November 25 2024 05:34:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Ajvn
Blbost.
Nemyslel jsem ROF FM vycucaný z rici.
Myslím skutečného fokra.
Ve kterém létal můj pradědeček.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Kurva chlapi nežerte to tak moc. Ty naše radoby simy jsou jen PC hry pro malé i velké kluky NIC VÍC.Úsměv

LEON
57_OTU ajvn napsal:

Skáče to protože máš ve spitu FM z ROF Fokkera.
A ten bez půlky výžkovky trdloval.Šklebící se

57_OTU ajvn napsal:

Blbost.
Nemyslel jsem ROF FM vycucaný z rici.
Myslím skutečného fokra.
Ve kterém létal můj pradědeček.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Kurva chlapi nežerte to tak moc. Ty naše radoby simy jsou jen PC hry pro malé i velké kluky NIC VÍC.Úsměv

Tak kterýho Fokkera jsi to vlastně myslel? Šklebící se

Čistě pro zajímavost Ajvne, kolik hodin že jsi v ROF nalítal? Úsměv
Upravil/a LEON dne 02-09-2017 12:43

https://www.rcfree.eu
Ajvn
Nemyslel jsem žádného fokera.
Prostě spočítali pro spita FM - NĚJAK, potom jej vyhladili - NĚJAK.
Potom tomu dali NĚJAKÝ model zničení. A ono to při poškození výškovky dělá něco co by v reálu dělat nemělo, no tak se to časem NĚJAK vyhladí.

Celá léta jsme se tady bavili o korektnosti FM spita v IL-2 1946. Nakonec byl tento FM drasticky pozměněn, k nelibosti jedněch a ke spokojenosti druhých.
Takže tady máme tři FM Spita MK-5. Dva ze starého šturma a jeden z nového.
A KAŽDÝ je jiný.
A v DFC WWII je zase jiný.

CHtěl jsem jen říct, že moje důvěra ve věrohodnost jakéhokoli FM čehokoliv V jakémkoli "simulátoru" je pryč.

My tady maximálně můžeme skuhrat, nad tím, že se se nám v tom či onom blbě "lítá".
A potom se vyplakat tvůrcům na rameno. Oni nás časem třeba vyslyší a NĚJAK to opět pokroutí tak aby se to chlapečkům líbilo.Úsměv

Něco jsem v ROF nalítal. Jenom že, pak se něco stalo s grafikou. Totéž se mi stalo i v COD. Asi v tom budou ty nové Dirctové iXory.Úsměv Možná by se to dalo nějak řešit, jenom mít ten čas...Úsměv

606_Druindin
Baron napsal:

Blbost. V D.VII a D.VIIF sa da lietat i s polovicou vyskovky. Vlastna skusenost.

K Spitu - Druindin, mas track? Posli mi ho pls, posuniem vyvojarom. Dakujem.

Track nemám. Budu nahrávat, vypadá to, že na tohle mám ve spitu "štěstí" Úsměv

AH_Kraken
Já nevím jaké jsou letové vlastnosti skutečného spitfira a nemám pro to podklady, ale jestli tvůrci hry mají pravdu a spitfire je ve skutečnosti opravdu z hlediska podélné stability neutrální a podle těch tabulek co tam někdo na fóru dával tak ty malé změny výchylek výškovky s rychlostí opravdu mluví o malém sklonu momentové křivky. Tak při "zmizení" 1/2 vop bude jistě nestabilní a s FM z ROF to nebude mít nic společného a bude to obtížně řiditelné.

Rumcajs
Spit měl být na mezi stability a na výškovku citlivý. Inu dostihový kůň. Nakonec asi většina stihaček z WW2 byla konstruovaná podobně. Přílišná stabilita je na úkor obratnosti. Nemyslím, že by bylo běžné se stihačkou lítat s půlkou VOP. Třeba Šturmas nebo něco takového asi jo. Nějaké ty bombardery se taky doplácaly domu se silným poškozením ocásků. Ale stihačky?

i když možná ...

farm5.static.flickr.com/4004/4251761267_fab32e0f4c_b.jpg

ale je fakt, že jen nemá část potahu, jinak je v celku.

Art
Zdravím pánové. Po posledním velkém patchi (i hotfixu) mě hra hází chybu (po kliknutí na tlačítko play) " Il-2.exe Application Error blablabla (0xc0000007b ). Setkal se s tím někdo prosím? Grafika má akt. ovladače, zatím jsem nereinstaloval (beru jako poslední možnost) a pokud budu muset, kde se nachází confing abych to nemusel všechno znovu nastavovat, prosím ? Úsměv Předem díky za odpovědi.
Upravil/a Art dne 02-09-2017 17:50

1stCL_Fucida
Rumcajs napsal:
i když možná ...

Ta pětilistá vrtule Griffonu naznačuje, že tohle Mk.V rozhodně není. Právě Mk.V trpěl nedostatečnou podélnou stabilitou.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Baron
Art napsal:

Zdravím pánové. Po posledním velkém patchi (i hotfixu) mě hra hází chybu (po kliknutí na tlačítko play) " Il-2.exe Application Error blablabla (0xc0000007b ). Setkal se s tím někdo prosím? Grafika má akt. ovladače, zatím jsem nereinstaloval (beru jako poslední možnost) a pokud budu muset, kde se nachází confing abych to nemusel všechno znovu nastavovat, prosím ? Úsměv Předem díky za odpovědi.

Ahoj, zmaz si obsah adresaru s updatom a znovu ho nainstaluj. Malo by to pomoct.
Hals - und Beinbruch!

Art
Baron napsal:

Art napsal:

Ahoj, zmaz si obsah adresaru s updatom a znovu ho nainstaluj. Malo by to pomoct.

Složku updates jsem smazal celou, znovu se stáhla, ale chyba přetrvává Smutný

Baron
Arte, ake mas kniznice nainstalovane? Ake mas Wokna? Vyzera to tak, ze ti nieco v kompe chyba. Este otazka - aku mas grafaren a kolko ram?
Hals - und Beinbruch!

606_Druindin
AH_Kraken napsal:

Já nevím jaké jsou letové vlastnosti skutečného spitfira a nemám pro to podklady, ale jestli tvůrci hry mají pravdu a spitfire je ve skutečnosti opravdu z hlediska podélné stability neutrální a podle těch tabulek co tam někdo na fóru dával tak ty malé změny výchylek výškovky s rychlostí opravdu mluví o malém sklonu momentové křivky. Tak při "zmizení" 1/2 vop bude jistě nestabilní a s FM z ROF to nebude mít nic společného a bude to obtížně řiditelné.

Mě to to zatím vycházelo jako neříditelné, než obtížně říditelné, ale možná časem někdo napíše jinou zkušenost.
Ostatní letadla, jako Lagg, yaky lítaj bez jedné výškovky relativně vpohodě, většinou si toho člověk vžimne až při prosednutí při přistání. A co sem v zaměřovači videl, tak stím nemaj problém ani befka a fokáče.
Prostě zbytek letadel je schopnej letět i v manévrech a spit není schopnej letět ani rovně.

Mám dojem, že jsem někde viděl fotku spita s brutálně rozsekanou jednou výškovkou (snad Leopold Šrom), ale nemůžu to jaksik dohledat.

edit: našel jsem to - nebyla to výškovka , ale část pravého křídla.
Upravil/a 606_Druindin dne 03-09-2017 12:11

Art
Baron napsal:

Arte, ake mas kniznice nainstalovane? Ake mas Wokna? Vyzera to tak, ze ti nieco v kompe chyba. Este otazka - aku mas grafaren a kolko ram?

Windows 7 Ultimate, Servis pack 1. 6 GB RAM, Nvidia GTX 980 Gaming 4 G, Jestli jsou knižnice Net Freamwork, tak jsem je dál nepatchoval. Před tím hra fungovala ok.

Baron
Aktualizuj si kniznice, tie ti robia neplechu.
Hals - und Beinbruch!

magot
Art napsal:

Baron napsal:

Windows 7 Ultimate, Servis pack 1. 6 GB RAM, Nvidia GTX 980 Gaming 4 G, Jestli jsou knižnice Net Freamwork, tak jsem je dál nepatchoval. Před tím hra fungovala ok.

Já mám to samé co ty akorát 16GB ram a nový update mi funguje.

magot
Dás se nějak nastavit ta vyšší dohlednost? Mám vše na max a porád tam jsou ty trapný + - 3 km nebo kolik to je..
[img]https://s25.postimg.org/qqrclelan/2017_9_3_11_3_26.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/4qb04s2mn/2017_9_3_11_3_43.jpg[/img] is not a valid Image.

Ajvn
Magote ja si myslím , že to musí nějak jít nastavit. Jako ve starém šturmu.
Nyní je max 4x. Určite to půjde v "konfiguráku" nějak přehodit na 8x........
Kromě toho sy myslím, že už to takle mnozí mají nastavené.
A taky si myslím, že by to sežralo hodně grafické paměti.

Deschain
magot napsal:

Dás se nějak nastavit ta vyšší dohlednost? Mám vše na max a porád tam jsou ty trapný + - 3 km nebo kolik to je..

Nedá ale ta dohlednost je asi 20km, vykreslování dotů na 10

to o čem mluvíš to 4x atd, to je vykreslování objektů, neodstraní to opar
The horizon haze simply hides the "drawing" of the landscape. It's a legacy holdover from our earliest days, not because we are trying to help performance, but because our guys didn't know how to draw that far without bugs. After many years of experience and growing tired of this issue I spoke to our team and decided now was the time to try and make it better. We know what the competition does in this regard and we aim to beat them. The end result should be a better looking horizon. And seeing our map without an "atmosphere" will make your eyes bleed. Haze is needed to some degree always. The FSX/P3D/XP11 engines do a great job of simulating scenery at long ranges, but they also don't do combat. We'd love to make a next gen scenery rendered, but that takes a lot of time of our lead programmer.

Jason

Upravil/a Deschain dne 03-09-2017 14:04

Ajvn
Mor všech PC her:

M L H A

Do piče.Vyděšený

Ajvn
The horizon haze simply hides the "drawing" of the landscape. It's a legacy holdover from our earliest days, not because we are trying to help performance, but because our guys didn't know how to draw that far without bugs. After many years of experience and growing tired of this issue I spoke to our team and decided now was the time to try and make it better. We know what the competition does in this regard and we aim to beat them. The end result should be a better looking horizon. And seeing our map without an "atmosphere" will make your eyes bleed. Haze is needed to some degree always. The FSX/P3D/XP11 engines do a great job of simulating scenery at long ranges, but they also don't do combat. We'd love to make a next gen scenery rendered, but that takes a lot of time of our lead programmer.

Jason

Takže bla bla bla.
A v oparu budeme lítat v BoX navěky.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,039,791 návštěv