Jen v tom modu je asi tak 0% ČSLA ve srovnání s ČSLA OP kde byla komplet česká technika od zbraní, civilní a vojenské techniky, taky autentické prostředí českých vesnicí a měst.
Ale to je šumák
Tak jsem si ty tři, co v tom workshopu jsou stáhnul. Break Trough při spuštění hlásí chybu: No entry ´bin\cinfig.bin/CfgWeapons.CSA38_rg21´, ale spustit to šlo a hrát taky. jen je to blbost, aby v 38. na naší straně bojovaly LT-38. Ostatní dvě mě spustit nešly. Hlášení chyby o nějakém neúplném obsahu, bo co. Zřejmě je potřeba počkat, až P. Tlach dokončí, co je potřeba. V tom případě ovšem nechápu, co to straší na Steamu, když to není kompletní.
Nový Reforger jsem nainstaloval ze zvědavosti a krásně si zařádil, byla a doufám i bude zábava. Akorát servry hrozně často padají, ale je to beta na začátku. Mapa je remake známého Everonu z OFP , ale technologicky je to úplně někde jinde, to nejde popsat. To podstatný-výzbroj a výbava vojáků je komplet, na bojovou techniku ještě musíme čekat. Vše by se mělo objevit během 1 roku než hra vyjde jako hotová. Bohužel editor není součástí, jen vývojářský nástroj, ale obsah pro single komunita jistě vytvoří a to včetně remaku původní legendární kampaně. Během hraní 64/64 FPS neklesá pod 60 na vysoké detaily.
Taky jsem uvažoval o zakoupení, ale přijde mi to takové prázdné.
K obsahu OFP a jejich datadisků to má zatím daleko, ale jako zpestření je to dobré
Abych si to vykompenzoval absenci her s ČSLA, nainstaloval jsem si nepřekonatelnou strategii Blitzkrieg s totálním přepracováním - ČSLA. Invaze ČSLA do Bavorska 1980
(jeden z těch panáčků bude Cibule, on tenkrát sloužil) YouTube Video
To vypadá dobře.
Předpokládám že sérii Wargame znáš? Tam je ČSLA taky slušně zastoupená. Kdykoliv jsem do bojů nasadil české paragány, tak to lítalo...
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Wargame neznám, alevypadá to zajímavě!
Jinak já ty strategie v 3D enginech moc nemusím. Vyrostl jsem na 2D izometrickejch RTS a na těch i zemřu
Jediné 3D RTS, které akceptuju jsou Steel Division 2 a Call to Arms - Gates of Hell: Ostfront
Upravil/a magot dne 25-05-2022 23:52
Mody jsou vyřešeny skvěle oproti starší Arma, před vstupem na server se všechny potřebné doplňky nabídnou sami a ve správě můžete mody zase smazat nebo deaktivovat, updaty prý také. Líbí se mi i TS, žádné externí programy, stiskem klávesy mluvíte, nebo vysílačkou pokud se spojíte s týmem, zatím pomalu testuju, jen pády servrů jsou stále bolestivě časté, proti tomu je i Star Citizen super stabilní držák ,,
Upravil/a saldy dne 30-05-2022 12:57
Coffin Corner napsal:
Tam je ČSLA taky slušně zastoupená. Kdykoliv jsem do bojů nasadil české paragány, tak to lítalo...
Wargame: Red Dragon ČSLA sice už není Wargame: AirLand Battle ČSLA, kde měl český cat C balíček suverénně nejsilnější letectvo a namazal si na chleba i americký mariňácký balíček s hromadou Tomcatů, ale i tak jsou Češi v Red Dragonu fajn, a kdyby nebyly OT-64 ve hře tak předražený křápy, tak by Češi patřili mezi nejsilnější frakce ve hře
STROP II, Vydra-II, Speciální Jednotky '90 a termobarický MiG-29 jsou jedny z nejlepších jednotek vůbec. L-39ZA Albatros zase jednotka s nejlepším poměrem cena výkon.
Většina misí je koncipovaná jako jeden proti všem a není moc zábavná, pokud nehrajete v coopu. Tuto čistou singlovku ale doporučuju, s menší skupinou rebelů bráníš malou vesnici před útoky vetřelců. Chování AI je zajímavý, jednotka se společně přesunuje k předpokládané koncentraci nepřítele, který postupně útočí z různých směrů. AI na obou stranách přeskakuje ploty, kryje se a přesunuje se pomalu, kontakt rychle přeroste v prudkou přestřelku a po likvidaci skupiny je zase chvíli pokoj. Silný déšť a skvělý zvuk bitvy jen podtrhuje atmosféru. Často zajímavější momenty než v mulťáku, toto se povedlo.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.