Tak ten soubor zkus vymazat, potom dát znovu opravu. Pro jistotu zkus pře tím vypnout antivir. Je docela možné, že některé antiviry detekují SF ochranu jako PUP.
Pamatuji si, jak jsem každého učil létat, útočit, bránit se, používat systémy,...... A nakonec jsem ten nejhorší. Házeti perly sviním. To není nic proti vám. Prostě mě opět sere, že mám nalétáno víc, než jiní (dosaďte si dle libosti), a furt se mi nedaří. Měl bych být nejlepší. Aspoň bych si to zasloužil. Nebo aspoň tomu věřím. Konec výkřiku do tmy.
SU-33. M2K Měli živého návodčího a já na na datalinku nic neviděl. Neuvědomují si, že když budou hrát v přesile, tak to všichni vzdají a je, vítěze, pokud to nejsou namyšlení blbci, to přestane bavit. Levná výhra -> Žádná satisfakce.
Upravil/a AJaromir dne 11-12-2017 23:31
Tak som sa po dlhšom čase preletel v DCS.
N44 je parádna, voda úžasná, konečne viem ako vysoko (nízko) letím, FPS je stabilné. Stromy na Max sa dajú zniesť aj pri zoome.
Funkčné zrkadlá potešia, ale prečo súdruhovia, je obraz vychylenia smerovky spita v zrkadle invertovany?
Saburo napsal:
to už by dalo skoro i na nějakou tu specku
Nevšiml jsem si že by DCS obsahovalo LW letouny vhodné pro Normandii a pro r. 1944 ..
Kdyby se vysrali na Kurfiřta s dlouhonosou Dorou a udělali Antona a stodevítkovýho Gustava tak by DCS získalo alespoň potřebné minimum.
Upravil/a magot dne 12-12-2017 17:12
Už to viděl Vladimír Vladimírovič jakej má krásnej novej letadlovej křižník?!
myslím, že při jeho schopnostech ho předělával on sám ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pamatuji si, jak jsem každého učil létat, útočit, bránit se, používat systémy,...... A nakonec jsem ten nejhorší. Házeti perly sviním. To není nic proti vám. Prostě mě opět sere, že mám nalétáno víc, než jiní (dosaďte si dle libosti), a furt se mi nedaří. Měl bych být nejlepší. Aspoň bych si to zasloužil. Nebo aspoň tomu věřím. Konec výkřiku do tmy.
ty nelétáš a neumíráš pro radost z létání a umírání ? :)
(chlácholení, abys vydržel létat [a umírat] i dál :) )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.