Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Zdravím, jelikož jsem už přemlsaný WWI a WWII chtěl bych zkusit začít lítat roury . Chtěl jsem se zeptat jak to vlastně v DCS funguje? Klasicky se člověk napojí na server s nějakým daným ukolem, spawne se na letiště? A druhá moje otázka, existuje nějaká virtualní letka která se zabýva primarně DCS?. Díky
Zdravím, jelikož jsem už přemlsaný WWI a WWII chtěl bych zkusit začít lítat roury . Chtěl jsem se zeptat jak to vlastně v DCS funguje? Klasicky se člověk napojí na server s nějakým daným ukolem, spawne se na letiště? A druhá moje otázka, existuje nějaká virtualní letka která se zabýva primarně DCS?. Díky
přijď na tsko (najdeš ho na těchto stránkách), tam ti všechno kluci řeknou http://mb2.cz/
Už sem Saburo dával odkaz na FB video, pro zájemce o kvalitnější obraz Wags na YT nabízí 1080p. Proč to na ten FB vůbec cpou...
brázda za loděma mi ale přijde neplastická, na vlny hozený placatá "čára"
no ale dá se to :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
kdepak asi naštudovali avioniku, letovej model, přístroje, radarové mody apod.
People's Liberation Army jistě uvolnili spoustu materiálu, aby z tohoto DCS pseudo modulu nebyla fraška, že Míro?
Pokud dostanou licenci a status třetí strany, pak ty materiály mají. Co jsem pochopil, tak je to čínská grůpa. A vlastně to není jenom o Číně, JF-17 je čínsko-pákistánský počin.
magot napsal:
kdepak asi naštudovali avioniku, letovej model, přístroje, radarové mody apod.
Upřímně?
pokud to bude lítat, pokud to bude mít použítelný radary a munici, tak je mi to celkem fuk..
trošičku mi to přípomíná Falcona a to je srdcovka..
Pokud dostanou licenci a status třetí strany, pak ty materiály mají. Co jsem pochopil, tak je to čínská grůpa. A vlastně to není jenom o Číně, JF-17 je čínsko-pákistánský počin.
No zrovna u té Číny jsem velmi skeptický, ty budou tutlat i technologii elektronkové televize
Ono když si uvědomím, s čím se létalo ve starších brášcích DCS, tak to taky nebylo vždy košér. A nám to vlastně až tolik nevadilo. Snad jen TCmu ;)
Ahoj.
Nepozorujete někdo nějaké problémypo pslední aktualizaci bety 1.5.7??
nejprve mi integrity check neustále tvrdil ,že můj klient nen "čistý" a žádná oprava instalace nepomohla. A ž pak co jsem vyhodil složku "Tempt textures" se to chytlo. Ale prozměnu zase blbne rádio. Všechny zvuky jsou OK,ale jakákoli radiokomunikace je sotva slyšitelná. A to jak u základních modulů, FC3,i těch plných MiG- 21,15 i warbirdy. Nějak netušm co se opět potento.
Neuměl by někdo poradit?? Díky
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.