December 23 2024 14:14:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
Paulus

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (spoiler alert)
Ucho
Takovej středověkej simulátor na vraždění černejch dětí by mohl vzbudit zájem :-)

LEON
Mira napsal:

Tak ve světle nových událostí alias asi 40minutového fajtu s německým rytířem, během kterého jsem 5x umřel, nemůžu pochopit, jak jsem mohl porazit Prcka. Prostě nějak mi nejdou ty komba. At klikam jak chci, tak se nic neděje. Respektive, neděje se to, co bych očekával. Jo a toho němčoura jsem nakonec udolal třema šípama do obličeje Šklebící se

Takže to není simulátor, ale jen sprostá arkáda? Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Opitze
Tak Vávra a spol. prodal snad přes milion kopií, takže mu můžeme pogratulovat. Transakce se podařila, tak snad budou mít dost peněz na dokončení téhle hry Vyděšený

Opitze
Mám takovou teorii o dnešních hrách a jak mohou být masově úspěšné... Souvisí to také s nástupem Twitch a Youtube apod... Tak budu teď trošku uvažovat nahlas a třeba se přidáte....

Z grafů je patrné, že je důležité, aby hra nebyla jen dobře hratelná pro samotného hráče, kterému se ta hra líbí, ale musí se na to hraní také dobře koukat... Není důležitý jen ten aspekt hratelnosti, ale aspekt koukatelnosti, protože Youtube a Twitch vlastně slouží pro jediné "mediální" pokrytí nějaké hry. A pokud se na tu hru, na ten její děj špatně kouká, nebo je to nuda, tak poklesnou diváci, na základě toho poklesnou přenosy a na základě toho poklesnou i prodeje...

Takže třeba proto nikdy nebude letecký simulátor nějaká masovka. Ne ani tak proto, že je potřeba skill, že je potřeba speciální HW.... Pro ty, kteří to podstoupí, je to ohromná zábava. O tom není spor. Ale pro diváka na youtube je to dost nudné, když se musí dívat deset minut na to, jak někteří nejmenovaní piloti dělají chaos při popojíždění před startem... Plus potom někam další minuty letět atd... Musel by to ten hráč v průběhu nějak vyplnit nějakou vatou - třeba povídáním o letecké historii, soubojích atd, aby to udělal zajímavé než přijde na akci.

Takže předpokládám, že to pochopil i Vávra a teď mi docvaklo, proč je tam tolik cut scén... To není jen pro hráče samotného, ale i pro případné diváky, které to má přesvědčit k nákupu...
Ale z podstaty té hry - téměř hardcore simulátor s malým obsahem a bugy, to tolik diváků nakonec nemá, protože je to vlastně nuda se na to jen koukat. A tak aniž by ten streamer musel nějak říkat, jak je to dobrý nebo jak je to špatný, divák se rozhodne sám, na základě sledování toho, jak hraje jiný... možná si přečte nějaké psané kritiky na herních serverech, ale hlavní je video samotné hry a samotného hraní...

A pokud to vypadne z trendu na Youtube nebo Twitch, tak se z toho stane taková specialitka alá Sturmovik nebo SH4 atd... A jediná záchrana je v dodání nového obsahu, který tu transakci celou refrešne...

saldy
To máš recht, tvič je fenomén dneška a vydělává miliardy. Kdo tam je, ten jede. Na druhou stranu si Vávra protlačil dlouhé scény a povídání i do Mafie. Jednou velmi silnou podprahovou drogou, kterou si nikdo nepřizná jsou krádeže všeho druhu, prosté otvírání krabiček a očekávání nějaké odměny.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Mira
A nejlepší je vypáčit velmi těžký zámek a potom čumět do prázdné truhly Šklebící se Bohužel už se začínají dostavovat u mé osoby i menší negativa a to hlavně zbytečně prodlužované Questy. Občas se mi zdá, že hraju simulátor jízdy na koni a klikání na odpovědi. Nápln questu je velice povedená, o tom žádná, ale když mně ukol pošle za Johankou, která mně po proklikání se 20 větama, pošle za bratrem řeholníkem, který je o pár metrů bokem ve vedlejší místnosti, říkám si, jestli tohle " umělé " prodlužování herní doby, měl Vávra zapotřebí..

magot
Tak si to už kup Opitz, nedělej Zagorku ... vem si příklad z Cloneho, ten si to koupil a ani neví kdo je Jindra Šklebící se

Tyler Durden
Mira napsal:

A nejlepší je vypáčit velmi těžký zámek a potom čumět do prázdné truhly Šklebící se Bohužel už se začínají dostavovat u mé osoby i menší negativa a to hlavně zbytečně prodlužované Questy. Občas se mi zdá, že hraju simulátor jízdy na koni a klikání na odpovědi. Nápln questu je velice povedená, o tom žádná, ale když mně ukol pošle za Johankou, která mně po proklikání se 20 větama, pošle za bratrem řeholníkem, který je o pár metrů bokem ve vedlejší místnosti, říkám si, jestli tohle " umělé " prodlužování herní doby, měl Vávra zapotřebí..

A co teprve když tě bratr infirmarius pošle vyplet zahrádku!

Umění říci NE je v životě velice důležité.

Šklebící se
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

petsild
Šikovný mod Úsměv řeší vyčítání textur https://www.nexus...ce/mods/27 z vram. Eliminuje máznuté textury v blízkosti kolem vás.
Tahle úprava nijak neulehčuje Šklebící se nekazí průběh hry, jako ostatní nemožné mody.
- Výroba sejvovice zabere trochu herního času a odhad v ve střelbě lukem se dá natrénovat i bez zaměřovače.
- Najít vltavín se v KCD opravdu vyplatí, dostanete za dřinu od Štěpánky sladkou odměnu.

[img]https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/2298/images/27/27-1518782796-2072390080.png[/img] is not a valid Image.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.img33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

petsild
Pro pobavení Úsměv
YouTube Video

[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.img33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Mira
Mám zkontrolovat stav vodního díla západně od Skalice. Chodím už tam jak kreten snad hodinu, nevím kam mam čumět aby se ukol splnil. Může prosím někdo poradit..Mám jen jedny nervy Šklebící se

Ajvn
Vyser se na to a vzpomeň si že jsi letec.Úsměv

Mira
57_OTU ajvn napsal:

Vyser se na to a vzpomeň si že jsi letec.Úsměv

Úsměv Asi jo.. Já se tady nervuju s takovým nesmyslem, zatímco na BoS foru se množí jedinci omdlévající z oznámených výkonových charakteristik La5FN. To jsou teprve problémy.

magot
Některý questy se něco jako "zaseknou" a i když se "splní" tak se to neobjeví jako že jsou splněny.
Tak to řeším tak že pernamentně sejvuju a dám lak reload těsně před questem. Tzn. mám fixlou sejvovici abych vykompenzoval tyhle momenty Šklebící se

alfik
Miro, musíš zkontrolovat jeden z těch (hruba prostřední) skluzů které rozvádějí vodu z toho koryta. Slez k těm bunkříkům na uhlí. Jak říkám, myslím že je to ten prostřední.
Projdi mezi tím bunkrem a tím skluzem, a šmejdi zrakem spíše dole, kolem toho dřevěného korýtka (skluzu), v jednom místě se ti objeví "Éčko". Tak ho jen zmáčkneš - Jindra se má jen kouknout a konstatovat stav.
Sakra chlapi myslete trošku - když se píše "vodní dílo" tak jde o něco s vodou, né? Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
No já bych si představoval pod vodním dílem něco jako přehradu, tzn. dojít do Tábora a zkontrolovat jak se staví přehrada Jordán, tedy pokud by to bylo zhruba tak o 90 let později .. Šklebící se

pSipi
Pani rozhodol som sa sem napisat poznatky z boja kedze su tu stale staznosti ako je to naprd a nezvladate to ci ono.
Momentalne mam cca 160 zabiti a z toho asi 120 mecom. Prcka som dal jednou Ripostou a dvoma bodnutiami. Cely boj s nim trval kratsie nez ta animacka potom. Ulricha som dal tiez na prvy pokus bez zranenia. Takisto som vymlatil vsetky tabory lapkov a kumanov co dostavas od Bernarda a Borka. Taborov zoldnierov od toho mamlasa zo Sazavy mam zatial len par.
Ty chlapci su riadne obrneny a z blizka v skupine nebezpecny.
Bernard keby mal rozum tak so mnou uz na ostre mece nejde lebo vzdy dostane na drzku.

Takze par bodov ako na to.
- je to otazka cisel a reflexov. Staci mackat gombiky v spravy cas a v spravnom poradi a vyhras. Nie je vtom ziadna uzasna sermiarska technika ktoru poznas IRL a ani ti nepomoze.
- Kup najlepsie brnenie a najlepsiu zbran co si mozes dovolit. Peniaze zarobis rychlo prave bojom. Kumani a lapkovia su dobry zdroj penazi aj noveho brnenia.
- Pouzivaj zbran ktoru mas nacvicenu. Mec na 15 je uzitocnejsi proti obrnenemu protivnikovi nez palcat alebo kladivo na 5. Staci si zratat poskodenie vs pancier. Moj mec mam na 18 so silou 17 davam cca 170 damage v seku a bodanim vs palcat na 7 mam 95 drtiveho. Pri pancieri 50 na sekanie a 25 na drtive som vysledne v seku na 120 a 70 na drtivom. Mec vyhrava.
- Vyber si jednu zbran a tu cvic, je jedno aku. Mne sa pacie velke mece a vadi mi stit ale vyber je na vas a funguje urcite aj sekera a palcat ci kladivo.
- Ak cvicis silovu zbran tak prechod na obratnost je obtiazny a naopak = kratky mec velmi nedoporucujem. Vacsina zbrani je silovych.
- nauc sa Ripostu co najskor. Daj si niekolko cvicnych bojov s Bernardom a potom poziadaj o naucenie majstrovskeho tahu = Riposta. Je jedno akou zbranou sa to naucis, funguje to na vsetky. Je to vlastnost Obrany nie zbrane. Riposta je automavicky uder pri vykryti a vacsinou ju neodrazia. Ostanu potom zranitelny a otvoreny na utok. Lapkova vacsinou neustoja ani ripostu a rovno idu dolu .
- Utok, ak nie je protivnik zranitelny po riposte ,zacinaj fintou. Bernard ta ju naucil.
- Ked zacnes uspesny utok tak neprestavaj a rubaj co to da aj bez staminy. Ak zbadas ze sa zmatoril a odraza tak odskoc.
- Bez staminy nevykryjes uder a pri zasahu to dostavas do ziveho a vacsinou si odnesies zranenie alebo krvacanie.
- Je dolezite aby si mal pri zacati utoku dost staminy.
- Ja osobne potrebujem vidiet protivnikovu zbran takze nepouzivam tie kyble s ochranou tvare. Zvonovy klobuk je asi to najlepsie co mozes mat bez tvaroveho stitu.

Konkretne k priebehu boja.
Riposta, Riposta, Riposta.
Ta vec je tak uzasne OP ze s tym porazis aj Bernarda na ostre mece bez zranenia. Vsetci asi viete co znamena ten zeleny stit v ruzici a treba stlacat Q na odrazenie. Na ripostu to treba stlacit Q este pred tym ako sa ten stit objavy. Preto potrebujem dobre vidiet aby som videl protivnikov naprah. Ked sa zacne hybat rukou dozadu na naprah treba ztlacit Q a vtedy prevedies Ripostu. Protivnik dostane do drzky a velmi casto je otraseny a mozes rubat. Cim vyssie Obrana tym je animacia naprahu pomalsia a mas viac casu na stlacenie Q.
Nacvicuj to s Bernardom dokial ti to nepojde.
Vykasli sa na stlacanie F. malokedy sa podari ten specialny uder. Uzitocne je to len na paste kde je to kop. (Bernard trenuje aj pastny boj)
Osobne kaslem aj na tie komba. Mysou sa to neda. Predpokladam ze gamepadom je to lepsie. Za cele hranie mam 4 uspesne komba.
V utoku zacnem vzdy fintou. Nie je to nic tazke a zvladne to aj mys. Je vcelku jedno do akej strany. Je to otazka cisel. Jeho Obrana proti tvojmu utoku. Ziadna technika.
Ak sa utok podari mal by byt otraseny a dalsie utoky by mali byt tiez uspesne dokial nevykryje alebo neurobi ripostu. Jeho ripostu mozes tiez odrazit Q ked sa zobrazi ten zeleny stit alebo ked uvidis jeho naprah. Jeho Ripostu nejde odrazit tvojou ripostou ale len krytom.
Ak sa podari casovanie utokov, ripost a vykryti a mas dobreho protivnika vysledkom su krasne kombinacie.
Lutujem ze sa to neda nejako nahrat a pozriet v externom pohlade. Niektore by ozaj stali za to.
Upravil/a pSipi dne 24-02-2018 13:36

Mira
alfik napsal:

Miro, musíš zkontrolovat jeden z těch (hruba prostřední) skluzů které rozvádějí vodu z toho koryta. Slez k těm bunkříkům na uhlí. Jak říkám, myslím že je to ten prostřední.
Projdi mezi tím bunkrem a tím skluzem, a šmejdi zrakem spíše dole, kolem toho dřevěného korýtka (skluzu), v jednom místě se ti objeví "Éčko". Tak ho jen zmáčkneš - Jindra se má jen kouknout a konstatovat stav.
Sakra chlapi myslete trošku - když se píše "vodní dílo" tak jde o něco s vodou, né? Šklebící se

Však já tam kolem těch rybníku a všech těch hejblátek šmejdím, ale nikde to zpropadené E nemůžu najít..Zkusím..díky za tip.

magot
dobrej hint pSipi, díky

310_cibule
Dá se nějak ukecat Ulrich u toho Sázavského rybníka? Nejsem s to ho seřezat? Zkusil jsem mu utéct, ale to se příběh zastaví a musím se vrátit k předchozímu uložení.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,127,498 návštěv