, e-mail souhlasí, hesla jsem několikrát měnit a pořád mi to tam skáče dokola. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Jinak se do hry asi nedostanu. Díky

blbej dotaz:
tu hru sis jenom stahnul nebo sis koupil i nejakou jeji cast a kde....?

saldy
Zdá se že Ju 88 v kampani umí házet jen z levlu včetně bodových cílů typu most, hádám že Pešky na tom budou podobně.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Strangy
S modama to jde zatím stuha, ale už jsou tu první vlaštovky. Pro kariéru "nezbytné" korektní označení německých letadel (defaultních skinů) Mrknutí viz https://forum.il2...ult-skins/.

magot
Strangy napsal:

S modama to jde zatím stuha, ale už jsou tu první vlaštovky. Pro kariéru "nezbytné" korektní označení německých letadel (defaultních skinů) Mrknutí viz https://forum.il2...ult-skins/.

Je to dost debilně vyřešeno. Musí se aplikovat celé skiny - bitmapy celého letadla.
Oleg ve starým šturmu používal mozek a vyhradil pro svastiku samostatnou vrstvu, kde stačilo "doplnit" jen znak svastiky která se aplikovala na kterýkoliv skin.
Obešel tím veškeré retardované zákony a všichni mohli v klidu používat historické skiny.
Upravil/a magot dne 20-03-2018 22:52

Strangy
Jj to mě taky hned napadlo, že starej Šturm to měl pěkně vyřešený. Je blbý že všichni v letce mají stejnej skin a neliší se ani číslama Smutný

CSAF_Faintingh
Zdarec,
som sa po dlhšom čase vrátil k lietaniu a neviem či to už niekto riešil,ale tak spýtam sa poprípade znova Šklebící se existujú nejaké SEOW alebo podobné veci na BOS? Poprípade nejaké specky?

1stCL_Punkey
Ahoj,

jestli SEOW znamená online válka, pak ano a jsou tuším 3. Finové, TAW a Random. Z nichž momentálně běží jen 1, protože minulý týden vyšel nový patch, který přinesl Coop mode, tak uvidíme co vznikne.

Jo a na speciálce se prý intenzivně dře od roku 2015 Šklebící se

Mira
Kontrolní otázka soudruzi Úsměv Jak pracujete s tou směsí ( boostem ) u Migu3..Máte plyn a otáčky na 100% a regulujete směsí, nebo směs na 100% a regulujete plynem ? Na druhou stranu předpokládám, že je to v jádru celkem jedno..A raději 2xUB nebo 2x Ssvak či jinou zbraňovou konfiguraci..

@CSAF_Faintingh : pokud myslíš kampan ve stylu - sejdeme se jednou týdně a zautočime na předem definované cíle - tak takového nic, podle mne neběží..Kampaně na TAW, Random běží 24/7 pokud jsou spuštěné.

magot
CSAF_Faintingh napsal:

Zdarec,
som sa po dlhšom čase vrátil k lietaniu a neviem či to už niekto riešil,ale tak spýtam sa poprípade znova Šklebící se existujú nejaké SEOW alebo podobné veci na BOS? Poprípade nejaké specky?

NE - SEOW ani specky.
Existují online kampaně.

3IAP_David
Mira napsal:

Kontrolní otázka soudruzi Úsměv Jak pracujete s tou směsí ( boostem ) u Migu3..Máte plyn a otáčky na 100% a regulujete směsí, nebo směs na 100% a regulujete plynem ? Na druhou stranu předpokládám, že je to v jádru celkem jedno..A raději 2xUB nebo 2x Ssvak či jinou zbraňovou konfiguraci..

@CSAF_Faintingh : pokud myslíš kampan ve stylu - sejdeme se jednou týdně a zautočime na předem definované cíle - tak takového nic, podle mne neběží..Kampaně na TAW, Random běží 24/7 pokud jsou spuštěné.

Je to asi jedno .
UB .. švakem se blbě střílí ,ale záleží na vkusu každého soudruha .

Ajvn
Hoši ty dvacítky u Miga-3 nemají trasírky. Je to bug nebo ne? Myslím že jo.
Jinak migina je z toho co vlastním moje nejoblíbeňejší éro.Mrknutí

1stCL_Fucida
Mira napsal:

Směs upravuješ s ohledem na výšku letu tak, že s rostoucí výškou a řídnoucím vzduchem ji ochuzuješ. To je proto, aby nebyla až příliš bohatá a aby dobře hořela. Otáčky nastavuješ s ohledem na režim letu, ale pro dosažení maximálních výkonů musí být nastavené na maximu. Stahuješ je kvůli šetření motoru a paliva. Plynovou pákou ladíš plnicí tlak a tedy i kroutící moment při daných otáčkách.

V zásadě tedy pro danou výšku nejdříve nastavíš palivovou směs, následně otáčky dle režimu letu a nakonec to doladíš plynovou pákou. Celé je to trošku složitější, ale pro základní chápání stačí tohle.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Mira
1stCL_Fucida napsal:

Směs upravuješ s ohledem na výšku letu tak, že s rostoucí výškou a řídnoucím vzduchem ji ochuzuješ. To je proto, aby nebyla až příliš bohatá a aby dobře hořela. Otáčky nastavuješ s ohledem na režim letu, ale pro dosažení maximálních výkonů musí být nastavené na maximu. Stahuješ je kvůli šetření motoru a paliva. Plynovou pákou ladíš plnicí tlak a tedy i kroutící moment při daných otáčkách.

V zásadě tedy pro danou výšku nejdříve nastavíš palivovou směs, následně otáčky dle režimu letu a nakonec to doladíš plynovou pákou. Celé je to trošku složitější, ale pro základní chápání stačí tohle.

Jo tohle už jsem tak nějak pochopil u ostatních VVS strojů, ale u Migu je to trošku jinak. Tam když mám otáčky a plyn na 100% a směs nastavím na víc než 80% tak zapnu boost..Já ho právě nikdy pořádně nelítal, až ted v té kampani.

CSW_Cassius Chaerea
57_OTU ajvn napsal:

Hoši ty dvacítky u Miga-3 nemají trasírky. Je to bug nebo ne? Myslím že jo.
Jinak migina je z toho co vlastním moje nejoblíbeňejší éro.Mrknutí
Ne, jen prostě nemají stopovku, podobně ani AP munice u laviny.

MiG
UB vs Švak:
UB má větší rychlost střel, není nutné tolik předsazovat.
UB má munici na cca 22 vteřin střelby, ŠVAK jen na 11 vteřin.
ŠVAK je na malé a střední vzdálenosti účinnější a díky HE projektilům by mohl být i na větší, ale bez stopovek, pro nedostatek munice a kvůli menší rychlosti projektilů se na větší vzdálenosti nedá efektivně používat.
UB dává více PKček.

Co se týká směsy. Tu tam rveme jen do boje, pak zase stahujeme. Na plno i se směsí vydrží MiG 10 minut, ale samozřejmě bohatá směs žere palivo ještě více.

1stCL_Fucida
Aha, už vím, Míro, jak to myslíš Úsměv.

Ono je to popsané v popisku letadla. 0 - 50% ručně nastavuješ bohatost směsi. Nad 50% se přepne nastavení směsi na automatiku (podobně jako u letadel Luftwaffe) a když páku potlačíš úplně dopředu (nad 75%), tak ti to dovolí jít na vyšší plnicí tlak ("boost"Mrknutí. Tzn. ty pákou směsi plnicí tlak nenastavuješ, ale povoluješ. Jasně, pokud v danou chvíli máš plynovku vpředu, tak to to působí nejednoznačně, ale jen si představ, jak by ti v kabině vadila právě ta plynová páka, pokud bys chtěl hýbat tou kombinovanou pákou směsi.

Ajvn
Aha dík.
takže teď půjdu trénovat UBéčka.Mrknutí
Víš jistě že je v BOX nasimulováno: "čím bohtější směs, tím větší spotřeba?"
Ve starém Šturmu to myslím vliv nemělo.

1stCL_Fucida
jj, tady to simulováno je.
Rychlý test:
přípusť 100%, otáčky 100%, směs 48%: 10% paliva vydrželo na 7 minut letu
přípusť 100%, otáčky 100%, směs 5%: 10% paliva vydrželo na 11 minut letu

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,458 návštěv