Může mi někdo vysvětlit co ti umělci udělali s MP ?? 104 server nehorázný laggfest..letadla si skáčou po obloze stometrovými skoky, rakety létají pánubohu do oken..nehratelné..děkuji, ale s takovou si celého Harriera, Horneta i Tomcate strčte někam..no ještě štěstí že už jsem nenakoupil upgrade PC, což bylo kvuli DCS v plánu..hlavně že mame GPS do Mi8..co nás čeká příště ..TGP do Horneta v akci za 9.99 Upozorňiju že oflinne v DCS nelétám..na to mám nepřekonané BMS. Ale ještě donedávna se aspon tento server jakžtakž držel..
Jen pro ukázka video od kamaráda : YouTube Video
Používám ovladače 382.05, které mi sedí pro DCS nejlíp.
FXAA funguje iba tak napoly. Iba v menu hry a Briefingu, kde to vidieť na písmenách. V misií už nie, zubatý okraj rámu okna je stále rovnako. Mám ovládač 384.76
@ Zifi
Nastav to přes NVIDIA inspektor. Třeba to půjde
Aj Inšpektor mám a ani cez neho to nefunguje. Zmenu v profile urobenú cez NCP vidím v NvInšpektore (a naopak), ale DCS na to kašle.
DDU mám a znova použijem.
EDIT:
Odinštalované cez DDU, nainštalovaný driver 382.05 a ... všetko po starom. Kašlem na to, DCS reinštalovať nebudem.
Ďakujem za pomoc.
Upravil/a 606_JuLB dne 10-09-2017 14:34
Může mi někdo vysvětlit co ti umělci udělali s MP....
Už znají příčinu. Objevili chybu v kódu některých jednotkách SAM, které jsou podivně náročné na traffic.
Zdroj: https://forums.ea...tcount=141Upravil/a AJaromir dne 11-09-2017 18:18
Chlapi, mam dotaz na licencie:
- aktualne mam DCS World a niekolko modulov kupenych cez Steam -- a provozujem Steam verziu DCS-ka
- zvazujem, ze by som si kupil dalsi modul, ktory ale ED prehlasuje "STEAM Incompatible"
- samozrejme, ze chcem mat na PC len JEDNU verziu DCS-ka, v ktorej budem mat vsetky moduly
Otazka znie:
* Ako mam moduly v Steam-e deaktivovat (aby sa mi "vratil" pocet aktivacii), a aktivovat v novo-nainstalovanej non-steam verzii?
složka se hrou\mods\aircrafts\letadlo\bin\protect.exe, kde je daktivuješ. Ale nezpaomeň na jednu věc. Kódy z ED-store nefungují na steamu a všechny addony vydané na steamu po m2000c včetně jeho již používají steam DRM, takže klíče se již více nedají použít na non-steam verzi.
Jsou k tomu 2 důvody. Zrušili "kompatibilitu" kvůli podvodným přepkupníkům.
AJaromir napsal:
Ale nezpaomeň na jednu věc. Kódy z ED-store nefungují na steamu a všechny addony vydané na steamu po m2000c včetně jeho již používají steam DRM, takže klíče se již více nedají použít na non-steam verzi.
Nejak som sa v tom stratil... Mam vsetky moduly kupene cez steam niekedy v rokoch 2013-2016. Budem ich moct pouzit v non-steam verzii?
Můžeš použít všechny addony, které na steamu používají starforce DRM. M2000C už používá jinou ochranu.
A ako to, ako Bezny Franta Uzivatel, zistim, aky kondom (teda ochranu) jednotlive moduly pouzivaju?
Btw.: a uz opravili tu rychlost stahovania update-ov v stand-alone verzii? Ako rychlo vam to bezne ide?
Ale asi to nevysaturuje 100Mbit tak ako Steam, co?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.