myslíš tohle: http://prima.ipri.../1-epizoda
je sice chválihodné že rekonstruují Spita ovšem styl pořadu je jak pro debílky ... rejža už má asi nejlepší časy za sebou .. (nepočítaje tuny reklam)
o to vůbec nešlo. Ty záběry tam byly fantastické. Je jasné, že se tam člověk nic nedozví. Navíc jsem se na to koukal se svojí čtyřměsíční dcerou a ji to bavilo hodně a ty reklamy ještě víc
Fakt demence. Aby jsi se proklikal na fotku, tak napřed musíš shlédnout reklamy na deníku a potom ještě na facebooku a až potom se teprve dostaneš na fotku. Zabít!
Upravil/a AJaromir dne 13-10-2017 14:40
Kniha je absolutní povinnost ku čtení a film je asi to nejlepší co z války kdy vzniklo, hlavně 4h verze directors cut, která vyšla k nějakému výročí. Takže mě to zajímá.
dle mého to natáčení je zbytečné, mohli radši zpracovat jiný příběh jineho u-bootu, např.U-47.
Film Das Boot je nepřekonatelný a seriál z tohoto filmu už také vznikl ..
Je mi záhadou proč má někdo tendence přetáčet takovéto flmy.
Upravil/a magot dne 13-10-2017 13:01
Mohou, zrovna jsem v Ostravské pobočce vyzvedl tiskárnu a dostál to máslo. Ehm, po otevření smrdělo, datum sice mělo do 21.10.2017, tak šlo hned do koše. Nebudu se k tomu raději vyjadřovat, kvůli máslu jsem tiskárnu nepořizoval, jen mi něco říká, že to nejspíš nebylo skladováno v lednici.
Mohou, zrovna jsem v Ostravské pobočce vyzvedl tiskárnu a dostál to máslo. Ehm, po otevření smrdělo, datum sice mělo do 21.10.2017, tak šlo hned do koše. Nebudu se k tomu raději vyjadřovat, kvůli máslu jsem tiskárnu nepořizoval, jen mi něco říká, že to nejspíš nebylo skladováno v lednici.
Kdybys ještě chvíli počkal, tak by Ti to máslo možná tu tiskárnu už doneslo samo po svejch
Kdybys ještě chvíli počkal, tak by Ti to máslo možná tu tiskárnu už doneslo samo po svejch
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.