November 25 2024 06:45:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
ukulele
Rume a na koho to byla reakce?

Tyler Durden
1stCL_Fucida napsal:

Tyler Durden napsal:
Ale jednou to bude lepší. Až to bude hotové. Šklebící se

Já oceňuji to, že se autoři neschovávají za nějaké alfa a betaverze a Stalingrad i Moskvu prezentují jako hotové produkty. Tohle mi dost vadí na DCS a v dnešní době obecně řadě dalších titulů.

Výsledek je ovšem stejný.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Ajvn
Spokojení uživatelé boska jsou ti kteři hru koupili ze zoufelého důvodu: Protože na trhu téhle zábavy kurva nic jiného nenajdeš. (Včetně mě.)
Mám počítat WT? Dneska už ne.
Mám počítat věčně nedodělanou splácanici jakou je DFC WWII ? Dneska ještě zdaleka ne.
CoD je žívá mrtvola takové zombí mezi "simulátory". Takže prozatím taky ne.
Takže se cipísku uklidni BoX je prozatím jen: Pidlooký mezi slepýma králem.Úsměv

Rumcajs
Nojo no, dokud bude jednooký králem, pak je prostě králem. Díky za takové zhodnocení, vidím to úplně stejně.

Ono psané slovo je blbé. Páčto celkem nešikovně vyjadřuje emoce. Respektive je příliš snadné míněné a vnímané emoce úplně otočit. Tedy abych tohle uvedl tak jako přesně, tak ten výrok je třeba brát zcela bez emocí. Není v tom špetka ironie. Skutečně je to prostě tak, že nic lepšího není. A nic lepšího není ani na obzoru a to ani ve formě třeba nějakého příslibu či oznámení vývoje. Tedy to prozatím se může stát konstantou našich zbytků životů.

Ajvn
No máš vlastně pravdu.
Ale po tomhle Tvém zhodnocení, jsem zmítán emocemi tak, že je mé nitro v tuto chvíli zcela rozerváno.Šklebící se

ukulele
Ajvne proto je dobré mít svůj názor a nenechat se ovlivnit vším co kdo řekne nebo napíše. Ale tohle není pro každého. Tím nechci popřít to co Rum napsal

Ajvn
Zifi jo. Ale on ma asi fakt pravdu.
No nic překousnu fajfku a letím dál.Mrknutí

clone9cz
Tak mě napadá, obrátit se na antimonopolní úřad, a ten nám vývojáře rozdělí, načež budeme platit dvakrát vic za stejný produkt jiného názvu . . .

. . . a nebo založíme fiktivní konkurenční vývojářský team, který bude produkovat fiktivní sim se skutečnou směrovkou místo plácačky na mouchy. Jen bude třeba skutečné PR s tajnou organizací skutečných zaměstnanců, kteří za $1 neprozradí, že nic nedělají.

http://www.wwii-illusion.net
606_Druindin
takhle nějak to vypadá, když se štuky naserou Úsměv
YouTube Video

310_cibule
To je slušnej binec :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Je jasný, že potenciál to má. Takovou selanku se Štukama měli v reálu naposledy kucí anglický ve čtyřicátým. A vy si takovou zábavu můžete užívat denně.

1stCL_Jiricek
606_Druindin napsal:

takhle nějak to vypadá, když se štuky naserou :)

Mně přijde, že Stuky nasralo až to tvoje úřadování :) V každém případě dobrá práce. Večer přijdeme dohlédnout, aby se už něco podobného neopakovalo .)

TozziFan
Nový DD:

https://forum.il2.../?p=511051

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_09_2017/post-19-0-10186300-1505483427.jpg

310_cibule
Do vydání BoK v prosinci už není plánován žádný velký update, píše Jason.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
S Jakem-9 se tedy nepočítá, ten je asi až pozdější období.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_Fucida
saldy napsal:

S Jakem-9 se tedy nepočítá, ten je asi až pozdější období.

Seznam letadel pro BOK je přece známý snad už rok. Jak-9 tam nikdy být neměl, stejně jako La-5FN. Teď se jen ukáže, jestli tvůrci přehodnotí ten svůj nesmysl s Midwayí.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Art
Jupí, povedlo se mi odstranit tu hnusnou chybu a tralalá může se létat. Ohl. toho Pacifiku, ne že bych ho nerad neviděl, ale přeci jen když tvůrci mají úplné hov.. co se týče materiálu atd. neudělají si zbytečně zase moc práce?

A ještě jedna malá otázka. V FM sekci vznikl test, že pár letadel ohl. rollu je úplně bokem. Chtěl bych se optat, jako úplný amatér. Jak je možné, že když něco upravují nebo vylepšují v FM se jim to může takhle pokazit. Je tak těžké ta čísla se kterýma mohou pracovat implementovat do hry? Nebo mají špatné materiály?

Deschain
Já jsem pacifiku dost fandil, vždy mě to bojiště nejvíc zajímalo, teď už jsem hodně skeptickej, za prvý Midway jeden atol a voda, tak si říkám no aspoň budou mít čas namodelovat ty svazy lodí atd. no oficiální plán je přidat jeden typ každé lodi z obou stran (1 letadlovka, 1 křižník atd) prý by chtěli zbytek přehodit na moddery, to mi přijde postavený na hlavu (bitva letadlových lodí, bez lodí)za druhý co se týče dat pro japonský letadla atd, toho je opravdu poskrovnu, no uvidíme

1stCL_Fucida
Art napsal:
A ještě jedna malá otázka. V FM sekci vznikl test, že pár letadel ohl. rollu je úplně bokem. Chtěl bych se optat, jako úplný amatér. Jak je možné, že když něco upravují nebo vylepšují v FM se jim to může takhle pokazit. Je tak těžké ta čísla se kterýma mohou pracovat implementovat do hry? Nebo mají špatné materiály?

Roll rate je poměrně dobře změřen u všech nosných západních typů, horší je to u ruských. Současná interpretace zvláště LaGGu (a Lavočky) je poněkud šílená. Jenže vývojáři se k tomu stavějí tak, že neříkají, na základě čeho konkrétně daný model interpretují. Nicméně udělat z Lavočky letadlo s nejlepším roll rate při všech rychlostech ze všech WW2 strojů, je fakt divné.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

saldy
To není špatný nápad aby modeři dělali lodě, když to bude mít ofiko podporu a ohlídaj si to.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,108 návštěv