November 24 2024 20:48:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
CSW_Cassius Chaerea
No že by konečně šli do sebe? Ale trochu moc věcí najednou.
Hlavně aby ty tanky měli nějakou podporu (opravování, dopl. munice atd.).

Rumcajs
Ehh, no my se snad uválčíme k smrti. Mrknutí

Edit: Se fakt nemůžu rozhodnout, na co se těším víc. Na Tempesta? Nebo na Doru či Švalbinu? Nebo na WW1 poletovadla s opravenou směrovkou? Asi budu muset vyhledat pomoc nějakého profesionála (nebo že by profesionálky?).
Upravil/a Rumcajs dne 17-11-2017 13:45

Baron
Cassius Chaerea napsal:

No že by konečně šli do sebe? Ale trochu moc věcí najednou.
Hlavně aby ty tanky měli nějakou podporu (opravování, dopl. munice atd.).

Vsetko co si spomenul je planovane. Skin system bude rovnaky ako v sucasnom IL2.

Myslim, ze je sa na co tesit. Po dlhych rokoch konecne tankovy simulator. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Aces_Wild
A Pacifik se odsouvá na neurčito...

606_Druindin
To rozšiřujou tým na dvojnásobek nebo jak to chcou všecko stihnout???

Rumcajs
Zas těch pochybností o správnosti toho kroku bylo i zde na fóru hodně. Já tomu sice věřil s tím, že Midway je jen první krok k osvojení technologií, ale těch různých úskalí jste tu zmiňovali hodně. Západní fronta 1944 je podle mě solidní náplast a bonus s ROFkem v novém kabátku (a za nový peníz) je pro mě víc než postačující. Navrch by se ještě mohlo ukázat, že se vrátěj k myšlence středomoří a nad kanál.

Deschain

Díky bohu, sice sem se hrozně těšil na operace z letadlovek, ale jsem rád že to odsunuli, čím víc se o pacifiku rozepisovali, tím víc sem byl skeptičtější (jedna letadlovka, bez rádia atp) tohle bude asi správnější cesta

To rozšiřujou tým na dvojnásobek nebo jak to chcou všecko stihnout???

spolupracujou s dalšíma vývojářema (jiný studia, jejich kód) pojedou všechno souběžně

CSW_Cassius Chaerea
Baron napsal:
Po dlhych rokoch konecne tankovy simulator. Úsměv
Mrknutí Ještě aby tak server unesl cca 300 hráčů za Hausserův II. SS tankový sbor a cca 600 hráčů za Rotmistrovu 5. gardovou tankovou armádu a bude to opravdu dobrá tanková erekce. Jen mi tam budou chybět tanky T-60, T-70 a Pz II a hakly s děly.

magot
s mapou západní evropy a západními stroji LW vs USAF/RAF si udělaj stabilnější finanční základnu a budou si moct na pozadí kutit japonský letadlovky.
Jason si ten pacifik do budoucna stejně vybrečí, jak ho znám ..

Hot_Dog
První BoX, kterej koupim, abych lítal všech 10 letadel, co tam budou... Aspoň se vrátí investice do BoK, kterej sem s trochou nadsázky koupil za 70 dolarů kvůli jednomu letadluŠklebící se Jediné, co mě na základě toho na druhou stranu zas trápí, že to bude ze začátku taková dost stíhací-dogfightová melancholie bez adekvátních bitevníků a bombrů... Ne, že bych je kdykoliv lítal, nicméně je fajn, když je potkávám na online válce ve vzduchu. Nejsem sice vůbec expert na období nasazení konkrétních typových variant, ale tak nějak tušim, že se ty A-20B, He-111 H16, Ju-88 A4, Bf-110 G2 či Hs-129 B2 co máme již ve hře moc často v reálu nesetkávaly s nově oznámeným planesetem. Nebo se možná mýlím? Kdo se vyzná lépe, jak moc mimo mísu je použití těhle konkrétních variant co máme ve hře v odbdobí zima 44 a pozdější kdy už létaly po obloze Dory, vlaštovky a déčkový Mustangy s Thunderboltama?

CSW_Cassius Chaerea
Tak německé střední bombardéry na přelomu 44-45 na západě, leda tak k nějakým nočním akcím. Ta A-20 jde s přimhouřením očí použít, ale na bitevničení spojenci používali asi všechny uvedená letadla v planesetu bodenplate a Němci když mohli tak bitevní fokáče.

Mira
To vypadá jakoby někomu došly peníze a potřebuje rychlou injekci. Ale třeba se mýlím. S Pacifikem kluci zjistili, že by asi neuspěli, tak šup sem západní frontu a rovnou zahájit předprodej. Velice šikovný tah. Poptal jsem pár kamarádů co mají momentálně k BoSku dost nevraživost, ale poté co jsem jim nastínil nový plánovaný planetset jasně řekli, že dotoho už by šli. Hlavní lákadlo? Mustang, Tempest a Dora Úsměv

1stCL_Novotny
Míro, pouze zjistili že Pacifik ja na dlouhou trať! Mrknutí

ukulele
Myslím si že to udělali z důvodu, že už nevěří v životaschopnost TF. Pro tvůrce i nás by to bylo stejně nejlepší. Dočkali bychom se nové BoB

Baron
Mira napsal:

To vypadá jakoby někomu došly peníze a potřebuje rychlou injekci. Ale třeba se mýlím. S Pacifikem kluci zjistili, že by asi neuspěli, tak šup sem západní frontu a rovnou zahájit předprodej. Velice šikovný tah. Poptal jsem pár kamarádů co mají momentálně k BoSku dost nevraživost, ale poté co jsem jim nastínil nový plánovaný planetset jasně řekli, že dotoho už by šli. Hlavní lákadlo? Mustang, Tempest a Dora Úsměv

Keby im dosli peniaze nepustia sa do troch novych projektov naraz. K Pacifiku - vzhladom na zlozitost simulacie tohoto bojiska,, o. i. lietadlove lode, navigacia nad oceanom, rozporuplne informacie ohladne TTD hlavne japonskych lietadiel a hromada dalsich veci viedli k tomu, ze Jason odlozil tento projekt na neskor. Bodenplatte malo prist az po PTO, len vymenili poradie. Je to perfekcionista a sam zmenu poradia navrhol. Myslim si, ze ten odklad je len pre dobro veci, pre neho to nebolo lahke rozhodnutie, PTO je jeho srdciva zalezitost - a chce ju mat co najlepsiu. Preto ten odklad.
Hals - und Beinbruch!

LesniHU
Ty projekty uz nejspis bezely tak rok a planovane byly asi od zacatku - zapadni Evropa je jasna komercni volba, za ty tanky maji asi propagandistickou financni injekci od statu jako na prvni BoS a prvni svetova je tak jednoducha, ze se da udelat bokem v par lidech jako datadisk. V kazdem pripade se 3D modely daji nakoupit externe a doma musite udelat engine, ten uz je(*), a vyzkum plus vyprogramovani FM a systemu letadel.

Spis by me zajimala ta kampan v Bodenplatte: za Nemce to bude asi sedim na zemi, sedim na zemi, sedim na zemi (stale neni palivo), prvniho ledna letim na jeden prizemni nalet a pak zas sedim na zemi, jen podle vysledku predchozi mise bud v kabine bez paliva, nebo ve stanu pote, co me sestrelilo vlastni protiletectvo, nebo v zajateckem tabore. Ono udelat zapadni frontu bez tezkych bombarderu je jak udelat tu vychodni bez il2.

EDIT: (*)pokud jde o suchozemske mapy, tj. to, co tu bylo uz v roce 2000. Ale udelat Pacifik znamena udelat *obsah*, to jest vyprogramovat spoustu veci, aby tam veci chodily jako tehdy, a ne ze budou vsechny mise na kosoctverec na nahodny cil jak na vychode...
EDIT2: perfekcionista? No to tezko.
Upravil/a LesniHU dne 17-11-2017 19:39

Kukuloo
Za mna trocha sklamanie za ten pacifik. Dufam teda ze neskor sa ho fanusikovia carrier operations dockaju.

Bodenplatte je prilis dogfightovo ladena na moj vkus. Ale spit, mustafa ci dora a fokra a8 su kusky ktore aj mne spravia radost. Takze vo finale ano, tesim saÚsměv

Tak nak moc lezu do kapusty ww2 DCSku sa mi vidi.
Letka_13/Kukulo

Baron
LesniHU napsal:...EDIT2: perfekcionista? No to tezko.

Vec nazoru Lesniku. Úsměv Prajem pekny den.
Hals - und Beinbruch!

Saburo
Kukuloo napsal:
Tak nak moc lezu do kapusty ww2 DCSku sa mi vidi.

ani nelezou, nejsou hloupí a všimli si, že DCS WWII je už v podstatě mrtvej projekt, který se spíš už nikam neposune a tak proč nevyužít zájmu hráčů o dané prostředí a dobu, dělají to dobře
i když za ten "odložený" Pacifik mi slza ukápnula, na BoB se těším a prachy jsem jim už nahrnul...
jen kdyby opravili motory a DCSko by pak mohlo jít... no to je vlastně jedno

310_cibule
LesniHU napsal:

Spis by me zajimala ta kampan v Bodenplatte: za Nemce to bude asi sedim na zemi, sedim na zemi, sedim na zemi (stale neni palivo), prvniho ledna letim na jeden prizemni nalet a pak zas sedim na zemi, jen podle vysledku predchozi mise bud v kabine bez paliva, nebo ve stanu pote, co me sestrelilo vlastni protiletectvo, nebo v zajateckem tabore. Ono udelat zapadni frontu bez tezkych bombarderu je jak udelat tu vychodni bez il2.

Také mne to zarazilo, přesně z těch důvodů, které píšeš. Před chvílí Jason vysvětlil, proč tomu tak říkají, i když jde ve skutečnosti o letecké aktivity nad zeměmi Beneluxu (k dispozici bude příslušná mapa a předpokládám, že stíhací resp. bitevní planeset z druhé půle 1944 až konec války).

If you are upset about the name, please read what I said in the original announcement. We are well aware that it was an "operation". I did plenty of research on calling it battle or "The Low-Countries" etc. What I found was that most people equate fighting over the low-countries to the beginning of the war, not the end. Would confuse people. Calling it the Battle of Ardennes with no Ardennes on the map doesn't work either. Bodenplatte is the famous attack associated with this geographic area and this time period. Obviously, much of the air war at this time was about tactical attacks to allow the Allies a way into Germany making a perfect scenario for our style of product and Career system etc.

Těžké bombardéry tam asi nebudou, ale třeba Typhoon, Dora a podobné lahůdky by být mohly.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,037,172 návštěv