Těm co nejde o krk sem jednoznačně nepatří pokud neprošli standartní vízovým procesem.
Pokud už někde jsou je to selhání té které země, že je k sobě pustila. Tzn. ne problém ČR.
Pokud např. Řecko to prostě na hranicích nedalo - ok budiž, ČR může vyhradit prostředky a pomoci řecku ty co tam nepatří odlifrovat zpátky domů.
Tzn. prachy na naftu pro lokomotivy s hodně vagonama a nějakou tu svačinu.
Případně vynaložit prachy na jednání se zeměmi o zpětném přesunu. Prostě něco co má hlavu a patu.
Pokud Řecko, Německo má jiné plány, např. zkusit ty ekonomické migranty integrovat - oukej why not, ale s tím my nemáme nic společného. Je to jejich politika.
Podtrženo, sečteno vzít vítr z plachet té ideje že na západě je pro ně nějaký volný prostor.
Až soukmenovci uvidí příjíždět plné vlaky zpět, máme vyhráno. Pochopí kde jsou doma a to je řešení. Evropa není nafukovací.
Magote, a kam bys ty vlaky plné imigrantů, české nafty a svačinek z Recka posílal (zjistit, odkud přišli, se ti samozřejmě nepodaří)? Do Makedonie, Albánie, nebo Bulharska? A co když je nebudou chtít? Popřípadě bys je mohl odvézt odvěkým kamarádům do Turecka. "Nevíme sice jistě, zda přišli přes vás, ale tady je máte." "Ano, děkujeme, až zase dostanete naftu z Ceska, přivezte nám další. Nějaké svačinky nezbyly?"
A s podobnými problémy se setkáš ve všech zemích, které se se záplavou imigrantů potýkají.
Naprosto s tebou souhlasím, že nelegální ekonomickou migraci je třeba zastavit (pracuje se na tom a je to už znát) a co nejvíc nelegálů přimět, aby se vrátili. Ale je dobré u toho přemýšlet a nejen vykřikovat líbivé nesmysly. To raději zůstanme u osvědčené metody současné české diplomacie a nenavrhujme nic :-)
Sry, považuji tě za jednoho z těch, kdo tu jsou schopni nějaké rozvinutější logické úvahy a tohle mne ranilo. Už mi to prosím nedělej
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hajzlové! Celej den jsem pryč a vy se tu zatím tak krásně hádáte. Ještě že na danou věc nemám jasný názor.
Vlastně o čem to diskutujete?
Chyběls. Máš deset minut na to, aby sis to nastudoval a vnesl do debaty nějaký zásadní názor
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Killer napsal:
Já říkám za sebe, že tady nechci ani jednoho takovýho zvrácenýho kozomrda.
Já tu taky nechci čůráky, ale co naděláš, pomalu na každým kroku nějaký.
Hele, přeber si to jak chceš. Já udělám to samý. Já na muslimskýho čmouda, co zabíjí děti za Aláha názor měnit nehodlám.
Jsem rád, že tě nemusím považovat za čůráka, jako všechny ty, co říkají o lidech z Afriky nebo Blízkého východu že jsou kozomrdi, protože tihle lidi nejsou u mě nic jiného než čůráci.
Nejde o barvu a ani o to kde se narodil. Každej, kdo je takovej odpad, že zabíjí lidi, co mu nabídnou pomoc pro svojí úchylnou víru, si nezaslouží normální pojmenování. Potom ano, jsem velkej čůrák. Máš pravdu.
Killer napsal:
Já říkám za sebe, že tady nechci ani jednoho takovýho zvrácenýho kozomrda.
Já tu taky nechci čůráky, ale co naděláš, pomalu na každým kroku nějaký.
Hele, přeber si to jak chceš. Já udělám to samý. Já na muslimskýho čmouda, co zabíjí děti za Aláha názor měnit nehodlám.
Jsem rád, že tě nemusím považovat za čůráka, jako všechny ty, co říkají o lidech z Afriky nebo Blízkého východu že jsou kozomrdi, protože tihle lidi nejsou u mě nic jiného než čůráci.
Nejde o barvu a ani o to kde se narodil. Každej, kdo je takovej odpad, že zabíjí lidi, co mu nabídnou pomoc pro svojí úchylnou víru, si nezaslouží normální pojmenování. Potom ano, jsem velkej čůrák. Máš pravdu.
Přečti si to ještě jednou a pak ještě jednou a pak ještě jednou.
310_cibule napsal:
Sry, považuji tě za jednoho z těch, kdo tu jsou schopni nějaké rozvinutější logické úvahy a tohle mne ranilo. Už mi to prosím nedělej
Historie nám ukázala, že existují ještě jednodušší řešení, než to Magotovo.
Nicméně bych se podepsal prakticky pod všechno, co na tohle uprchlické téma tady píšeš (tedy myslím Cibuli, ne Magota) .
1stCL_Fucida napsal:
Historie nám ukázala, že existují ještě jednodušší řešení, než to Magotovo.
Tak určitě , ale z mého pohledu je Magot ten, který dokáže věci domýšlet.
P.S. Byl bych překvapen, kdyby ne
Rumcajs napsal:
No ty voe. Tyranie, fotky holek, střelba do lidu, ústava, migrace, Evropská Unie, čuráci a dementi. Kristova noho, že vy zas dneska chlastáte!
Ale houby, jsme si šlehli.
Těm co nejde o krk sem jednoznačně nepatří pokud neprošli standartní vízovým procesem.
Pokud už někde jsou je to selhání té které země, že je k sobě pustila. Tzn. ne problém ČR.
Pokud např. Řecko to prostě na hranicích nedalo - ok budiž, ČR může vyhradit prostředky a pomoci řecku ty co tam nepatří odlifrovat zpátky domů.
Tzn. prachy na naftu pro lokomotivy s hodně vagonama a nějakou tu svačinu.
Případně vynaložit prachy na jednání se zeměmi o zpětném přesunu. Prostě něco co má hlavu a patu.
Pokud Řecko, Německo má jiné plány, např. zkusit ty ekonomické migranty integrovat - oukej why not, ale s tím my nemáme nic společného. Je to jejich politika.
Podtrženo, sečteno vzít vítr z plachet té ideje že na západě je pro ně nějaký volný prostor.
Až soukmenovci uvidí příjíždět plné vlaky zpět, máme vyhráno. Pochopí kde jsou doma a to je řešení. Evropa není nafukovací.
Magote, a kam bys ty vlaky plné imigrantů, české nafty a svačinek z Recka posílal (zjistit, odkud přišli, se ti samozřejmě nepodaří)? Do Makedonie, Albánie, nebo Bulharska? A co když je nebudou chtít? Popřípadě bys je mohl odvézt odvěkým kamarádům do Turecka. "Nevíme sice jistě, zda přišli přes vás, ale tady je máte." "Ano, děkujeme, až zase dostanete naftu z Ceska, přivezte nám další. Nějaké svačinky nezbyly?"
A s podobnými problémy se setkáš ve všech zemích, které se se záplavou imigrantů potýkají.
Naprosto s tebou souhlasím, že nelegální ekonomickou migraci je třeba zastavit (pracuje se na tom a je to už znát) a co nejvíc nelegálů přimět, aby se vrátili. Ale je dobré u toho přemýšlet a nejen vykřikovat líbivé nesmysly. To raději zůstanme u osvědčené metody současné české diplomacie a nenavrhujme nic :-)
No ne, otázka byla kde může ČR pomoci. Tzn. v těch procesech kde to má hlavu a patu.
Pokud se některé státy chtějí honit za fata morganou integrace,
ekonomických migrantů náš support mít nemusí imho.
Spousta imigrantů se integrovala bez problémů (a jiní zase ne). Co zkusit podpořit ty první a najít funkční způsob, jak ty druhé lifrovat zpátky? Jeden z prvních předpokladů je nebrat jedince jako součást jednolité masy.
Tak mě napadlo, že Vietnamec je taky migrant a až na pár vychcaností při jejich obchodování o nich nevím. Na jejich oslavách, kam jsem byl pozván, taky holka nepřišla k úhoně a bombu dal jen jeden psycho svý manželce do škodovky. Integrace muslima je čistá utopie a stopnout se to prostě musí. Hlavní problém byl v samym počátku, když svazačka Merkel plácala hovadiny a tím zadělala na problémy roky dopředu. Můžu pomáhat, ale těm co o to stojí a tam kde je to třeba. Dobře, máte válku, tak vás tu dočasně necháme, dáme vám najíst a pošlem tam armádu co ta Evropa má. Pak odejděte a tam makejte na svým s pomocí našich odborníků. Blbý je, že oni tohle vůbec nechtěj a úctu k bezvěrcům jim korán nedovolí.
Ještě bych doplnil, že mám kamáráda Lybijce, hodně přátel z Vietnamu, nevlastní dceru míšenku. To jen abych nebyl považován za rasistu.
Upravil/a RH_Killer dne 29-06-2017 20:58
Integrace muslima nebo kohokoliv jiného kdo má nárok na pobyt v ČR a stojí o to žít v zde smysl má.
Znám takové a potkávám je. Na Pha 6 je už menší komunita ..
Vidlácká představa že muslim je zlo spíše úsměvná ...
Lidem chybí osobní zkušenost ..
Integrace muslima nebo kohokoliv jiného kdo má nárok na pobyt v ČR a stojí o to žít v zde smysl má.
Znám takové a potkávám je. Na Pha 6 je už menší komunita ..
Vidlácká představa že muslim je zlo spíše úsměvná ...
No uznej, že moc katolíků teroristů není. Chápu ale, že lidi mají strach z koránu. Možná přehnanej jako já. Nevím
Nesmysl, že něco nejde zastavit. Zastavit imigraci kobylek z Afriky je vojensko taktická otázka. Proč vojáci nic nedělají? Proč to politici tolerují nebo přímo podporují? Rozvede to ten co umí věci domýšlet?
Jasně, a IRA jsou zakuklení muslimové ;-) A dokud si člověk aspoň trochu nenastuduje historii, tak se tu budou bludy šířit dál ;-) IRA, ETA, RAF, ISIS, Hamás, Óm šimrikjó... gans egal.
Nesmysl, že něco nejde zastavit. Zastavit imigraci kobylek z Afriky je vojensko taktická otázka. Proč vojáci nic nedělají? Proč to politici tolerují nebo přímo podporují? Rozvede to ten co umí věci domýšlet?
Pro začátek bych navrhoval kobercové bombardování.
Pro začátek bych navrhoval kobercové bombardování.
Kdybys trochu nastudoval historii, tak bys věděl, že kobercové bombardování na moři je velmi neúčinné.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.