Tak teď mám chuť to vyhodit z okna zase já. To rozcestí u Rovné jsem našel, jenže tam žádný rozbitý vůz a mrtví nejsou (už jsem tam byl dřív, ale pak jsem se vracel k nějakému předchozímu uloženému bodu).
Asi tři hodiny jsem dneska trénoval s Bernardem ripostu, vyhnal si obranu, sílu i sečné zbraně zhruba na patnáct a teď se to zacyklí. To snad není pravda. Já to budu muset dělat od toho zatraceného "moru" včetně vaření lektvarů znovu. A celý trénink. To mi byl čert dlužnej.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
stejně to je ujetý, v lese zbude po po lapkách zamklá dřevěná bedna která evidentně moc nevydrží a vedle ní sekyra ...
no sekry ne-sekyra, prostě je to zamklý a basta i kdybych měl beranidlo
btw ten úder riposte v reálu je jednolitý úder kde v první fázi úderu je protivníkův meč vykryt tak, že meč (kord) toho kdo provádí ripostu dokončí vykrytí že špice meče je přímo ve směru těla protivníka (srdce, krk, hruď) a v druhé fázi jen pokročí vpřed a bodne a tím zneškodní protivníka.
Celý manévr může trvat méně než sekundu.
Zaujimave ja som ziadne taketo veci nemal. Jediny quest ktory som nedokazal dokoncit bolo chytanie tych slavikov pre lovca v Ratajich. Dvoch som chytil ale tretia klec mi namiesto chyteneho slavika proste zmizla. Ale to je vcelku irelevantny quest ktory mi nechyba a je to vraj znama chyba. V Mrchojedoch som vyliecil tu otravu. Rychtar ma pustil k zajatcovi. Slamovi som dal do drzky, zajatca odviedol do satlavy a hotovo. Pokial si spominam ten quest potom bol taky divny. Musel som volaco prehladat a s niekym pokecat kym sa ukazala ta kryzovatka ako ciel.
S tymi bednami mas pravdu. Par uderov sekerov a maly by to byt hotovo. Kopec bedni som nedokazal otvorit v tych taboroch lapkov. Hadam by som nikoho nevyrusil mlatenim do nej kym sa otvori.
Riposta je v skutocnosti celkom iny tah a preto som pisal ze RL serm s tymto nema moc spolocne. Tu ide utocne cislo vs obranne cislo a nejaky random element a to rozhoduje ci zasiahnes alebo nie. Tvoje reflexy rozhoduju o riposte aj ked to je nieco ine.
death from above
(způsobuje to ten bílý kůň, když z něho sesedne nad nějakým údolím, např. u Úžic. Pozice se nedá uložit reload to opraví a Jindra se zabije pádem)
Nahlašovat to nebudu, ještě by to opravili .. je s tím spousta srandy
[img]https://s25.postimg.org/dlxnaqu27/20180226171048_1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/umgjjfetb/20180226171050_1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/9csx8ldy7/20180226171052_1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/fdqm5nsun/20180226171148_1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/5gflcky3j/20180226171321_1.jpg[/img] is not a valid Image.
Já jo, ty ne?
[img]https://s25.postimg.org/qdbth8oen/20180226171523_1.jpg[/img] is not a valid Image.
Takhle občas skáču při tréninku s Bernardem. Místo abych ho praštil mečem, vyletím do docela slušné výšky. Naštěstí ne moc často.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
V tom prvním qestu od mlynáře se měl od pradleny ukrást prsten, měl někdo jiný průběh nebo to řešil jinak? Vždy se vzbudily když jsem v noci otevíral truhlu. Sice jsem zdrhnul ale samozřejmě jak jsem šel na hrad tak mě hned šoupli na 4 dny do báně. Jinak Tereze jsem zatím projel truhlu a věci už jsou ve frcu.
Upravil/a saldy dne 27-02-2018 02:37
V tom prvním qestu od mlynáře se měl od pradleny ukrást prsten, měl někdo jiný průběh nebo to řešil jinak? Vždy se vzbudily když jsem v noci otevíral truhlu. Sice jsem zdrhnul ale samozřejmě jak jsem šel na hrad tak mě hned šoupli na 4 dny do báně. Jinak Tereze jsem zatím projel truhlu a věci už jsou ve frcu.
Já jsem ten quest ještě nedělal, ale co takhle tam jít ve dne když tam nikdo nespí?
// edit koukám že to už psal pSipi
Ale prd. Já například jsem neukradl ještě nic - ani pro ten prstýnek ke katovi jsem nešel. Vávra tvrdil, že se úplně každý q. (s výjimkou Prcka) dá udělat "nějak jinak", tak čekám až to dokáže. Zatím to posral - nedá se ominout zabití v klášteře a nedá se ominout kradení když chceš spolupracovat s mlynářskou verbeží.
Ovšem to kradení mu prominu, je to vedlejšák a stejně jako vyvražďování táborů to nikdo nemusí dělat. Mlynáře tak jako tak nepotřebuju, nemám totiž žádné kradené zboží tak co bych od nich chtěl
Ovšem ten klostr - no to ne. Ten q. je prostě špatně, posral to a pokud to nebudu moct minout a udělat nějak jinak, tak tu hru prostě nedohraju a Vávru pomluvím
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
To já naopak kradu kudy chodím. 18k na kontě, full armor - prostě typickej kovářskej synek. Alfiku, já v tom klášteře nemusel nikoho zabít. No, dneska to snad dohraju, ale jelikož jsem moc nedělal vedlejšáky jsem zvědavý jestli se po ukončení hlavní dějové linie, budu moct vratit a plnit si vedlejší questy, které jsem vynechal. Ale moc v to nevěřím.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.