Po aktualizaci 4 fps online i offline, takový propad z 60 fps bych teda nečekal, něco je špatně.
Po instalacii daj restart hry. Ak to nepomoze skontroluj si kniznice, chyba bude u teba, FPS je vyssie ak v minulom patchi, tiez je odstranene to protivne sekanie hry.
970GTX, hru jsem několikrát restartoval, podle čeho mám zkontrolovat knihovny?
If you get an error about wrong DLL please open data\redist folder and run vc_redist.x64.exe manually (on some systems the updater doesn't have the rights to install it).
Jinými slovy, najdi si v ilovském kořenáči výše uvedenou složku a spusť exe soubor vc_redist.x64
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No u mě se nějaký růst FPS nekoná, spíš se mi to jeví jako pokles. Ale pořád jsem v relativně bezpečných vodách 80+. Zítra přejdu na QHD, tak jsem zvědavý, jestli se FPS budou nějak rozumně držet.
Spitfire mi přijde hodně odolný a celkem dost dobře drží energii. Ale oni ho časem doladí
If you get an error about wrong DLL please open data\redist folder and run vc_redist.x64.exe manually (on some systems the updater doesn't have the rights to install it).
Jinými slovy, najdi si v ilovském kořenáči výše uvedenou složku a spusť exe soubor vc_redist.x64
Tak jsem to provedl, ale bohužel bez výsledku. Pokud jsem v menu hry, tak mám 60fps, jakmile se objeví letadlo a mapa, tak to klesá ke 4fps.
Tak jsem to provedl, ale bohužel bez výsledku. Pokud jsem v menu hry, tak mám 60fps, jakmile se objeví letadlo a mapa, tak to klesá ke 4fps.
OK, tak další rada z oficiálního fóra zní: nainstalovat novější ovladače GK. Prý to pomáhá (někdo, kdo měl stejné problémy, to tam potvrdil).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
310_Butys napsal:
....
Len tak na okraj - vyskusajte si 3D, na to vam stacia obycajne papierove okuliare s modrym a cervenym sklickom Funguju skvele. Nezabudnite si nastavit 3D v ovladaci nVidia (zial, nemam ATI, tak tu nemozem posluzit, ale malo by to fungovat obdobne).
To máš pravdu, není to dřevolet. Je třeba to pořádně ohřát olovem. Ale se 109kou to je maso. To už do toho musíš tlouct jak smyslů zbavenej. Raději nechci vidět až dodají A-20, to bude hotovej ořech.
Tohle videjko se jmenuje Moje první online zkušenost se spitem a má docela hezkou pointu :-)
YouTube Video
Tak to vypadá, že jsem opět na svých 60 fps, chtělo to opravdu jen, jak výše píšou Baron a Cibule, aktualizovat ovladače. Díky všem.
Upravil/a CSW_Butys dne 06-07-2017 19:16
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.