DCS World 2017
|
alfik |
Přidané 02-08-2017 19:08
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Jojo pravdu díš. Já jsem si s tím dost hrál u MSFS, mě takové to čudlování (i v DCS) bavilo a baví. Dokonce jsme za pom. externího prográmku který uměl simulovat různé výpadky a poruchy nasimulovali slavný "bojový" let Thiery Sabineho
Proto vím, že právě přepouštění paliva byla dost podstatná část práce s tímto strojem. A že na té nehodě mělo lví podíl právě to, že se nárazově "ztratila" celá hmotnost paliva z levého křídla a druhé přední (počítáno od přídě) paliva. Pak už byl stroj prakticky neovladatelný, ačkoli aerodyn. ovl. prvky byly nedotčeny.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 03-08-2017 13:20
|
Diskutující
Příspěvek: 4049
Založený: 06.08.15
|
RAZBAM Simulations MiG-19P
MiG-19 UvwMapping progress
OK, enough with the teasing, next one will be the real deal (you know, we like to tease..:-)..
Že by Harrier a předprodej? |
|
|
|
magot |
Přidané 03-08-2017 13:26
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
Na stránkách nic není o předprodeji. |
|
|
|
magot |
Přidané 03-08-2017 14:24
|
Fusioner
|
Emerikáni s USS Nimitz už pro nás připravují "possible scenarios" pro mapu perského zálivu |
|
|
|
rocketdog |
Přidané 03-08-2017 19:03
|
Nováček
Příspěvek: 41
Založený: 23.12.15
|
Nezkoušel jste někdo poslední dobou nakupovat v DCS eshopu za ruble? Trojkombinace Spit+Normandie+APack vychází cca o 400 levněji než za dolary. |
|
|
|
AJaromir |
Přidané 03-08-2017 19:49
|
Diskutující
Příspěvek: 2947
Založený: 01.05.06
|
No.. vzhledem k tomu, že všechny klíče z šedého trhu dávají do blacklistu, tak bych to nezkoušel. |
|
|
|
Mira |
Přidané 03-08-2017 19:50
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
rocketdog napsal:
Nezkoušel jste někdo poslední dobou nakupovat v DCS eshopu za ruble? Trojkombinace Spit+Normandie+APack vychází cca o 400 levněji než za dolary.
Pokud by jsi měl zájem tak u mne tato trojkombinace vyjde ještě levněji |
|
|
|
rocketdog |
Přidané 03-08-2017 20:01
|
Nováček
|
AJaromir napsal:
No.. vzhledem k tomu, že všechny klíče z šedého trhu dávají do blacklistu, tak bych to nezkoušel.
Teďkonc ti Jardo nerozumím. Co je šedého na platbě v rublech? |
|
|
|
rocketdog |
Přidané 03-08-2017 20:04
|
Nováček
|
Mira napsal:
rocketdog napsal:
Nezkoušel jste někdo poslední dobou nakupovat v DCS eshopu za ruble? Trojkombinace Spit+Normandie+APack vychází cca o 400 levněji než za dolary.
Pokud by jsi měl zájem tak u mne tato trojkombinace vyjde ještě levněji
Nejsem si jistý. Přečet jsem si jejich výklad EULA a tvrdí, že takovýto prodej je porušením podmínek. Ale netuším, jestli to dokážou nějak podchytit při bindování s účtem |
|
|
|
AJaromir |
Přidané 03-08-2017 22:11
|
Diskutující
Příspěvek: 2947
Založený: 01.05.06
|
rocketdog napsal:
AJaromir napsal:
No.. vzhledem k tomu, že všechny klíče z šedého trhu dávají do blacklistu, tak bych to nezkoušel.
Teďkonc ti Jardo nerozumím. Co je šedého na platbě v rublech?
V celku nic, ale pokud to je z nějaké překupnické stránky, tak by to nemělo fungovat.
Klíče ze stránek, jako jsou Kinguin, CDExpress a G2A jsou automaticky zařazovány do blacklistu.
Jediné dovolené obchody jsou DCS E-shop, Steam a Acealpha pro Jižní Koreu. |
|
|
|
rocketdog |
Přidané 04-08-2017 08:11
|
Nováček
|
Teda Jardo, vy na těch zkouškách berete nějakej kvalitní matroš. Koukni se o jakém eshopu píšu |
|
|
|
magot |
Přidané 04-08-2017 09:50
|
Fusioner
|
Pokud chceš nakoupit ten pack all in one v DCS shopu přes ruskou VPN v rublech a už jsi přes svůj účet v minulosti nakupoval v USD jiné moduly, tak riskuješ že ti ten modul zakoupený v rublech deaktivujou. (Nevím jestli to kdy vůbec nastalo)
Pokud jsi nikdy v USD nenakupoval tak nevím jak by to odhalili.
Osobně vývojářům ED rád zaplatím v USD, za ty moduly který maj smysl. Stějně to vydávaj jednou za uherskej rok a těch pár piv co se vejde do 4kil oželím. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 04-08-2017 13:18
|
Diskutující
|
BIGNEWY kdysi informoval, že DCS klíče nemají geozámek.
support have told me keys do not have geo lock
Osobně jsem přes VPN a za rubly nekupoval, ani nemám v plánu. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 04-08-2017 13:20
|
Diskutující
|
RAZBAM Simulations MiG-19P
for MiG-19 followers
|
|
|
|
rocketdog |
Přidané 04-08-2017 14:02
|
Nováček
|
magot napsal:
Pokud chceš nakoupit ten pack all in one v DCS shopu přes ruskou VPN v rublech a už jsi přes svůj účet v minulosti nakupoval v USD jiné moduly, tak riskuješ že ti ten modul zakoupený v rublech deaktivujou. (Nevím jestli to kdy vůbec nastalo)
Pokud jsi nikdy v USD nenakupoval tak nevím jak by to odhalili.
Osobně vývojářům ED rád zaplatím v USD, za ty moduly který maj smysl. Stějně to vydávaj jednou za uherskej rok a těch pár piv co se vejde do 4kil oželím.
Jj, dřív to šlo. Vypada to, ze dneska to je zbytecný. Včera jsem zkusmo změnil jazyk před provedením platby a mám tam 57 USD a možnost platit kartou. Nezkousel jsem to až do konce. Spíš mě šlo o to, že když jsem naposledy chtěl platit v rublech přes robokasu, tak si to tvářilo, že všechno proběhlo v pohodě. Ale v bance jsem nakonec zjistil, že robokasa mojí platbu odmítla |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 04-08-2017 14:41
|
Diskutující
|
Plánované změny AI
Wags let me know that this will be available in a future update. It will be tested internally first.
AI will now have the same G black out model as the player.
AI will use the same G-effect model as human pilot. When G is quite big and blackout is near - AI pilot reduces pressure on the stick, reducing G. If, anyway AI pilot catch blackout - it try to set stick to get G = 1, to remove blackout. And finally - if AI pilot loose consciousness - it try slowly to return plane to "default fly" - horizontal fly with G=1 until consciousness return.
In the same vein, our aircraft AI engineer has spent a lot of time working on the aerobatics code that applies to all aircraft. He will then use that as the foundation for a much improved AI dogfight system.
Zdroje: Zde a zde |
|
|
|
Mira |
Přidané 04-08-2017 22:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
Nahodil jsem poslední ovladače na svoji 1060 a včera jsem skočil do Mig21 na ACG a sekání obrazu jak ... Tak jsem si říkal, že asi server..ale bohužel i v offlinu. FPS se drží na 50-60 ale obraz má do plynulosti hodně daleko..nepozoruje někdo stejný problém ?
Edit : nakonec musel přijít reinstal na předchozí verzi..
Upravil/a Mira dne 05-08-2017 07:34
|
|
|
|
petsild |
Přidané 05-08-2017 08:55
|
Diskutující
Příspěvek: 4105
Založený: 30.11.14
|
Poslední 384.94?
|
|
|
|
petsild |
Přidané 05-08-2017 09:00
|
Diskutující
Příspěvek: 4105
Založený: 30.11.14
|
Aces_Wild napsal:
Plánované změny AI
Wags let me know that this will be available in a future update. It will be tested internally first.
AI will now have the same G black out model as the player.
AI will use the same G-effect model as human pilot. When G is quite big and blackout is near - AI pilot reduces pressure on the stick, reducing G. If, anyway AI pilot catch blackout - it try to set stick to get G = 1, to remove blackout. And finally - if AI pilot loose consciousness - it try slowly to return plane to "default fly" - horizontal fly with G=1 until consciousness return.
In the same vein, our aircraft AI engineer has spent a lot of time working on the aerobatics code that applies to all aircraft. He will then use that as the foundation for a much improved AI dogfight system.
Zdroje: Zde a zde
Celou dobu jsem AI podezíral z cheatingu a byla to pravda.
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 05-08-2017 09:22
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Ale přeci AI v DCS nikdy nelítalo podle stejného FM jako tvoje letadlo a DM pro AI byla vůbec legrace. To je snad jen doména ROF a BOS, kde pro AI platí stejná fyzikální pravidla jako pro hráče. Myslím, že i CLOD má zjednodušený FM pro AI. |
|
|