November 25 2024 06:32:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Baron
Deschain napsal:

Já jsem pacifiku dost fandil, vždy mě to bojiště nejvíc zajímalo, teď už jsem hodně skeptickej, za prvý Midway jeden atol a voda, tak si říkám no aspoň budou mít čas namodelovat ty svazy lodí atd. no oficiální plán je přidat jeden typ každé lodi z obou stran (1 letadlovka, 1 křižník atd) prý by chtěli zbytek přehodit na moddery, to mi přijde postavený na hlavu (bitva letadlových lodí, bez lodí)za druhý co se týče dat pro japonský letadla atd, toho je opravdu poskrovnu, no uvidíme

S odsudenim pockaj az budes vediet aspon planeset. Zatial vies iba nazov a to je sakra malo na to, aby si uz teraz vynasal verdikt. Sam neviem co tam bude a ake masiny tam daju, na druhej strane si nemyslim, ze to bude nuda. Ze tam bude ocean? Nuz, v Pacifiku by som ine ani necakal. Ze budu lietadlove lode? Beriem to ako vyzvu, pristat s poskodenou masinou na lietadlovej lodi bude kumst, a to ani nehovorim o navigacii. Torpedove a strmhlave bombardery budu kapitola sama o sebe. Osobne sa na to tesim, mali sme tu iba jeden Pacifik (ak teda neratam CFS alebo WT), a ten Ilja dojemrdal teda statocne. Sam som m zvedavy ako sa s tym vyvojari popasuju, je to vyzva.
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
Jeden Pacifik, když nepočítáš CFS a WT... A taky WarBirds a AirWariora bys neměl počítat. A Aces Over Pacific Úsměv.

Barone, Pacifik nebyl ve starém Šturmovi nahovno protože by byl dojebaný, ale protože lidi nebavil. Preferovalo ho možná 10% pilotů a asi i to přeháním. Midway byla bitva trvající asi týden, kdy boje zabraly několik hodin. Stalingradská kampaň trvala 3/4 roku a boje zabraly stovky tisíc hodin. Potenciál Midwaye je mizerný a já bych byl opravdu hodně nerad, aby kvůli nenapravitelným optimistům celá série utrpěla roční deficit.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Baron
Este si zabudol na Pacifik mod pre EAW Úsměv

Nie sme v rozpore ohladne nazoru na pripravovany Midway. I ked ja mam Pacifik hodne, hodne rad a tesim sa na neho. Ako som uz pisal, zatial okrem nazvu nie je zname nic. Som optimista v tom, ze to nebude ziadna nuda, a pokial je mi zname, Midway nebude jedina mapa. No, nechame sa prekvapit, Midway bude az o jeden a pol roka, zverejnit nieco o nom by mali okolo.Vianoc. Potom budeme mudrejsi.
Hals - und Beinbruch!

Farky
Není tak těžké Barone uhodnout co tam bude za letadla, základ totiž musí být Zero, Val a Kate vs. Wildcat, Dauntless a Devastator. Jelikož chtějí podklady na F1M2 Pete, bude tam hodně pravděpodobně taky. Což je imho dost stupidní volba éra pro bojový simulátor, daná tím že u Midway Japonci prostě neměli ani 4 různý typy moderních bojových letadel, to jen tak mimochodem. A jsem celkem zvědavý jak moc si zase přiohnou historii aby vůbec měli těch japonských letadel pět a nebo jestli tam bude třeba A5M Claude ( B4Y1 Jean z Hosho tam nebude určitě).

Já pořád trochu věřím že jim snad dojde že jenom Midway nemůže stačit a bude tam i něco jinýho, ale nejsem v tom vůbec optimista.

Edit: jak jsi přišel Barone na to že Midway nebude jediná mapa?

Hot_Dog
1stCL_Fucida napsal:

Art napsal:
A ještě jedna malá otázka. V FM sekci vznikl test, že pár letadel ohl. rollu je úplně bokem. Chtěl bych se optat, jako úplný amatér. Jak je možné, že když něco upravují nebo vylepšují v FM se jim to může takhle pokazit. Je tak těžké ta čísla se kterýma mohou pracovat implementovat do hry? Nebo mají špatné materiály?

Roll rate je poměrně dobře změřen u všech nosných západních typů, horší je to u ruských. Současná interpretace zvláště LaGGu (a Lavočky) je poněkud šílená. Jenže vývojáři se k tomu stavějí tak, že neříkají, na základě čeho konkrétně daný model interpretují. Nicméně udělat z Lavočky letadlo s nejlepším roll rate při všech rychlostech ze všech WW2 strojů, je fakt divné.

Zrovna Roll rate je manévr, kterej za a) není moc ovlivněn rozdíly mezi tím, jak ty letadla lítaly za WW2 a dnes (odlehčení, změna povolených režimů atd atd), b) je oproti jinejm manévrum relativně bezpečnej a jednoduchej na to ho vyzkoušet c) se naprosto snadno změří, stačí mít v kokpitu třeba dobře umístěnou kameru. Nemám to zjištěný, ale řek bych že těch Lavoček, Laggů i Yaků po světě pár lítá, tak je škoda, že si tvůrci tohle nedokážou zařídit, když k tomu tedy nejsou pořádný materiály. Ikdyž oni jsou určitě přesvěčeni o tom, že je to takle správně případně o tom, že to z nějakýho důvodu takle udělali, takže je to netrápí tak jako nás:-)
Upravil/a Hot_Dog dne 16-09-2017 23:42

Baron
to Farky: Pocul.som Úsměv
Hals - und Beinbruch!

magot
1stCL_Fucida napsal:

Jeden Pacifik, když nepočítáš CFS a WT... A taky WarBirds a AirWariora bys neměl počítat. A Aces Over Pacific Úsměv.

Barone, Pacifik nebyl ve starém Šturmovi nahovno protože by byl dojebaný, ale protože lidi nebavil. Preferovalo ho možná 10% pilotů a asi i to přeháním. Midway byla bitva trvající asi týden, kdy boje zabraly několik hodin. Stalingradská kampaň trvala 3/4 roku a boje zabraly stovky tisíc hodin. Potenciál Midwaye je mizerný a já bych byl opravdu hodně nerad, aby kvůli nenapravitelným optimistům celá série utrpěla roční deficit.

ono by to chtělo pojmout trochu inteligentněji, mít minimálně nějakou mapu Šalamounových ostrovů, rozsáhlé a pestré bojiště,
mít možnost ovládat svazy lodí na nějaké taktické mapě aby do toho vstoupila i taktika a strategie, nějaký ten ovladatelný palubní provoz, na každé straně alespoň tři typy palubních letadel (fighter/ dive/ torpedo bomber) na ostrovech za každou stranu alespoň jeden bombardér.

Další problém je že lidi jsou uvyklý na prasomlejn, sednout do letadla a do 5/ 10 minut bejt v akci nad Stalingradem nebo Moskvou ..
Akce v pacifiku byly o x hodinových letech nad mořem a lidi to nedocení. Nemají na to čas večer po práci ..

Pro mne osobně má pacifik mnohem větší váhu než východní fronta. Ale nevím kolik takových lidí ještě je. Saburo tutově Šklebící se

Nik_cz
Help pls. Před časem jsem reinstaloval systém i BOSko a nemohu se zbavit jednoho grafickýho problému - při spuštění jak se tam točí v hangáru stodevítka a praská tam zářivka tak mě tam běhaj po podlaze takový duhový fialovo-modro-divoký mžitky-kostičky. Stejně tak když nahodim motor tak místo textury kouře od motoru a oblaků prachu je tatáž psychedelická textura. Předpokládám že jsou špatně stažené nějaké soubory-textury, místo nichž se tam pak projikuje toto Jiříkovo vidění. Nebo sem vožralej. Setkali jste se s tím už? Nevíte co je špatně? Zkoušel jsem ladit grafickou kartu, ovladače i přímo hru a nic. Možná to bude tim chlastem. Dík! Nik_cz

1stCL_Fucida
Hot_Dog napsal:
Nemám to zjištěný, ale řek bych že těch Lavoček, Laggů i Yaků po světě pár lítá, tak je škoda, že si tvůrci tohle nedokážou zařídit

Jaky ano, ale LaGG-3 nebo La-5 ne.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hot_Dog
1stCL_Fucida napsal:

Hot_Dog napsal:
Nemám to zjištěný, ale řek bych že těch Lavoček, Laggů i Yaků po světě pár lítá, tak je škoda, že si tvůrci tohle nedokážou zařídit

Jaky ano, ale LaGG-3 nebo La-5 ne.

V tom případě je to pak jasný, to sem nevěděl... Na letišti kde táta lítá je soukromá opravna pístových leteckých motorů, kdysi, tak 15 let zpátky, tam měli právě motor z Lavočky (nevim přesně jakej typ) na generálce/renovaci, tenkrát mě šokovala informace o spotřebě ve vzletovym režimu - 800 l/hod:-) Podrobnosti si bohužel nepamtuju, bylo mi tak 15. Tudíž sem tak nějak předpokládal, že jich bude ještě pár lítat, kde tehle motor skončil netušim...

Baron
Nik napsal:

Help pls. Před časem jsem reinstaloval systém i BOSko a nemohu se zbavit jednoho grafickýho problému - při spuštění jak se tam točí v hangáru stodevítka a praská tam zářivka tak mě tam běhaj po podlaze takový duhový fialovo-modro-divoký mžitky-kostičky. Stejně tak když nahodim motor tak místo textury kouře od motoru a oblaků prachu je tatáž psychedelická textura. Předpokládám že jsou špatně stažené nějaké soubory-textury, místo nichž se tam pak projikuje toto Jiříkovo vidění. Nebo sem vožralej. Setkali jste se s tím už? Nevíte co je špatně? Zkoušel jsem ladit grafickou kartu, ovladače i přímo hru a nic. Možná to bude tim chlastem. Dík! Nik_cz

Hmmm to je divne. Pozri ci nemas zaskrtnute nieco v settingoch, co ti robi sarapatu. I ked to skor vyzera na hardwerovy problem.
Hals - und Beinbruch!

Saburo
magot napsal:

Pro mne osobně má pacifik mnohem větší váhu než východní fronta. Ale nevím kolik takových lidí ještě je. Saburo tutově Šklebící se

no nepleteš se Mrknutí

i když Midway mě nikdy moc nebrala, to Šalamounovo souostroví by bylo daleko lepší

kvitek
Farky napsal:

V nějakém DD cca okolo oznámení BoK se jednou Jason rozepsal, že po BoK chce zkusit pacifik a že podobně jako BoS, BoM a BoK by to mohlo mít 3 díly, než se vrátí zase do Evropy. Midway měla být první, protože by se moc nemusel drbat s mapou a mohl se věnovat vývoji nových technologií (letadlovky, torpéda, navigace).

Všechno to ale podmiňoval úspěchem prodeje BoK, aby vydělal na další díl...
...Vzhledem k tomu, že vývoj jednoho dílu trvá cca 1.5 roku, tak až se vrátí do Evropy, možná už dostuduju, začnu pracovat a herní život skončí Šklebící se (soudě podle ostatních tady)

petsild
Pacifik ne… teď bude snad konečně Úsměv doplněn ten Zeppelin ne.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

jirik
Byl bych také raději, když by se ještě drželi východní fronty. Za pár let začně tento Il2 sim zastarávat a bude tlak začínat opět od znova.

Baron
kvitek napsal:

Farky napsal:

V nějakém DD cca okolo oznámení BoK se jednou Jason rozepsal, že po BoK chce zkusit pacifik a že podobně jako BoS, BoM a BoK by to mohlo mít 3 díly, než se vrátí zase do Evropy. Midway měla být první, protože by se moc nemusel drbat s mapou a mohl se věnovat vývoji nových technologií (letadlovky, torpéda, navigace).

Len doplnim, ze po Midway by mala byt Okinawa a po nej... to vie asi iba Jason. Snad Guadalcanal alebo Filipiny, kto vie...
Hals - und Beinbruch!

saldy
kvitek napsal:

Farky napsal:

...Vzhledem k tomu, že vývoj jednoho dílu trvá cca 1.5 roku, tak až se vrátí do Evropy, možná už dostuduju, začnu pracovat a herní život skončí Šklebící se (soudě podle ostatních tady)

Nebo se to protáhne až do starobního důchodu a herní život zase začne Úsměv
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
LEON
kvitek napsal:

Farky napsal:

Některým nejlepší herní život začal právě až v dospělosti, život je jen věc priorit Mrknutí

https://www.rcfree.eu
LesniHU
1stCL_Fucida napsal:

No to je slovo do pranice, já myslím, ze kdyby nebyl pacifik "dojebany", bavil by víc lidi než východní fronta. A taky myslím, že pokud Midway bude, bude stejně "dojebana" jako předchozí pacifik i současné BoS. Ty roky už ztracime teď a dokud ruští výrobci simulátoru nezkrachuji a nevezme to do ruky někdo rozumny, budeme je ztrácet dal Smutný

Farky
kvitek napsal:

Farky napsal:

Nemyslel jsem další díl, myslel jsem další mapu v Battle of Midway. Protože právě ta myšlenka že v Battle of Midway bude jen ten jeden atol a pak voda okolo mě zkrátka děsí.

Baron napsal:

to Farky: Pocul.som Úsměv

Myslel jsi tím Okinawu a nebo další mapu v Battle of Midway?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,057 návštěv