DCS 2.5 mi jeden naprosto prádně. Vypadá to stejně fantasticky jako na prezentačních videjích. Prakticky vše na max a jen občas to spadne pod 60. Maximální spokojenost. A to už mám vlastně starou rachotinu
Dnes jsme zjistili, že 16GB ram stačí na plné detaily, ale pokud chcete lítat online, tak nesmíte vypínat stránkovací soubor. Protože v online hře si to vezme tak 19GB
To už ví každý, to ví i paní u nás na poště, bezdomovec, co tu po nocích probírá popelnice i většina obyvatel Buur Hakaby, jelikož tím, jaké máš fps a jaký máš super výkonný pc na DCS, zaplavuješ všechny diskuze zde i na facebooku... Takže už to není třeba opakovat. Už tu všichni víme, že veškeré finance cpeš do pc a pak máš potřebu o tom ostatním dokola vyprávět. Mno, jsi šikula, ale stačilo
To už ví každý, to ví i paní u nás na poště, bezdomovec, co tu po nocích probírá popelnice i většina obyvatel Buur Hakaby, jelikož tím, jaké máš fps a jaký máš super výkonný pc na DCS, zaplavuješ všechny diskuze zde i na facebooku... Takže už to není třeba opakovat. Už tu všichni víme, že veškeré finance cpeš do pc a pak máš potřebu o tom ostatním dokola vyprávět. Mno, jsi šikula, ale stačilo
Hlavně ty se už tady neopakuj a vrať se do Buur Hakaby ..
a přečti si bibli, stojí tam psáno: Matouš 7;19, "Přej svému blížnímu až 250 FPS"
Hlavně ty se už tady neopakuj a vrať se do Buur Hakaby ..
a přečti si bibli, stojí tam psáno: Matouš 7;19, "Přej svému blížnímu až 250 FPS"
Von jenom závidí, že takové železo si nemůže dovolit... já taky závidím
Na MB2 je zapnutý integrity check a asi ještě dlouho bude. Takže pokud jsi se v tom hrabal nebo používáš nějaké módy, tak tě integrity check vykopne. Musíš vymazat vše, co máš v uživatelské složce mods.
Uživatelskou složku mods nemám a mody neoužívám, přesto mne to vykopává
Joke, holt nová hra je stavěná na nový hardware. Nepořizoval jsem si jej kvůli ničemu jinému, než kvůli DCS. Taky krom DCS a Awesomenauts nic jiného nehraji. Holt každý má jiného koníčka. Věř mi, že občas je mi líto těch, co by chtěli, ale nemohou, protože je to jejich srdcovka. Ale když se nechce, to je horší, jak když se nemože. Hlavně v dnešní době, kdy se obvzlášť hodí změnit bydliště a přestěhovat se klidně i 300km jinam pro lepší mzdu. Snažím se všem ohledně DCS co nejvíce pomoci. Strávím více času datlováním do klávesnice kvůli tomu, abych pomohl všem, co mají s DCS problémy, než samotným hraním. Myslíš si, že si tady honím ego tím, že mám silný počítač? A nehrabe ti tak trochu?
Na druhou stranu, tohle je absolutně životně nedůležitá věc a peníze jsou potřeba na mnohem důležitější věci.
Upravil/a AJaromir dne 03-02-2018 13:34
2.5 je přesný opak 1.5 - u 1.5 bez dobrého CPU to pořádně nejelo. U 2.5 to nejede bez pořádné GK.
Ale ono vůbec 1.5 byla silně nevyladěná. Pamatuji si, jak jsem nadával, že mám 20fps a méně a při tom vytížení CPU a GPU zdaleka nebylo 50%
Má cenu skúšat 2.5 ked mi 2.0 išla pod 1fps na základné nastavenie grafiky? Dalej som to ani neskúšal. Ale zase 1.5 mi beží celkom plynulo okolo 70 fps po osekaní.
2.5 je přesný opak 1.5 - u 1.5 bez dobrého CPU to pořádně nejelo. U 2.5 to nejede bez pořádné GK.
Ale ono vůbec 1.5 byla silně nevyladěná. Pamatuji si, jak jsem nadával, že mám 20fps a méně a při tom vytížení CPU a GPU zdaleka nebylo 50%
Tak na CPU je to extreme narocny porad + ted navic jako bonus potrebujes i opravdu slusny GPU na 1080p high 4x AA to chce aspon GTX1070ku...optimalizace je proste porad dost mizerna pri pojizdeni po letisti tam ma clovek 40fps po vzletu kolem 80-90fps,je tam proste velkej rozptyl FPS bez nejaky zjevny priciny tak jako v DCS 1.5 a to na core i5 4690k 4.2ghz a GTX1060 ktery to davaj tak akorat na hrane ,a silnejsi CPU i GPU by bylo urcite znat.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.