December 23 2024 20:49:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
falkon
1stCL_Fucida napsal:

Napsal jsem ji pro PCT a cca před týdnem odevzdal. Snad bude vydána brzy...

Ale v krátkosti řečeno tam nového není asi nic...nebo aspoň nic zásadního.

Fuci, ale podla spravnosti (korektnosti) by si mal porovnavat verziu Cliffs of Dover, v1.1xy, a BLITZ v4.5. A medzi tymito verziami uz rozdiely 100% najdes... Mrknutí

Nie je spravne porovnavat v4.5 a MOD 4.312, kedze v4.5 je v skutocnosti "len" technologicky krok, kedy sa doterajsia praca TF (teda ich MOD-y) pretavili do oficialnych zdrojakov a jednotnej code-base. Takze z pohladu uzivatela je skutocne 4.5 "takmer" rovnaka ako 4.312, ale to je z definicie a nie omylom!

Ked si ale odmyslis nejake neoficialne mod-y v medzicase, tak predosla oficialne vydana hra bola v1.1x, a dalsi jej oficialny nastupca je v4.5. Alebo sa na to mozes divat aj tak, ze TFS (Team Fusion Simulations, Ltd., komercna firma), ako vyvojar 3. strany, dostal od 1C zdrojaky CloD-a vo verzii 1.1x (dokonca ani nie tie najposlednejsie mozne), a za necely rok svojej spoluprace s 1C dokazal vydat novu hru, BLITZ, oznacovany verziou 4.5, ktora sa od 1.1x zasadne lisi.

To je ako keby si porovnaval DCS 2.5 proti 2.1 -- tiez tam nenajdes skoro ziadne rozdiely. Ale ked (spravne) porovnas DCS 2.5 s 1.5, tak tych rozdielov tam bude hafo.

Takze je treba spravne porovnavat jablka s jablkami, a nie jablko s hruskou, pretoze ti za poslednych X rokov ta hruska "zachutila" a tak si si na nu zvykol, ze na povodne jablko si uz ani nespomenies! Mrknutí

Tak co, upravis este svoj clanok, aby bol korektny?! Úsměv

ukulele
Fuči to může pojmout tvojí formou, ale zároveň může porovnat 3.12 vs 4.5 a bude to ještě korektnější

Rumcajs
Tak ono by stačilo si přečíst ten change list. Klidně se to může porovnávat s 4.312, protože 4.5 je bug fix patch a jen poměrně málo obsahu. Nový obsah je jen ve formě nových letadel a objektů. Jinak mapa stejná, sim stejný. Nicméně těch změn a oprav na vnitřku simu je fakt hodně. A mnohé jsou zásadní. Bohužel lidi ani nevěděli, co všechno bylo blbě na FM, DM, atmosféře, engine managementu a tak podobně. Takže to přjde stejné. 4.5 je prostě ozdravený základ pro další vývoj.

Ajvn
FLAŠKU WHISKY, tomu dobrodinci, který mi poradí, co mám udělat pro to, aby se mne tyto záležitosti rovněž týkaly:

Visual Effects:

- Updated smoke/explosion particle effects
- Updated weapon particle effects
- Updated engine/vehicle particle effects
- Updated environmental particle effects

Rumcajs
57_OTU ajvn napsal:

FLAŠKU WHISKY, tomu dobrodinci, který mi poradí, co mám udělat pro to, aby se mne tyto záležitosti rovněž týkaly:

Visual Effects:

- Updated smoke/explosion particle effects
- Updated weapon particle effects
- Updated engine/vehicle particle effects
- Updated environmental particle effects
Nainstaluj si Blitz.

1stCL_Fucida
Ta recenze je psaná spíše jako samostatná. Není založena na porovnání s původním simem, nebo TF4.3.

Nicméně je to spíše filosofování na letecké téma, nečekejte detailní rozbor bugového chechlistu bod po bodu. Ono se člověk těžko oprostí od nadhledu, že takhle to snad mělo vypadat před sedmi roky a ne dnes. Více plná konkrétních faktů a hlavně komparační bude až recenze BOK. Také musíte mít na paměti, že těžko v ní budu psát jazykem SVK a hodnotit opravy plnicího tlaku DB 601 N Úsměv. Tedy tohle tam zrovna zmiňuji, ale spíše pro zajímavost 😁

Snad to vyjde co možná nejdříve...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Ajvn
Vole.Úsměv

Hoper
magot napsal:

Obrázkyz CLODa byly vždycky moc pěkný, je to vlastně takový 3D generátor obrázků WWII techniky .. tisknout to do kalendáře dalo by se na tom i dobře vydělávat :D

kupodivu 101% souhlas ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

petsild
Jen škoda že krásné obrázky neumí udělat TF v menu samotné hry. Stačilo by aplikovat lepší AA metodu a zubaté antény a okraje zmizí.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.img33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Aces_Wild
Team Fusion Simulations

Preparing for the desert war Úsměv

i.imgur.com/rXCYXCW.jpg

The Oden has posted a great new Dynamic Single player mission creator. Here's a short video:

YouTube Video

More to come, with commentary next time too... (Probably on livestream so subscribe if this tickles your fancy.)

Improvements to the mission include;

Addition of the Beaufighter
Fly for both sides in a variety of roles
Much better performance
Reduction of AI gunners

Here's the link:

http://odenhouse.servegame.com/DynMisR5.7z

Aces_Wild
Team Fusion Simulations

So as it stands we are listening to feedback and steadily working through updates and fixes. Here's news on the fuel tank fire which many reported to be too extreme, so it's being toned down to make it still extensive but no longer extreme?

This will be included in a January patch (still being built) and be part of a selection of fixes to issues including code work, map details, effects and others (detailed in the patch notes).

So for now here are a few pictures of the updated fuel tank fire effect, cheers, MP/TFS

i.imgur.com/QslUyDg.jpg

i.imgur.com/nmNcYNK.jpg

i.imgur.com/QbSf2vB.jpg

i.imgur.com/uSqcNqq.jpg

magot
To ještě porád laděj efekty? Úsměv

falkon
magot napsal:

To ještě porád laděj efekty? Úsměv

Efekty su tak vdacna tema, ze tie sa mozu ladit donekonecna... Mrknutí

SepiaX
CLIFFS OF DOVER - BLITZ Version 4.53 is live
Hello All

We will be activating Version 4.53 on Steam. (should be up Friday February 16th)

Changes:

- Netcode improvements
- Addition of hi resolution cockpits for all aircraft
- Added drag for Hurricane and Bf-110 bombracks
- Correct gunsights for British types
- Changes to AI gunner effectiveness (less effective)
- Fix to allow Vehicles to be driveable
- Fix to reduce the range at which active AI gunners are being drawn by the game engine... fps saving
- Some small changes to the Sounds

Please note for those wanting to host servers:

The server will have a tendency to park cores... which will increase lag.

Changing the power options to "high performance", will improve performance considerably. Please check your server settings.

Please note: Our Chief Coder is busy with Real Life concerns and does not have the time at the moment to address a few bugs... these will be fixed in a final version... but we wanted to get this out for the players.

- The driveable vehicles are now listed in the Quick Mission aircraft selection screen.

- There is some smoke in the cockpit when firing nose mount guns

- The AI gunners have been adjusted to suit Single Player preferences... we will be releasing an optional version later which will see the AI gunners be tuned to Multiplayer preferences. (more accuracy)

zdroj: https://forum.il2...-453-live/
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Pepe
To je hezké, ale nepíší že 109 zase lítá jak urvané ze řetězu. Prakticky se k němu nedá přiblížit. Odlétává s lehkostí a bez zemské přitažlivosti. Také se nedají jen tak lehce poškodit. Jejich hlavní Programátor je zaneprázdněn jak píší. Tak to je v pr..li a na opět dlouhé lokte.Naštvaný

magot
že už by se dalo sednout za flak na jedoucím vlaku jak kdysi děl Ilya?

Rumcajs
Mě od tý poslední aktualizace CloD přestal chodit úplně. Prostě nenaběhne. Jsem to i celé smazal a přeinstaloval a ... něco je rozesrané, ale nemám sílu to řešit. BOSko funguje hezky, tak se nebudu trápit.

Paulus
Mě CLOD zničil GKVyděšený
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Ajvn
Jak ?

petsild
Hodně zákeřný Úsměv sim ten Clod!
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.img33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,128,136 návštěv