November 23 2024 19:33:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nalezeno na Internetu 2017
RH_Killer
310_cibule napsal:

Jasně, a IRA jsou zakuklení muslimové ;-) A dokud si člověk aspoň trochu nenastuduje historii, tak se tu budou bludy šířit dál ;-) IRA, ETA, RAF, ISIS, Hamás, Óm šimrikjó... gans egal.

Trochu jsem to čekal, ale ti se poslední dobou ve zprávách neobjevují že?

CSW_Cassius Chaerea
Ale má v základu pravdu. Víc než policajt na maďarských hranicích, udělá voják na Sahaře.

magot
Killer napsal:

310_cibule napsal:

Jasně, a IRA jsou zakuklení muslimové ;-) A dokud si člověk aspoň trochu nenastuduje historii, tak se tu budou bludy šířit dál ;-) IRA, ETA, RAF, ISIS, Hamás, Óm šimrikjó... gans egal.

V r. 1982:křesťanští Falangisté plošně vyhlazovali muslimské obyvatele Bejrútu. Není to zase tak dávno. Docházelo k popravám celých rodin, ukřižování, stahovaní z kůže a pod.
2000 obětí.
Nakonec do toho hodil vidle Israel.

Btw Srbové se taky činili ...
Upravil/a magot dne 29-06-2017 21:45

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:

310_cibule napsal:

saldy napsal:

Nesmysl, že něco nejde zastavit. Zastavit imigraci kobylek z Afriky je vojensko taktická otázka. Proč vojáci nic nedělají? Proč to politici tolerují nebo přímo podporují? Rozvede to ten co umí věci domýšlet?

Pro začátek bych navrhoval kobercové bombardování.

Kdybys trochu nastudoval historii, tak bys věděl, že kobercové bombardování na moři je velmi neúčinné.

To chce torpédový útok! Úsměv

Primlouvám se za kombinaci obého. Torpéda na moři, děla proti těm, kteří přežijí a dostanou se na břeh, plošné bombardování proti případnému předmostí.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Ucho
Hmm, možná by pro začátek stačilo bombardovat Afriku prezervativy...

BTW Už pár let jezdím s jedním pákistáncem na hory. Pijem spolu pivo, pečeme kotlety a vedem řeči. Ten je tak integrovanej, že na otázku jak by se mu líbilo kdyby v Pze najednou bylo 10 tisíc jeho krajanů, upadá do mdlob.

Ale jinak pěkný heslo na nástěnku

310_cibule napsal:
Co zkusit podpořit ty první a najít funkční způsob, jak ty druhé lifrovat zpátky? Jeden z prvních předpokladů je nebrat jedince jako součást jednolité masy.

BenKenobi
Tyler Durden napsal:
Úsměv Jinou reakci jsem ani nečekal.

Jenže s tebou je to těžký. Naházíš sem hromadu hysterických tvrzení a líných zkratek, které se neobtěžuješ odůvodnit ani ilustrovat reálnými příklady, oháníš se hromadou nálepek, ke kterým nevyložíš, co vlastně znamenají, a obecně všechno taháš z nějakého tvého metafyzického hodnotového klobouku, do kterýho samozřejmě nemůžu vidět. Dojeď do Brna a můžeme se zhádat v hospodě, ale nebudu si písemně hrát na rozumnou debatu s někým, kdo se neodůvodňuje to, co říká.

Mimo to, že nemáš pravdu (anebo možná částečně máš, ale kvůli způsobu, kterým prezentuješ svoje myšlenky, to prostě nejde poznat), je to srovnávání EU a všelijakých totalitních systémů především příšerně neuctivé vůči všem, kteří v nějaké totalitě žili a trpěli.

Tyler Durden
Cassius Chaerea napsal:

Tyler Durden napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Byls rychlejší svazáku, odpověď máš vejš.

S Babišem na mě nechoď, krásy všeobecného volebního práva jsme tu probírali nedávno...
Ale to je ta tebou zmíněná totalitou zkušená společnost, která se furt vrací k nějaké autoritářské samospasitelné modle a to není jen osud ČR.

Edit: Jak by řekl Čtvrtníček: "Už to bude dobré, už tu máme Rumcajse."

Spíše se ptej proč dvacet pět let demokracie vygenerovalo Babiše a proč si značné procento lidí myslí že je nejlépe bude reprezentovat estebák a komunisti.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Tyler Durden
magot napsal:

Killer napsal:

310_cibule napsal:

V r. 1982:křesťanští Falangisté plošně vyhlazovali muslimské obyvatele Bejrútu. Není to zase tak dávno. Docházelo k popravám celých rodin, ukřižování, stahovaní z kůže a pod.
2000 obětí.
Nakonec do toho hodil vidle Israel.

Btw Srbové se taky činili ...

To je ten místní problém, nerozeznávání příčiny a důsledku. Zrovna Libanon je nádherná ukázka toho jak zvládnout uprchlíky jednoho náboženství míru. Šklebící se
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Tyler Durden
BenKenobi napsal:

Tyler Durden napsal:
Úsměv Jinou reakci jsem ani nečekal.

Jenže s tebou je to těžký. Naházíš sem hromadu hysterických tvrzení a líných zkratek, které se neobtěžuješ odůvodnit ani ilustrovat reálnými příklady, oháníš se hromadou nálepek, ke kterým nevyložíš, co vlastně znamenají, a obecně všechno taháš z nějakého tvého metafyzického hodnotového klobouku, do kterýho samozřejmě nemůžu vidět. Dojeď do Brna a můžeme se zhádat v hospodě, ale nebudu si písemně hrát na rozumnou debatu s někým, kdo se neodůvodňuje to, co říká.

Mimo to, že nemáš pravdu (anebo možná částečně máš, ale kvůli způsobu, kterým prezentuješ svoje myšlenky, to prostě nejde poznat), je to srovnávání EU a všelijakých totalitních systémů především příšerně neuctivé vůči všem, kteří v nějaké totalitě žili a trpěli.

Úsměv Odkaz na Novinky byl lepší.

310_cibule
Dobře, Ucho, stahují z nástěnky, ale zároveň ve stejné logice trvám na tom, aby se tvůj integrovaný kamarád okamžitě odstěhoval. Všichni jsou stejní, jak správně píše Killer - vraždí děti (někteří je i žerou). Pak ho doporučuji ještě bombardovat kondomy.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Tyler Durden napsal:

Spíše se ptej proč dvacet pět let demokracie vygenerovalo Babiše a proč si značné procento lidí myslí že je nejlépe bude reprezentovat estebák a komunisti.

Protože jim říkají, že za jejich posraný životy může někdo jiný. A že oni se jim o ně postarají. V každé společnosti je určité procento lidí, kteří přesně toto chtějí slyšet (hlavně je potřeba to pronášet dost emotivně, používat různé silné obrazy, občas něco prohodit o totalitě či diktatuře), u nás je to z vcelku pochopitelných historických důvodů lidí více. V podstatě to není vůbec překvapivé.

Ucho
310_cibule napsal:

Dobře, Ucho, stahují z nástěnky, ale zároveň ve stejné logice trvám na tom, aby se tvůj integrovaný kamarád okamžitě odstěhoval. Všichni jsou stejní, jak správně píše Killer - vraždí děti (někteří je i žerou). Pak ho doporučuji ještě bombardovat kondomy.

Copak, plánované rodičovství je rasismus? To bych od feministy nečekal. :-)

A netahej mě do povídání někoho jiného, to si vyřiď s ním. Nefér podsouvání cizích názorů si tu řešil před pár stránkami.

Jinak abychom se lépe pochopili, já nejsem proti migraci, to ani nejde, to je nonsens. Být proti migraci je stejné jako být proti biologii. Ale stále ještě nejsme EU rozvrácená země a máme dost síly si určit pravidla. A ne sem lifrovat, kvůli něčí neschopnosti, desetitisíce lidí. Totiž to co chceš asi ty (nevím) ale rozhodně pro to vše dělá nomenklatura EU, není integrace, ale vytváření paraelních společenství, která jsou neintegrovatelná.

Rumcajs
310_cibule napsal:

Tyler Durden napsal:

Protože jim říkají, že za jejich posraný životy může někdo jiný. A že oni se jim o ně postarají. V každé společnosti je určité procento lidí, kteří přesně toto chtějí slyšet (hlavně je potřeba to pronášet dost emotivně, používat různé silné obrazy, občas něco prohodit o totalitě či diktatuře), u nás je to z vcelku pochopitelných historických důvodů lidí více. V podstatě to není vůbec překvapivé.
Babiš s komunisty mají v součtu aktuálně asi 50% podporu. To se asi nedá vysvětlit posranýma životama. Zas tolik jich tu není. Spíš si myslím, že to je třeba pojmenovat tak, že se jedná o lidi, kteří vlastně nějakou politiku nechtějí řešit a oni jim slibují, že díky nim od toho budou mít pokoj. Pak je tu klasický problém demokracie. V demokracii nejsou totalitní způsoby přesvědčování spolustraníků o své pravdě. Zbývá tak poslední nástroj, který se jmenuje osobní prospěch. Lidově peníze. Aby demokratický vůdce přesvědčil spolustraníky o nutnosti vyslat do čela strany právě jeho (či ji), musí jim nabídnout solidní záruku, že se dostanou k lizu. Navenek se to projevuje jako korupce. Korupce reálně lidi sere. Takže když jim někdo říká, se mnou přijde zákon a konec korupce, lid na to slyší. Jak moc reálná je to naděje, to je druhá věc.

310_cibule
Rume, napsal jsi jinými slovy to samé :-) Něco/někdo nás sere, ale nechceme to řešit. Ať to vyřeší někdo jiný. Komunisti a Babiš slíbili, že to vyřeší. Znovu opakuji, takto přemýšlí část lidí v každé společnosti. U nás je to z historických důvodů hodně velká část. Ano, je to problém demokracie. Ale stejně zatím nic lepšího nemáme, takže nezbývá, než se sám snažit, aby to fungovalo co nejlépe (a nenechávat to na Babišovi a komunistech).
Upravil/a 310_cibule dne 30-06-2017 09:51

310_cibule
Já snad o rasismu a plánovaném rodičovství nic nepsal :-) Jen mi přišlo, že ty kondomy považuješ za univerzální řešení (ne že by se v Africe hromadně už nyní nerozdávaly, že?), tak jsem je doporučil i pro Tvého známého.

Jinak z toho můžeme Killera klidně vypustit, byl tam jen pro ilustraci. Čili stahuji z nástěnky, ale zároveň ve stejné logice trvám na tom, aby se tvůj integrovaný kamarád okamžitě odstěhoval. Všichni jsou stejní, ta teze, která byla na nástěnce, neplatí.

Jsem rád, že aspoň ve těch prvních dvou větách tvého posledního odstavce se shodneme. "EU rozvrácená země" je nádherný bonmot, hodný některého z našich či zahraničních populistů :-). Vytvářet paralelní společenství, která jsou neintegrovatelná je samozřejmě pitomost. Zcela jistě to nikdo nechce. A vymýšlí se, jak to zastavit, resp. už se na tom zastavování pracuje.

RH_Killer
Ucho napsal:

[quote]310_cibule napsal:

. Všichni jsou stejní, jak správně píše Killer - vraždí děti (někteří je i žerou).

Špatně pochopeno, nebo jsem to špatně napsal. Jak chceš zabránit tomu, aby se sem takovej magor mezi nima nedostal? Vezmem si příklad ze zbytku Evropy a půjdem na to stejně blbě? Budou si tady taky určovat pravidla a chovat se jak dobytek? Pochop jednu věc. To oni nechtějí. Otevři oči prosím.

Tyler Durden
310_cibule napsal:

Tyler Durden napsal:

Překvapivé to není. Akorát jsem si myslel, že paternalistický stát přesně tenhle typ lidí vychoval. A ono to má zatím historické důvody. Nakonec jako všechno u nás. Může za to někdo jiný nebo okolnosti. Systém je naprosto v pořádku. Úsměv

310_cibule
Tyler Durden napsal:

310_cibule napsal:

Tyler Durden napsal:

Překvapivé to není. Akorát jsem si myslel, že paternalistický stát přesně tenhle typ lidí vychoval. A ono to má zatím historické důvody. Nakonec jako všechno u nás. Může za to někdo jiný nebo okolnosti. Systém je naprosto v pořádku. Úsměv

To nevím, mně systém špatný nepřijde. Ale každý systém vyžaduje zapojení lidí. Když na to serou, tak systém nefunguje (resp. ovládají ho ti, kteří na to z různých důvodů neserou). Paternalistický stát je samozřejmě špatně, myslím, že ten náš je paternalistický až moc. Nicméně nějaké záchranné sítě pro lidi v nouzi být musí. Jakož i pravidla, aby ti nejbezskrupuloznější nepožrali ty méně schopné. A debata je o míře. Mimochodem nikdy nekončící debata, protože občas je potřeba pravidla přizpůsobit měnící se situaci (ale samozřejmě opět s mírou, tedy ne ´třeba měnit Ústavu kvůli každé pitomosti).

Ucho
310_cibule napsal:

"EU rozvrácená země" je nádherný bonmot, hodný některého z našich či zahraničních populistů :-). Vytvářet paralelní společenství, která jsou neintegrovatelná je samozřejmě pitomost. Zcela jistě to nikdo nechce. A vymýšlí se, jak to zastavit, resp. už se na tom zastavování pracuje.

No dobře, "rozvrácená" je moc komplexní. Na druhou stranu rozvrat jednotlivých státu ve spojení v celku je cíl EU, ne? :-) Řekněme paralyzovaná, předáním kompetencí do centra bez jakékoli faktické zpětné vazby v řešeních. Jen keců se dostává. Ostatně co můžou karierní byrokrati z centra vyřešit.

Myslím si, že nebýt Itálie EU paralyzovaná, že by se i tahle země dokázala o svoje hranice postarat.

310_cibule
Killere, bez těch kozomrdů už se dá docela debatovat :-)

Vycházel jsem z tohoto Tvého textu (a několiika dalších):
Killer napsal:

Hele, na tom bezvadným západě se všechno daří a slimáci i tam norození jsou už v pohodě. Jen si občas nějakej zastřílí, nebo se sveze náklaďákem. Všechno je ale vždycky pod kontrolou, tajný služby je hlídaj, politici si nenechaj vzít hodnoty a lidi zapálej svíčky. Přijede Bíbr udělat koncert. Jo trikolorky na fejsbůku, ty dáme taky. Já říkám za sebe, že tady nechci ani jednoho takovýho zvrácenýho kozomrda.

1) Zabránit tomu, aby se sem s migranty nedostal nějaký magor, nelze. Stejně jako nemůžeš zabránit tomu, aby se nějaký magor nenarodil sousedovi nebo třeba tobě či mně. Prostě v každé společnosti se rodí magoři. A že se jich i tady urodilo.

2) Migraci zastavit nelze, jak správně psal Ucho. Při současných možnostech, migrací za prací atd. to prostě nejde. Musí se to regulovat, ale zastavit nelze.

3) Pokud tě to uklidní (ale myslím, že spíš ne), tak teroristé se jen minimálně rekrutují z těch, kdo přišli v současné uprchlické vlně. Většinou jsou to lidé už narození v Evropě. Ano, na vině je nezvládnutá integrace, víra, že se rostoucím problémem druhé a třetí generace přistěhovalců (tedy jejich části) není třeba zabývat, že se integrují tak nějak sami. To se ukázalo jako děsný omyl.

Čili je třeba omezit bezbřehou migraci (jde to ztuha, protože se z toho stal obrovský byznys, ale ty způsoby se hledají a nacházejí). Rozlišovat ekonomické migranty od uprchlíků (ale ani těch druhých nejde přijmout neomezené množství). Snažit se přesvědčit (třeba i finančně) co nejvíce nelegálních imigrantů, aby se vrátili. Ty, co lze vyhostit (tím míním, je-li kam), vyhostit. A především spolupracovat, jinak to nepůjde.

Vykřikovat, že tu nechceme kozomrdy, kteří ve jménu Alláha vraždí děti, prostě nestačí (to ostatně nechce nikdo). Pochop to, prosím.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,393 návštěv