Po aktualizaci mizí z Windows nainstalované aplikace
Microsoft vydal minulý týden dlouho očekávanou aktualizaci operačního systému Windows 10. Někteří uživatelé však s ní mají velmi nepříjemné zkušenosti, po nainstalování jim totiž zmizely některé aplikace. Upozornil na to server Windows Central.
...
Aktualizace Fall Creators Update přináší do desítek celou řadu vylepšení. Takřka k nepoznání se změnila aktualizace aplikace Fotky. Ta nyní slouží nejen k prohlížení a úpravám fotografií, je v ní možné zároveň stříhat videa. K dispozici jsou přitom 3D efekty, digitální písma, přechody apod. Například ve 3D je možné objekty rozpohybovat jako fotbalový míč, který brankáři proklouzne do sítě.
...
Citováno z Novinky
No to je zajímavé. Není tu někdo přes cla ? To by se totiž stala z Windows 10 střižna. Když jsem dovážel video a kameru s funkcí střihu, tak mě napařili clo navíc. Na kameře byl rozdíl ve firmware a název měl sufix "i", ale stačilo to.
Tech 20 fps bych urcite neoznacil slovem usable, jak dotycny v tom videu... Zda se mi, ze zacina stejny zavod, jaky prodelaly fotoaparaty - budeme se honit za megapixely a prinaset to bude jen nevyhody.
Mě především přijde, že ty VR helmičky jsou prostě příliš specifické aplikace. Že to zdaleka nadosahuje univerzálnosti použití, jakou má PC s myší a klávesnicí. Co se týká rozlišení a FPS, neřekl bych, že ti výrobci se honí za nějakou iluzí. Chabé FPS je u VR větší problém než na monitoru. Člověk vnímá jen ten obrázek z VR a nemá kolem stabilní okolí, jaký má monitor. S rozlišením je to pak to samé. Jestli si ve VR nemůžu smysluplně přečíst noviny, pak je to pro VR furt hrubé rozlišení. Ostatně 4K se bude hodit i pro monitory. 2K je sice fajn a pro potřeby simů víceméně úplně dostatečné, ale třeba některý budíky si přečtu až po zazoomování. Podobně pak VR, která bude potřebovat zoom, bude polovičatá VR.
Po aktualizaci mizí z Windows nainstalované aplikace
Microsoft vydal minulý týden dlouho očekávanou aktualizaci operačního systému Windows 10. Někteří uživatelé však s ní mají velmi nepříjemné zkušenosti, po nainstalování jim totiž zmizely některé aplikace. Upozornil na to server Windows Central.
...
Aktualizace Fall Creators Update přináší do desítek celou řadu vylepšení. Takřka k nepoznání se změnila aktualizace aplikace Fotky. Ta nyní slouží nejen k prohlížení a úpravám fotografií, je v ní možné zároveň stříhat videa. K dispozici jsou přitom 3D efekty, digitální písma, přechody apod. Například ve 3D je možné objekty rozpohybovat jako fotbalový míč, který brankáři proklouzne do sítě.
...
Citováno z Novinky
No to je zajímavé. Není tu někdo přes cla ? To by se totiž stala z Windows 10 střižna. Když jsem dovážel video a kameru s funkcí střihu, tak mě napařili clo navíc. Na kameře byl rozdíl ve firmware a název měl sufix "i", ale stačilo to.
No to je jasný, na software není clo, záleží na jakém je nosiči. A tam taky nebude clo, protože drtivá většina zboží pro automatické zpracování dat je od cla osvobozena.
Ve zveřejněných CIA dokumentech o JFK je informace
o místě kde žil Hitler do r. 1955, včetně fotek.. https://www.ynetn...25,00.htmlUpravil/a magot dne 01-11-2017 14:50
Ve zveřejněných CIA dokumentech o JFK je informace
o místě kde žil Hitler do r. 1955, včetně fotek.. https://www.yn...25,00.html
Ten link nefunguje a navrch to tak asi nebude. CIA sice dostala informaci o tom, že Hitler utekl do snad Bolívie a posléze Argentiny, ale nikdy tomu nevěřila.
link opraven
i kdyby to byla pravda tak už je to tak zprofanováno, že už by to bylo stejně dementováno všema oficiálníma zdrojema.
Existuje dokument o majitelce hotelu v Bolivii, který byl dost v ústraní od veřejnosti, která pronajímala Hitlerovi pokoj několik let, výpověď se zdála autentická .. ale kdo ví ..
Pravda ale je že Rusové tak moc chtěli mít mrtvého Hitlera a "zmocnili" se jeho mrtvoly, ale nikdy nedodali přímé důkazy. tzn. rozbor zubů z jeho lebky ...
Upravil/a magot dne 01-11-2017 17:14
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.