Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 20-03-2018 16:06
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Zkus kontaktovat podporu na oficiálních stránkách.
|
|
|
|
magot |
Přidané 20-03-2018 16:14
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
filips napsal:
TAk to pořád nejde, na internetovym uctu se normalne pohybuju, ale spustit hra mi nejde, copak znamená podpora? Koukal jsem na nějaký oficiální na IL2Sturmovik/forum a zřejmě s tim nikdo problem nemel. Díky- nejsem moc zběhlý ve hrách, hrál jsem předchozí verze IL2 a vše bylo bez problému.
ověř si nejméně třikrát že skutečně zadáváš korektní mail a nemáš v něm chybu a hlavně jestli máš správné heslo.
Heslo si preventivně vykopíruj třeba do texťáku abys měl jistotu že ho máš správně jako v účtu a pak ho tam dej CTRL+C, CTRLV.
Pokud to je vše ok a stále to nejde tak, pak už zbývá jen podpora 777. |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 20-03-2018 16:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2485
Založený: 30.05.07
|
U BOX jsem fakt rád, že ji mám přez Steam.
Nikdy žádný problém s instalací, přeinstalací, patches s čímkoli |
|
|
|
1stCL_SaBot |
Přidané 20-03-2018 18:03
|
Uživatel
Příspěvek: 787
Založený: 29.09.05
|
filips napsal:
Zdravím potřeboval bych poradit, dnes zkouším nainstalovat simulator IL 2 Stormovik-Battle of Stalingrad a nejde mi přihlásit při spuštění hry do účtu, na internetovým účtu jsem normálně přihlášený, ale při spuštění hry na mě vždycky vypadne nesprávný mail či heslo. Už jsem to několikrát kontroloval, e-mail souhlasí, hesla jsem několikrát měnit a pořád mi to tam skáče dokola. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Jinak se do hry asi nedostanu. Díky
blbej dotaz:
tu hru sis jenom stahnul nebo sis koupil i nejakou jeji cast a kde....? |
|
|
|
saldy |
Přidané 20-03-2018 18:29
|
Diskutující
Příspěvek: 3651
Založený: 29.01.09
|
Zdá se že Ju 88 v kampani umí házet jen z levlu včetně bodových cílů typu most, hádám že Pešky na tom budou podobně.
|
|
|
|
Strangy |
Přidané 20-03-2018 19:31
|
Nováček
Příspěvek: 81
Založený: 24.07.07
|
S modama to jde zatím stuha, ale už jsou tu první vlaštovky. Pro kariéru "nezbytné" korektní označení německých letadel (defaultních skinů) viz https://forum.il2...ult-skins/.
|
|
|
|
magot |
Přidané 20-03-2018 21:29
|
Fusioner
|
Je to dost debilně vyřešeno. Musí se aplikovat celé skiny - bitmapy celého letadla.
Oleg ve starým šturmu používal mozek a vyhradil pro svastiku samostatnou vrstvu, kde stačilo "doplnit" jen znak svastiky která se aplikovala na kterýkoliv skin.
Obešel tím veškeré retardované zákony a všichni mohli v klidu používat historické skiny.
Upravil/a magot dne 20-03-2018 22:52
|
|
|
|
Strangy |
Přidané 20-03-2018 21:45
|
Nováček
Příspěvek: 81
Založený: 24.07.07
|
Jj to mě taky hned napadlo, že starej Šturm to měl pěkně vyřešený. Je blbý že všichni v letce mají stejnej skin a neliší se ani číslama
|
|
|
|
CSAF_Faintingh |
Přidané 21-03-2018 12:05
|
Nováček
Příspěvek: 54
Založený: 23.11.14
|
Zdarec,
som sa po dlhšom čase vrátil k lietaniu a neviem či to už niekto riešil,ale tak spýtam sa poprípade znova existujú nejaké SEOW alebo podobné veci na BOS? Poprípade nejaké specky? |
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 21-03-2018 12:27
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
Ahoj,
jestli SEOW znamená online válka, pak ano a jsou tuším 3. Finové, TAW a Random. Z nichž momentálně běží jen 1, protože minulý týden vyšel nový patch, který přinesl Coop mode, tak uvidíme co vznikne.
Jo a na speciálce se prý intenzivně dře od roku 2015 |
|
|
|
Mira |
Přidané 21-03-2018 12:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
Kontrolní otázka soudruzi Jak pracujete s tou směsí ( boostem ) u Migu3..Máte plyn a otáčky na 100% a regulujete směsí, nebo směs na 100% a regulujete plynem ? Na druhou stranu předpokládám, že je to v jádru celkem jedno..A raději 2xUB nebo 2x Ssvak či jinou zbraňovou konfiguraci..
@CSAF_Faintingh : pokud myslíš kampan ve stylu - sejdeme se jednou týdně a zautočime na předem definované cíle - tak takového nic, podle mne neběží..Kampaně na TAW, Random běží 24/7 pokud jsou spuštěné. |
|
|
|
magot |
Přidané 21-03-2018 12:46
|
Fusioner
|
CSAF_Faintingh napsal:
Zdarec,
som sa po dlhšom čase vrátil k lietaniu a neviem či to už niekto riešil,ale tak spýtam sa poprípade znova existujú nejaké SEOW alebo podobné veci na BOS? Poprípade nejaké specky?
NE - SEOW ani specky.
Existují online kampaně. |
|
|
|
3IAP_David |
Přidané 21-03-2018 17:10
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 223
Založený: 28.09.06
|
Mira napsal:
Kontrolní otázka soudruzi Jak pracujete s tou směsí ( boostem ) u Migu3..Máte plyn a otáčky na 100% a regulujete směsí, nebo směs na 100% a regulujete plynem ? Na druhou stranu předpokládám, že je to v jádru celkem jedno..A raději 2xUB nebo 2x Ssvak či jinou zbraňovou konfiguraci..
@CSAF_Faintingh : pokud myslíš kampan ve stylu - sejdeme se jednou týdně a zautočime na předem definované cíle - tak takového nic, podle mne neběží..Kampaně na TAW, Random běží 24/7 pokud jsou spuštěné.
Je to asi jedno .
UB .. švakem se blbě střílí ,ale záleží na vkusu každého soudruha .
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 21-03-2018 17:19
|
Diskutující
|
Hoši ty dvacítky u Miga-3 nemají trasírky. Je to bug nebo ne? Myslím že jo.
Jinak migina je z toho co vlastním moje nejoblíbeňejší éro. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-03-2018 17:30
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
Mira napsal:
Směs upravuješ s ohledem na výšku letu tak, že s rostoucí výškou a řídnoucím vzduchem ji ochuzuješ. To je proto, aby nebyla až příliš bohatá a aby dobře hořela. Otáčky nastavuješ s ohledem na režim letu, ale pro dosažení maximálních výkonů musí být nastavené na maximu. Stahuješ je kvůli šetření motoru a paliva. Plynovou pákou ladíš plnicí tlak a tedy i kroutící moment při daných otáčkách.
V zásadě tedy pro danou výšku nejdříve nastavíš palivovou směs, následně otáčky dle režimu letu a nakonec to doladíš plynovou pákou. Celé je to trošku složitější, ale pro základní chápání stačí tohle.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Mira |
Přidané 21-03-2018 17:38
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
1stCL_Fucida napsal:
Směs upravuješ s ohledem na výšku letu tak, že s rostoucí výškou a řídnoucím vzduchem ji ochuzuješ. To je proto, aby nebyla až příliš bohatá a aby dobře hořela. Otáčky nastavuješ s ohledem na režim letu, ale pro dosažení maximálních výkonů musí být nastavené na maximu. Stahuješ je kvůli šetření motoru a paliva. Plynovou pákou ladíš plnicí tlak a tedy i kroutící moment při daných otáčkách.
V zásadě tedy pro danou výšku nejdříve nastavíš palivovou směs, následně otáčky dle režimu letu a nakonec to doladíš plynovou pákou. Celé je to trošku složitější, ale pro základní chápání stačí tohle.
Jo tohle už jsem tak nějak pochopil u ostatních VVS strojů, ale u Migu je to trošku jinak. Tam když mám otáčky a plyn na 100% a směs nastavím na víc než 80% tak zapnu boost..Já ho právě nikdy pořádně nelítal, až ted v té kampani. |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 21-03-2018 18:21
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
57_OTU ajvn napsal:
Hoši ty dvacítky u Miga-3 nemají trasírky. Je to bug nebo ne? Myslím že jo.
Jinak migina je z toho co vlastním moje nejoblíbeňejší éro. Ne, jen prostě nemají stopovku, podobně ani AP munice u laviny.
MiG
UB vs Švak:
UB má větší rychlost střel, není nutné tolik předsazovat.
UB má munici na cca 22 vteřin střelby, ŠVAK jen na 11 vteřin.
ŠVAK je na malé a střední vzdálenosti účinnější a díky HE projektilům by mohl být i na větší, ale bez stopovek, pro nedostatek munice a kvůli menší rychlosti projektilů se na větší vzdálenosti nedá efektivně používat.
UB dává více PKček.
Co se týká směsy. Tu tam rveme jen do boje, pak zase stahujeme. Na plno i se směsí vydrží MiG 10 minut, ale samozřejmě bohatá směs žere palivo ještě více.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-03-2018 18:30
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
Aha, už vím, Míro, jak to myslíš .
Ono je to popsané v popisku letadla. 0 - 50% ručně nastavuješ bohatost směsi. Nad 50% se přepne nastavení směsi na automatiku (podobně jako u letadel Luftwaffe) a když páku potlačíš úplně dopředu (nad 75%), tak ti to dovolí jít na vyšší plnicí tlak ("boost". Tzn. ty pákou směsi plnicí tlak nenastavuješ, ale povoluješ. Jasně, pokud v danou chvíli máš plynovku vpředu, tak to to působí nejednoznačně, ale jen si představ, jak by ti v kabině vadila právě ta plynová páka, pokud bys chtěl hýbat tou kombinovanou pákou směsi.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 21-03-2018 20:30
|
Diskutující
|