Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Treba se najde nekdo sikovny kdo k tomu dodela i rizeni. Nejaka mise, kde by se resila logistika/transportni ukoly by me docela zajimala. BTW na EDcku ve foru je projekt cloveka co dela DHC4 za timhle ucelem. Ma to pekne rozpracovane ale jde to dle ocekavani pomalu...
Harriery v r. 1944 přece neexistovali, to ví přece každej.
Tomu Jesterovi (RIO) v F-14 asi nepůjde zadávat příkazy hlasově přes mic, že?
Upravil/a magot dne 20-11-2017 00:04
Hopere, neraduj sa -- budu to len AI stroje, takze len "ciele"... :-\
Alebo sa mylim?
Ale já vím, že to budou AI, ale je lepší tam mít aspoň nějaký ocmrndy AI, než holé nebe :)
A ty "modely" vypadají parádně...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Kamarád kdysi zkoušel podobný program na udělování pokynu hlasem rozchodit, ale nakonec to vzdal, protože vyžadoval naprosto precizní a bezchybnou výslovnost
Magote funguje to na makra. Prostě pod daný hlasový příkaz naprogramuješ stisknutí té a té klávesy. A jinak ano, člověk musí správně vyslovovat, jinak mu to nebude rozumět.
Tož jsem po dlouhem přemlouvání nainstaloval Nevadu a musím se zeptat. Nemá tam A10 upravený FM?Ta potvora mi pořád chce stoupat..Jak dám víc jak 75% na FAN tak už to leze nahoru uplně samo, trim, netrim..
Magote funguje to na makra. Prostě pod daný hlasový příkaz naprogramuješ stisknutí té a té klávesy. A jinak ano, člověk musí správně vyslovovat, jinak mu to nebude rozumět.
dík za info, ale to není přesně to co jsem měl na mysli .. takže to nebude umět.
Upravil/a magot dne 20-11-2017 23:36
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.