November 25 2024 03:30:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Baron
Ahoj, hra mi nepadla uz ani nepamatam. Skus si dat starsie drivery na GF. Keby to dalej padalo, zmaz si adresar s updatom, a nechaj stiahnut zovu patch, vratane pripadnej instalacie kniznic. Zelam hodne zdaru.
Hals - und Beinbruch!

TozziFan
Problém je ta 780-ka. Jak psal Baron, zkus starší ovladače.

magot
vždyť to jelo i na 560tce ..

ukulele
Nvidia tyto karty odrovnala v nových ovladačích. Prostě chcou aby je lidi prodali a koupili si nové.

Deschain
Ani starší ovladače nepomůžou, prostě 780 už s BoS fungovat nebude, doporučuju upgrade

780 Video Card Issue:

The 780-series video card issue was previously known to us and we have been talking to Nvidia about this for months. They claim to be working on solution, but none has been presented yet. We advised 780 owners to use an older driver as a workaround. This worked until our last update. We have tried everything we know how to fix this ourselves, but nothing has worked and evidence points to a problem with Nvidia’s drivers.

However, as we adopted better support for SLI and 3D Vision an unforeseen issue with older Nvidia drivers has made Sturmovik not work so well on older drivers. Thus, negating our previous workaround which is very frustrating!

Já se ani nedivím že nikdo v Nvidii se nechce zajímat problémem 4 roky starý karty se hrou která má 1000 příznivců....

1stCL_Fucida
312_Forrest napsal:

Ahoj, podařilo se vám odstranit padání hry? Jaký ovladače. Mám poslední a padá to pořád. Díky. Grafika GTX 780Ti

Mně to svého času padalo kvůli nějakým (ne)standardním C++ a C# knihovnám. Musel jsem přeinstalovat Visual Studio a od té doby OK. Ale už to bude aspoň rok.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Paulus
Deschain napsal:

Ani starší ovladače nepomůžou, prostě 780 už s BoS fungovat nebude, doporučuju upgrade

...

To je zajímavé, s 560 či 760 BOX funguje. Kartou to určitě nebude. Mimochodem, co když nemám na novou kartu, to přestanu hrát hry?Vyděšený
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Deschain
Paulus napsal:

Deschain napsal:

...

To je zajímavé, s 560 či 760 BOX funguje. Kartou to určitě nebude. Mimochodem, co když nemám na novou kartu, to přestanu hrát hry?Vyděšený

Nejedná se o stáří karty, jedná se specificky o řadu 780, máš to tam napsaný, a ano pokud nemáš na banánky nemůžeš mít opičku, příjde mi to logický, na kole taky nemůžeš jezdit pokud nemáš kolo, a ano můžeš ujet 50km na skládačce, ale na na silničním to půjde lépe

PS: čekal jsem že se do mě někdo opře ohledně 1000 příznivců, což měla být nadsázka, nicméně mě zajímalo kolik to hraje lidí, na fóru je registrováno 120 000 lidí, kdyby polovina těch lidí skutečně vlastnila BoX tak je to číslo který bych si nepředstavil ani ve snu

Paulus
Hmm, těším se až to nepůjde hrát ani s kartou 1080Ti, to bude řev!Šklebící se

Když je to specifický problém řady 780 tak v tom případě nemusím provádět upgrade, ale pořídit si starší „horší“ kartu, tzn. jezdit na skládacím kole.Úsměv
Upravil/a Paulus dne 29-08-2017 09:42
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Deschain
Ano klidně můžeš, jsou i tací Šklebící se, cimrman měl krok stranou, proč nedělat rovnou krok zpět že

Rumcajs
1000 lidí by to fakt neuživilo. Aby to mělo ekonomicky smysl, musí to být mnohem víc. Při pohledu zvenku (kolem 20 - 40 lidí firma, nájem, nějaký auta, počítače, energie ..) bych odhadl jejich roční náklady někde kolem 150 000 až 300 000 USD na rok. Jednou za dva roky vydají expanzi. Prodávají to za 100 USD několika bláznům jako je třeba Cibule či já. Zbytek lidí to kupuje již ve slěvě za pár babek. Něco z toho sežere prodejní kanál. Navíc v Rusku mají jinačí ceny. Navrch jim na to napaří DPH či clo. Takže suma sumárům když mají z jedné licence 20 USD, je to asi dost. Tedy aby se uživili, potřebují minimálně asi 15 000 - 30 000 lidí. K tomu je třeba vzít fakt, že Jásoň to nebude dělat zadarmo a investor asi požaduje nějaký zisk. Možná platí nějaký další licenční práva.

Čísla jsou to odhadnutá. Může být, že skutečná čísla jsou výrazně jiná. Pointa je jen v tom, že 1000 platících diváků by to nezachránilo.

TozziFan
Přesně, já jezdím na 670 s ultra nastavením a bez problému. Uvidíme po aktualizaci.

ukulele
Když vyhodíš tu GTX 780Ti a koupíš si konečně pořádně výkonnou GTX 1060, tak ani moc neproděláš. NVIDIA ví jak nahrabat. Intel jsou proti nim packalové

magot
Rumcajs napsal:

1000 lidí by to fakt neuživilo. Aby to mělo ekonomicky smysl, musí to být mnohem víc. Při pohledu zvenku (kolem 20 - 40 lidí firma, nájem, nějaký auta, počítače, energie ..) bych odhadl jejich roční náklady někde kolem 150 000 až 300 000 USD na rok. Jednou za dva roky vydají expanzi. Prodávají to za 100 USD několika bláznům jako je třeba Cibule či já. Zbytek lidí to kupuje již ve slěvě za pár babek. Něco z toho sežere prodejní kanál. Navíc v Rusku mají jinačí ceny. Navrch jim na to napaří DPH či clo. Takže suma sumárům když mají z jedné licence 20 USD, je to asi dost. Tedy aby se uživili, potřebují minimálně asi 15 000 - 30 000 lidí. K tomu je třeba vzít fakt, že Jásoň to nebude dělat zadarmo a investor asi požaduje nějaký zisk. Možná platí nějaký další licenční práva.

Čísla jsou to odhadnutá. Může být, že skutečná čísla jsou výrazně jiná. Pointa je jen v tom, že 1000 platících diváků by to nezachránilo.

Tak mají za sebou 1C. To je živí. Až v 1C řeknou že už to nevydělává tak si zbalej kufry a půjdou orat a vláčit.
Teoreticky můžou být i v nějaký čas v mínusu.

Deschain
Dnes Kubáň, HS129, flight model atd Úsměv zkrátka 2.012

Baron
Úsměv
Hals - und Beinbruch!

TozziFan
Tak jsem rád, že se pletu. Ale 1.72 Gb je slušná porce.

606_Druindin
By mě jako kua zajímalo, podle jakyho pořadovyho klíče dělali ten Kubáňskej planeset. Němci sou komplet a my abysme to tam drandili ve spitu a šturmu. To jako podíl kryptofašistickejch zákazníků je o tolik vyšší, nebo co? Úsměv

Baron
Nie, ale na kryptokomancov su uvalene sankcie Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Deschain
Nemci maj stejny letadla jen jiny modely az na hs 129, rusove maj vse novy skoro, airacobra, spit, boston

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,039,207 návštěv