Je super, že bude hafo letadel, ale aby bylo kde s nima lítat. Ty servery co jedou teď, to je nepoužitelný. Ikona, prasomlejn, cukačka, ale asi každej ví jak to vypadá. Random nejede a jsme v p.... Třeba něco doporučte, co neznám. Tactical to je taky zhovadilost.
Do Bodenplatte byl zapojen i malý počet Arad v nočním i denním letu, byly to jejich premiérové bombardovací akce, za mě velký zklamání, že jsem je v planesetu nenašel a proto budu trucovat.
To jsem zvědavej na tu mapu pro op. Bodenplatte která by měla pokrýt Karlsruhe - Mannheim - Frankfurt - OsnaBrück až po pobřeží Amsterdam - Haag - Bruggy.
Která chodemimo by měla být pouze zimní, páč kdyby byla i letní verze tak už bude po válce. Takže další bílá nuda a ještě jen pro stíhače ..
To jsem zvědavej na tu mapu pro op. Bodenplatte která by měla pokrýt Karlsruhe - Mannheim - Frankfurt - OsnaBrück až po pobřeží Amsterdam - Haag - Bruggy.
Která chodemimo by měla být pouze zimní, páč kdyby byla i letní verze tak už bude po válce. Takže další bílá nuda a ještě jen pro stíhače ..
Psali, že nebude jen zimní. Určitě si nenechají ujít podzim, přecijenom je to oblast pro Market Garden.
Psali, že nebude jen zimní. Určitě si nenechají ujít podzim, přecijenom je to oblast pro Market Garden.
no zatím teda píšou letní a zimní ale třeba bude i podzim
Do Bodenplatte byl zapojen i malý počet Arad v nočním i denním letu, byly to jejich premiérové bombardovací akce, za mě velký zklamání, že jsem je v planesetu nenašel a proto budu trucovat.
Hele informace která je podle mě z toho podstatná je ta, že BoBp vyjde na konci roku 2019, tedy 2 roky vývoje, to mě překvapilo, ono to s těma "parallel development studios" teda asi nebude tak žhavý
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.