November 24 2024 13:39:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
alfik
Jojo pravdu díš. Já jsem si s tím dost hrál u MSFS, mě takové to čudlování (i v DCS) bavilo a baví. Dokonce jsme za pom. externího prográmku který uměl simulovat různé výpadky a poruchy nasimulovali slavný "bojový" let Thiery Sabineho Šklebící se
Proto vím, že právě přepouštění paliva byla dost podstatná část práce s tímto strojem. A že na té nehodě mělo lví podíl právě to, že se nárazově "ztratila" celá hmotnost paliva z levého křídla a druhé přední (počítáno od přídě) paliva. Pak už byl stroj prakticky neovladatelný, ačkoli aerodyn. ovl. prvky byly nedotčeny.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Aces_Wild
RAZBAM Simulations MiG-19P

MiG-19 UvwMapping progress

i.imgur.com/MtSWUKM.jpg

i.imgur.com/JGMhEQv.jpg

i.imgur.com/oCXvPex.jpg

OK, enough with the teasing, next one will be the real deal (you know, we like to tease..:-)..

Že by Harrier a předprodej? Úsměv

magot
Na stránkách nic není o předprodeji.

magot
Emerikáni s USS Nimitz už pro nás připravují "possible scenarios" pro mapu perského zálivu Šklebící se

rocketdog
Nezkoušel jste někdo poslední dobou nakupovat v DCS eshopu za ruble? Trojkombinace Spit+Normandie+APack vychází cca o 400 levněji než za dolary.

AJaromir
No.. vzhledem k tomu, že všechny klíče z šedého trhu dávají do blacklistu, tak bych to nezkoušel.

Mira
rocketdog napsal:

Nezkoušel jste někdo poslední dobou nakupovat v DCS eshopu za ruble? Trojkombinace Spit+Normandie+APack vychází cca o 400 levněji než za dolary.

Pokud by jsi měl zájem tak u mne tato trojkombinace vyjde ještě levněji Úsměv

rocketdog
AJaromir napsal:

No.. vzhledem k tomu, že všechny klíče z šedého trhu dávají do blacklistu, tak bych to nezkoušel.

Teďkonc ti Jardo nerozumím. Co je šedého na platbě v rublech?

rocketdog
Mira napsal:

rocketdog napsal:

Pokud by jsi měl zájem tak u mne tato trojkombinace vyjde ještě levněji Úsměv

Nejsem si jistý. Přečet jsem si jejich výklad EULA a tvrdí, že takovýto prodej je porušením podmínek. Ale netuším, jestli to dokážou nějak podchytit při bindování s účtem Zamračený

AJaromir
rocketdog napsal:

AJaromir napsal:

Teďkonc ti Jardo nerozumím. Co je šedého na platbě v rublech?

V celku nic, ale pokud to je z nějaké překupnické stránky, tak by to nemělo fungovat.

Klíče ze stránek, jako jsou Kinguin, CDExpress a G2A jsou automaticky zařazovány do blacklistu.

Jediné dovolené obchody jsou DCS E-shop, Steam a Acealpha pro Jižní Koreu.

rocketdog
Teda Jardo, vy na těch zkouškách berete nějakej kvalitní matroš. Koukni se o jakém eshopu píšu Šklebící se

magot
Pokud chceš nakoupit ten pack all in one v DCS shopu přes ruskou VPN v rublech a už jsi přes svůj účet v minulosti nakupoval v USD jiné moduly, tak riskuješ že ti ten modul zakoupený v rublech deaktivujou. (Nevím jestli to kdy vůbec nastalo)
Pokud jsi nikdy v USD nenakupoval tak nevím jak by to odhalili.
Osobně vývojářům ED rád zaplatím v USD, za ty moduly který maj smysl. Stějně to vydávaj jednou za uherskej rok a těch pár piv co se vejde do 4kil oželím.

Aces_Wild
BIGNEWY kdysi informoval, že DCS klíče nemají geozámek.

support have told me keys do not have geo lock

Osobně jsem přes VPN a za rubly nekupoval, ani nemám v plánu.

Aces_Wild
RAZBAM Simulations MiG-19P

for MiG-19 followers

i.imgur.com/4i01lEW.jpg

rocketdog
magot napsal:

Pokud chceš nakoupit ten pack all in one v DCS shopu přes ruskou VPN v rublech a už jsi přes svůj účet v minulosti nakupoval v USD jiné moduly, tak riskuješ že ti ten modul zakoupený v rublech deaktivujou. (Nevím jestli to kdy vůbec nastalo)
Pokud jsi nikdy v USD nenakupoval tak nevím jak by to odhalili.
Osobně vývojářům ED rád zaplatím v USD, za ty moduly který maj smysl. Stějně to vydávaj jednou za uherskej rok a těch pár piv co se vejde do 4kil oželím.

Jj, dřív to šlo. Vypada to, ze dneska to je zbytecný. Včera jsem zkusmo změnil jazyk před provedením platby a mám tam 57 USD a možnost platit kartou. Nezkousel jsem to až do konce. Spíš mě šlo o to, že když jsem naposledy chtěl platit v rublech přes robokasu, tak si to tvářilo, že všechno proběhlo v pohodě. Ale v bance jsem nakonec zjistil, že robokasa mojí platbu odmítlaSmutný

Aces_Wild
Plánované změny AI

Wags let me know that this will be available in a future update. It will be tested internally first.

AI will now have the same G black out model as the player.

AI will use the same G-effect model as human pilot. When G is quite big and blackout is near - AI pilot reduces pressure on the stick, reducing G. If, anyway AI pilot catch blackout - it try to set stick to get G = 1, to remove blackout. And finally - if AI pilot loose consciousness - it try slowly to return plane to "default fly" - horizontal fly with G=1 until consciousness return.

In the same vein, our aircraft AI engineer has spent a lot of time working on the aerobatics code that applies to all aircraft. He will then use that as the foundation for a much improved AI dogfight system.

Zdroje: Zde a zde

Mira
Nahodil jsem poslední ovladače na svoji 1060 a včera jsem skočil do Mig21 na ACG a sekání obrazu jak ... Tak jsem si říkal, že asi server..ale bohužel i v offlinu. FPS se drží na 50-60 ale obraz má do plynulosti hodně daleko..nepozoruje někdo stejný problém ?
Edit : nakonec musel přijít reinstal na předchozí verzi..
Upravil/a Mira dne 05-08-2017 07:34

petsild
Poslední 384.94?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

petsild
Aces_Wild napsal:

Plánované změny AI

Wags let me know that this will be available in a future update. It will be tested internally first.

AI will now have the same G black out model as the player.

AI will use the same G-effect model as human pilot. When G is quite big and blackout is near - AI pilot reduces pressure on the stick, reducing G. If, anyway AI pilot catch blackout - it try to set stick to get G = 1, to remove blackout. And finally - if AI pilot loose consciousness - it try slowly to return plane to "default fly" - horizontal fly with G=1 until consciousness return.

In the same vein, our aircraft AI engineer has spent a lot of time working on the aerobatics code that applies to all aircraft. He will then use that as the foundation for a much improved AI dogfight system.

Zdroje: Zde a zde

Celou dobu jsem AI podezíral Úsměv z cheatingu a byla to pravda.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Rumcajs
Ale přeci AI v DCS nikdy nelítalo podle stejného FM jako tvoje letadlo a DM pro AI byla vůbec legrace. To je snad jen doména ROF a BOS, kde pro AI platí stejná fyzikální pravidla jako pro hráče. Myslím, že i CLOD má zjednodušený FM pro AI.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,003 návštěv