November 24 2024 04:36:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
RH_Killer
Mira napsal:

Killer napsal:

Mám na všech mapách nárůst +30-50 FPS, ale na Moskva-léto nějaký divný propady. Pozoruje to taky někdo z vás?

Jak jsi to udělal ?? Úsměv

To samo. Mrknutí Vůbec celá hra teď je fofr. Načítání, ukončování a tak.

1stCL_Fucida
magot napsal:

4K skiny jsou naprosto ale naprosto zbytečné ...

Já tedy rozdíl vidím na první pohled. Aspoň u vlastního stroje je to fajn.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
1stCL_Fucida napsal:
Já tedy rozdíl vidím na první pohled. Aspoň u vlastního stroje je to fajn.

ovšem u nepřítel ten detail nýtu nedoceníš Šklebící se A jen to zatěžuje paměť ...

1stCL_Fucida
No a proto do doby, dokud budou default textury v polovičním rozlišení je ta tvoje poznámka úplně bezpředmětná Úsměv. A od doby, kdy se to změní, je tam právě onen přepínač na hi-low-res textury Úsměv

magot
No když myslíš těch 20% výhledu na externí model z kokpitu je zhruba to co je z 4K textury plně využito ..
Na filmečky z externí kamery to bude nepochybně dobré, o tom nepochybuju Úsměv

Rumcajs
Tak je to přesně tak, jak jsem si myslel. Za červený si teď nezalítám. Na červené straně je přetlak. To je samej Pokryškin, Kožedub, Saša a dokonce za rudý lítal i jeden Bubi. Kam to ten svět spěje?!

No tak zas jednou lítám Befko, to už jsem si dlouho nezkusil, páčto bylo furt málo červených. No a hned na obou serverech, co jsem zkusil, jsem si všimnul podstatné zákeřnosti. Jsou zakázané mody na stíhačkách (bombery jsem nezkoušel) a tak máme za hlavou ty pancíře, které asi byly dobrý v reálu, ale v simu jsou naprd, páčto překážej strejku, že ano. No a v Befku jsem se zas jednou musel naučit, že příliš rychlý dajv nevyberu a že to pak pravděpodobně narvu do své oběti. Tak jsem si to tedy asi už posté zopakoval. Pak to začalo jít. Picnul jsem nějakou Kobřičku a Jaka, předtím Lavinu a ještě jednu Kobru.

No a musím říct, že s tou novou dohledností terénu se mnohem ale fakt mnohem líp naviguje. Tvar pobřeží najednou dává smysl, tvar řek a lesů taky. Mapa Kubáně je teď krásně přehledná, jak by asi tak jeden čekal. Mapa Moskvy ... ehm ... určitě znáte ty scény na TSku ... "a kde jsi? - no jsou tu kolem lesy, řeky a sem tam vesnice - aha, tak to jo". No tak najednou je vidět, kde člověk je, stačí nastoupat a chytit se nějakého velkého útvaru. A zimní Stalingrad? Ježiš to je nádhera. Stalingrad je vidět od Donu a asi ještě dál. Bych rád, aby zas mapu Stalingradu dali někam do rotace, protože to teď bude úplně jiná zábava.

1stCL_SaBot
Kdo ma "mikrolagy" v online a pritom mu to v offline jede normalne, tak zkuste v grafickych nastaveni vypnout "Full screen". Mne to pomohlo

1stCL_Punkey
Rumcajs napsal:
Jsou zakázané mody na stíhačkách (bombery jsem nezkoušel) a tak máme za hlavou ty pancíře, které asi byly dobrý v reálu, ale v simu jsou naprd, páčto překážej strejku,

Tak nesouhlasím hned 2xÚsměv

1) na WoL jsem zkusil FW 190 A-5 JABO a tam si můžeš vybrat co chceš
2) pancíř naopak rozvíjí streak, o 9 z 10 méně PKMrknutí

CSW_Cassius Chaerea
Vyhlašujeme soutěž.

Komu se podaří udělat plochou vývrtku v kobře, ten dostane pochvalu před nastoupenou jednotkou.

RH_Killer
Ta 30 v G-6 je dobrá antipeška. Mrknutí

Mira
Tak tohle bych prosím potřeboval vysvětlit.

Dotaz na foru :
But after having flown 1 hour this wonderful 3.001 I'm very worried about FPS. Not FPS actually, as it always is around 55-60, but smoothness of the game, which is not related to the FPS figures we have, dunno why... It's far worse than before here, quite unplayable even alone in the air and without any land activity

odpověd od Jasona :

Turn on 4K textures and read the other threads about stutters.

On mu doporučuje zapnout ty 4K textury ??Já bych čekal pravý opak Úsměv

Rumcajs
Miro, u počítačů jsou prostě věci a důvody, kterým člověk nerozumí, dokud nezná implementaci. A znát implementaci všeho, je z praktického hlediska nesmysl. Implementací je příliš mnoho, abys je za svůj život stihl vyjmenovat, natož pochopit. Takže zcela pragmaticky je to tak, že když se na to vykašleš úplně a nebudeš se snažit o pochopení, jsi na tom skoro stejně jako největší expert. Páčto i ten největší expert zná jen malinkou část toho všeho. Tolik teorie. (jen tak od voka, bez předstírání že vím, mě napadá, že třeba ty hrubé textury musejí neustále přepočítávat, zatímco 4K textury ne)

Tedy Jásoň píše, zapněte 4K, vypněte VSYNC a vypněte Full Screen.

Za sebe dodávám, že výkon žere i HDR a SSAO a vykreslovaná vzdálenost a taky Anti Alisasing.

Takže úplně bez přemýšlení bych udělal, co navrhuje Jásoň. Když to vyřeší stuttering, to je ten trhavý pohyb, jsi na dobré cestě. Pokud je to již plynulé, ale stále malé FPS, pak zkus ty další volby. Další volby bych zkoušel po jedné, ať víš, co která udělá.

310_cibule
BlackSix zveřejnil pravidelný páteční DD.

https://ibb.co/bS...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Paegas
Pořád řeším, zda koupit Kubáň, nebo nekoupit...

magot
BoK se dle mého už asi vyplatí .. BoS/ BoM nic extra ..
Btw Stalingrad už vypadá jako Stalingrad a né Normandie (po retexturování)!

1stCL_Fucida
Paegasi, máš tam Spita, Airacobru.i ta offlinr kampaň je teď už výborná..určitě koupit.

Rumcajs
Podle mě se vyplatí všechno. Ta nová dohlednost z toho dělá o třídu lepší zážitek. A platí to pro všechny mapy bez vyjímky. Navíc s každou mapou přichází nějaké ikonické letadlo (nebo spíš víc). Pro mě zůstává nejlepší mapou Stalingrad. Obsahem, navigací i nějakým tím historickým nábojem. Moskva mě nikdy moc nebrala, ale třeba se to teď zlepší. No a Kubáň je hezká a zajímavá. Jsou tam moře a hory. Je tam prostor pro pestrost misí.

Mira
Ta kampan ve stylu RoF mně velice potěšila..Taky bych doporučil..

magot
Rumcajs napsal:
Ta nová dohlednost z toho dělá o třídu lepší zážitek.

No ten horizont v BOK nad 6 km je takovej divně rozmázlej ...

saldy
Skusil jsem spustit kampaň ve Stalingradu za šturma a vždy mě to kopne zpět do menu s hláškou "Automission start failed" Smutný
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,842 návštěv