Hudebně průměrné, ale text je fantastický. Ruská poslankyně za Putinovu stranu s děcky zpívá pravou "vlasteneckou" píseň "Krym je náš, Kurily samurajům nedáme a Aljašku si vezmeme...". Aneb jak se do dětí v Rusku zase vtlouká šovinismus. Co z nich vyroste? Ublíženecký národ, kterému všeci ubližují a který má na všecko právo i na své "zlé" sousedy.
království za tenhle obrázek ale v nezmršeném stavu:
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
království za tenhle obrázek ale v nezmršeném stavu[/img]
Je to z Gakkenu ze zari 2004, da se sehnat asi od 35 dolacu, tos asi dokazal dohledat i sam, ale pokud ne, dodam ISBN a hlasim se o to kralovstvi minus 35 :-)
Na knížku jsem narazil, ale mně by se právě líbil obrázek nepřeložený, tedy originelní :)
Ale jinak díky za snahu, třebas ji nějak ocením :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Zde je možnost připojit se na 5 qubitový nebo 16 qubitový kvantový počítač (back-end) IBM a exekuovat svoje vlastní výpočty.
Výpočty chodí mailem po té co jsou odbaveny z fronty. Je potřeba registrace ala gmail apod. (Testoval jsem to, výpočet přijde mailem zhruba do minuty.)
Kód se píše v pythonu. Jsou k tomu uvedeny hodnoty nepřesnosti, hodnota teploty chlazení héliem per qubit jádro apod :) https://quantumex...t/qx/qasm?
IBM stroj
Kvantové počítače má ještě ve vývoji intel ale ten je prozatím nenabídl veřejnosti, plánuje 20 qubit stroje.
Naproti tomu google spustil prostředí odzkoušení si programování neuronových sítí. Kód se píše v iPython.
Je potřeba se zaregistrovat.
online exekuce kódu zde: https://colab.res...7p406abzgl
(pozor, vzhledem k tomu že se jedná o kolaboraci, tak si váš kód může google "ukrást")
Upravil/a magot dne 23-11-2017 21:28
Wiki o Harrier Jump Jet od Microprose (1992!):
Computer Gaming World liked the flight model and "beautiful seamless graphics", but criticized the campaign mode as "old-fashioned ... no wingmen, no interaction with one's forces, no dynamic battlefield, no feeling of being involved ... a dressed up version of F-19".
Byl jsem tam osobně, spali jsme v Kielu a toto je v Laboe kousek cesty na sever, bohužel není vstup na horní věž, ale jinak skvělý, je to v areálu památníku německého válečného námořnictva, pod zemí je velká kruhová místnost a uprostřed hoří plamen, jsou zde pomníky potopených křižníků a padlých posádek. Při odchodu jsme si dali kariwurst a následoval Bremenhaven kde kotví U-Boot typ XXI.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.