December 22 2024 22:56:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 1
310_cibule

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (spoiler alert)
alfik
Tak jsem se včera večer nasral a restartnul jsem nejen hru, ale i steam.
A co byste řekli - ten vozembouch Votava najednou měl 5 paklíčů a v popisku q. na Kulhavého se objevilo pkračování za kým jít a zeptat se... takže ve dvou bodech pokrok (a fůra vybavení co jsem těm loupežníkům vybral z té truhly s tím drahokámenem Úsměv celkem jsme se vymódil a nadto prodejem získal cca 200 grešlí Šklebící se ).
Tudíž bug... První ve hře, nutno dodat.

Pro Míru - podívej se jestli nejsi ožralý, to snižuje, pak se také jukni jestli nemáš na sobě něco kradeného (červená ručka), a ev. se umej u kádě a dej si v lázních vyčistit hadry Úsměv No a taky se podívej jestli sis nedal nějaký perk který to snižuje, např. jsou perky (dvojice perků) které se navzájem vylučují, jeden ti pomáhá u šlechty, druhý u vidláků. Jeden ve městě, druhý na vsi, jeden ti pomáhá u žen když jsi zahnojený ale vadí chlapům že smrdíš... apod Úsměv
Bořek se ti odemkne a také se ti na mapě objeví ta ikona cvičiště až se k tomu příběhově dostaneš. Je to souč. úvodní sekvence, nedá se tomu vyhnout Úsměv

Pro Clona: Kráva je stejně zvědavá jako kůň a vod čeho jako myslíš že pochází úsloví "čumí jako tele na nový vrata"? Šklebící se

Pro Magota: Njn, Vávra je stejně sprostej digi jako reálnej Šklebící se ale jinak je ta postava fajn, celkem na Jindru drží (asi ví od Racka kerá bije Úsměv plus jeho chráněnec... nespoiluju).

Pro všechny rada na co jsem přišel: Mimochodem ke kradenému vč. zvěřiny - dívejte se do inventáře. Dokud jste tak blízko že je to "kradené", tak to má červenou ruku (dlaň) u obrázku. Až ta zmizne, tak jste tak daleko že už to "není kradené" a prodáte to bez postihu. Čímž se vám také ukazuje možnost fakt hojného přivýdělku, plus cvičbě lukostřelby: Choďte na lov, na krajích mapy. A se zvěřinou odjeďte na druhý konec a tam prodejte Úsměv A pozor na lovčího - nutno mu utéci nebo jej budete muset zabít - nebo se nechat potupně zavřít...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Mira
Jen se zeptám. Během toho uvodního seznamení se hrou, alias doby po uvodní titulky, jde ziskat nějaký vedlejší quest? Mně se povedla schrastit jen jedna aktivita, sehnat srnčí kůži, ale to jsem zatím odložil. Jen jestli jsem se o něco ochudil, či ten uvod slouží opravdu jen k uvedení do hry a děje.
Alfiku, to jsi jakou celou hru začal znova a Votava měl najednou to co před tím ne ??

alfik
První dotaz: Asi ne, já jsem neměl ani nic s kůží - prostě jedna kolej. Henry byl vláčen událostmi Úsměv
Druhý dotaz: Nikoli, jen jsem po vypnutí a zapnutí hry zkusil na Steamu dát "do režimu offline" a potom zpět "do režimu online", proběhlo okýnko "steam se aktualizuje", jako vždy když tohle dělám, a zapnul jsem hru. No a v tom kvestníku byly další dva řádky co mám dělat s tím Kulhavým, tak jsem zkusil zajít za tím Votavou a měl ty paklíče. To je vše. Dokonce se ani nic nestahovalo do hry. Jen prostě vystoupit a nastoupit - aneb slovy IT crowdu "zkusili jste to vypnout a zapnout?" Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Mira
Jak správně funguje to ukládání během spánku? Já si dám třeba 8 hodin, ale žádná hláška že se mi hra uložila se mi neobjeví..tohle je mi pořád záhadou.
Upravil/a Mira dne 15-02-2018 14:45

pSipi
V kazdom vidue su ceske texty a hovoria po anglicky. Da sa to prepnut kompletne do cestiny?

saldy
pSipi napsal:

V kazdom vidue su ceske texty a hovoria po anglicky. Da sa to prepnut kompletne do cestiny?

Nedá, ale dá se němčina, ta je hodně podobná češtině, tak půlku rozumim a zbytek dočtu z titlů.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
pSipi
No rozumiem jak nemecky tak anglicky len mi to nejak kazi dojem ten "Henry"

310_cibule
pSipi napsal:

No rozumiem jak nemecky tak anglicky len mi to nejak kazi dojem ten "Henry"

Slovensky je Jindřich Henrich (tedy podle wikiny). Tak to už máš skoro to samé :-) Čeština asi nebude, nevyplatila by se.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
No asi je lepší to hrát v němčině, ta angličtina tomu trochu bere atmosféru .. ale nejlepší by byla staročeština Úsměv

Mira
Tak jsem provedl tu fintu s přepnutím steamu do offlinu a pak zpět do onlinu a už mi to ukládá hru po každém přespání Mrknutí zajímavé.

magot
aha to maj teda odladěný koukám ..
takže kašlat na sejvovici a každou chvíli si schrupnout jak kočka Šklebící se

Opitze
Ahoj lidi, stále žiju... Koukal jsem na to, vzpomněl jsem si na vás všechny, připomíná mi to totiž Lutherovo dílo a vše co po jeho vydání následovalo - rád na to vzpomínám - získal jsem v té době nejvíc banánů na mnoha forech u nás i v cizině...

Tak já to teda napíšu -

KCD je hra, kterou by ve vězení napsali společně Ed Kemper, Richard Speck a Charles Manson... Takové k hráči kruté sado-maso jsem snad ještě neviděl... Od první chvíle jste naprosto za kretény, vaše postava vypadá jak mongoloid, je úplně blbej, nevyrovnanej, nic neumí a zabít ho může prakticky kdokoliv. Čtyřikrát mávne mečem a je v prdeli... asi hodně hulil... stejně jako celej Warhorse Studios... Evidentně ve středověku chybělo kardio, takže chlapec je úplně nemožnej, ale zase na koni umí jezdit pěkně rychle, že ujede i protřelému Kumánci...
Jindra je takový smradlavý, špinavý migrant bez domova... Hnusní ISIS mu vypálili vesnici, zabili všechny kolem, on se zachránil útěkem a elity z vedlejšího města jej přivítali s otevřenou náručí - šlechtična mu poslušně přinesla žrádlo, a zavřela se s ním o samotě v noci, aby si hezky povídali (asi členka tzv. ratajské kavárny)... Ale obyčejný lid naštěstí ví své, takže ho vyfakují kdykoliv se k nim přiblíží na méně než 3 metry...

Občas nějaký ten bugíček, ale na to už jsme tady zvyklí, sem tam to nedává smysl, sem tam musí nebohý poddaný rozbít hubu šlechtici, protože ho nechce poslechnout, že má přestat chlastat, protože se hospoda zavírá. Kur*a, jsem řek, že máš jít spát, šmejde blbej, tak na mě nemachruj jo... Já jsem Čech, a ty jsi určitě nějaký zmetek cáknutej německou krví...

Ale teď vážně - mě ta hra baví, teda se na ní koukat, protože já nechci rozbít svůj počítač, případně se dostat na ARO nebo do Bohnic, případně do vězení, když někoho ve vzteku zabiju...

Horrida jsem zaspamoval seriozní kritikou na Trillianu, už mi ale přestal odpovídat, tak to beru tak, že už to pochopil. Takže se ho můžete zeptat na další detaily....

Zdar, rozchod, zdravím z druhé půlky zeměgule...

Vyděšený
Upravil/a Opitze dne 15-02-2018 19:45

Baron
Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

CSL1_Talbot
No ty kokyŠklebící se
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Opitze
Jinak s tím kardiem, jo... Teď jsem viděl nějaký quest s lehce erotickým podtextem (bohužel mé vojérské úchylky nebyly naplněny - zatím - a ano potvrzuje to mou teorii o bandě sadistů ve Warhorse Studios), kde si Jindřich domluvil rande s nějakou místní děvečkou, a šli spolu jako na procházku kolem nějakého jezírka a evidentně si jeho kondičních nedostatků všimla i ona, protože ho v rámci jejich namlouvacího rituálu vyzvala k lehkému džogingu kolem jezera... Jindra přitom málem vyplivl plíce a děvečka mu málem utekla, ale nakonec si na pár sekund sedli, aby mu řekla, že už musí jít... No nemá to lehký kluk... Myslím, že nám pan Vávra chtěl naznačit odkud se vzalo to české "běhat za děvčaty"....

Rád se s vámi podělím o další zážitky a zkušenosti, už se nemůžu dočkat, jak tu nevinnou děvečku Jindra zprzní někde na seně nebo hezky za úsvitu na poli mezi hlávkami zelí.... Případně, pokud bude pršet, tak v nějakém prasečím chlívě.... halt středověk nebyl žádná sranda pro nikoho...

Vyděšený
Upravil/a Opitze dne 15-02-2018 21:34

magot
takže zrecenzovaný to už máme poctivě ..

Tyler Durden
YouTube Video

Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Mira
Jsem asi slepej ale nemohu najít nikoho, kdo mi dá první lekci v lukostřelbě, stejně tak u koho bych mohl zdokonalit svuj šermířský (ne)um.

310_cibule
V Ratajích (ve městě, vlevo pod horním hradem) je nějaký lovčí, tuším, že se jmenuje Bernard. Ten by měl lekce v lukostřelbě dávat.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
je ten soundtrack genderově vyvážený? Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,125,134 návštěv