November 23 2024 18:51:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nalezeno na Internetu 2017
Rumcajs
Hajzlové! Celej den jsem pryč a vy se tu zatím tak krásně hádáte. Ještě že na danou věc nemám jasný názor.

Vlastně o čem to diskutujete?
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
Tyler Durden napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Byls rychlejší svazáku, odpověď máš vejš.

S Babišem na mě nechoď, krásy všeobecného volebního práva jsme tu probírali nedávno...
Ale to je ta tebou zmíněná totalitou zkušená společnost, která se furt vrací k nějaké autoritářské samospasitelné modle a to není jen osud ČR.

Edit: Jak by řekl Čtvrtníček: "Už to bude dobré, už tu máme Rumcajse."
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 29-06-2017 19:38

310_cibule
magot napsal:

Těm co nejde o krk sem jednoznačně nepatří pokud neprošli standartní vízovým procesem.
Pokud už někde jsou je to selhání té které země, že je k sobě pustila. Tzn. ne problém ČR.
Pokud např. Řecko to prostě na hranicích nedalo - ok budiž, ČR může vyhradit prostředky a pomoci řecku ty co tam nepatří odlifrovat zpátky domů.
Tzn. prachy na naftu pro lokomotivy s hodně vagonama a nějakou tu svačinu.
Případně vynaložit prachy na jednání se zeměmi o zpětném přesunu. Prostě něco co má hlavu a patu.

Pokud Řecko, Německo má jiné plány, např. zkusit ty ekonomické migranty integrovat - oukej why not, ale s tím my nemáme nic společného. Je to jejich politika.

Podtrženo, sečteno vzít vítr z plachet té ideje že na západě je pro ně nějaký volný prostor.
Až soukmenovci uvidí příjíždět plné vlaky zpět, máme vyhráno. Pochopí kde jsou doma a to je řešení. Evropa není nafukovací.

Magote, a kam bys ty vlaky plné imigrantů, české nafty a svačinek z Recka posílal (zjistit, odkud přišli, se ti samozřejmě nepodaří)? Do Makedonie, Albánie, nebo Bulharska? A co když je nebudou chtít? Popřípadě bys je mohl odvézt odvěkým kamarádům do Turecka. "Nevíme sice jistě, zda přišli přes vás, ale tady je máte." "Ano, děkujeme, až zase dostanete naftu z Ceska, přivezte nám další. Nějaké svačinky nezbyly?"

A s podobnými problémy se setkáš ve všech zemích, které se se záplavou imigrantů potýkají.

Naprosto s tebou souhlasím, že nelegální ekonomickou migraci je třeba zastavit (pracuje se na tom a je to už znát) a co nejvíc nelegálů přimět, aby se vrátili. Ale je dobré u toho přemýšlet a nejen vykřikovat líbivé nesmysly. To raději zůstanme u osvědčené metody současné české diplomacie a nenavrhujme nic :-)

Sry, považuji tě za jednoho z těch, kdo tu jsou schopni nějaké rozvinutější logické úvahy a tohle mne ranilo. Už mi to prosím nedělej Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Rumcajs napsal:

Hajzlové! Celej den jsem pryč a vy se tu zatím tak krásně hádáte. Ještě že na danou věc nemám jasný názor.

Chyběls. Máš deset minut na to, aby sis to nastudoval a vnesl do debaty nějaký zásadní názor Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

RH_Killer
Cassius Chaerea napsal:

Killer napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Killer napsal:
Já říkám za sebe, že tady nechci ani jednoho takovýho zvrácenýho kozomrda.
Já tu taky nechci čůráky, ale co naděláš, pomalu na každým kroku nějaký.

Hele, přeber si to jak chceš. Já udělám to samý. Já na muslimskýho čmouda, co zabíjí děti za Aláha názor měnit nehodlám.
Jsem rád, že tě nemusím považovat za čůráka, jako všechny ty, co říkají o lidech z Afriky nebo Blízkého východu že jsou kozomrdi, protože tihle lidi nejsou u mě nic jiného než čůráci.

Nejde o barvu a ani o to kde se narodil. Každej, kdo je takovej odpad, že zabíjí lidi, co mu nabídnou pomoc pro svojí úchylnou víru, si nezaslouží normální pojmenování. Potom ano, jsem velkej čůrák. Máš pravdu.

CSW_Cassius Chaerea
Killer napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Killer napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Killer napsal:
Já říkám za sebe, že tady nechci ani jednoho takovýho zvrácenýho kozomrda.
Já tu taky nechci čůráky, ale co naděláš, pomalu na každým kroku nějaký.

Hele, přeber si to jak chceš. Já udělám to samý. Já na muslimskýho čmouda, co zabíjí děti za Aláha názor měnit nehodlám.
Jsem rád, že tě nemusím považovat za čůráka, jako všechny ty, co říkají o lidech z Afriky nebo Blízkého východu že jsou kozomrdi, protože tihle lidi nejsou u mě nic jiného než čůráci.

Nejde o barvu a ani o to kde se narodil. Každej, kdo je takovej odpad, že zabíjí lidi, co mu nabídnou pomoc pro svojí úchylnou víru, si nezaslouží normální pojmenování. Potom ano, jsem velkej čůrák. Máš pravdu.
Přečti si to ještě jednou a pak ještě jednou a pak ještě jednou.

1stCL_Fucida
310_cibule napsal:
Sry, považuji tě za jednoho z těch, kdo tu jsou schopni nějaké rozvinutější logické úvahy a tohle mne ranilo. Už mi to prosím nedělej Úsměv

Historie nám ukázala, že existují ještě jednodušší řešení, než to Magotovo.

Nicméně bych se podepsal prakticky pod všechno, co na tohle uprchlické téma tady píšeš (tedy myslím Cibuli, ne Magota) Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
310_cibule napsal:

Rumcajs napsal:

Chyběls. Máš deset minut na to, aby sis to nastudoval a vnesl do debaty nějaký zásadní názor Úsměv
No ty voe. Tyranie, fotky holek, střelba do lidu, ústava, migrace, Evropská Unie, čuráci a dementi. Kristova noho, že vy zas dneska chlastáte!
Non est specifica

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:
Historie nám ukázala, že existují ještě jednodušší řešení, než to Magotovo.

Tak určitě Úsměv, ale z mého pohledu je Magot ten, který dokáže věci domýšlet.

P.S. Byl bych překvapen, kdyby ne Úsměv

310_cibule
Rumcajs napsal:
No ty voe. Tyranie, fotky holek, střelba do lidu, ústava, migrace, Evropská Unie, čuráci a dementi. Kristova noho, že vy zas dneska chlastáte!

Ale houby, jsme si šlehli.

magot
310_cibule napsal:

magot napsal:

Těm co nejde o krk sem jednoznačně nepatří pokud neprošli standartní vízovým procesem.
Pokud už někde jsou je to selhání té které země, že je k sobě pustila. Tzn. ne problém ČR.
Pokud např. Řecko to prostě na hranicích nedalo - ok budiž, ČR může vyhradit prostředky a pomoci řecku ty co tam nepatří odlifrovat zpátky domů.
Tzn. prachy na naftu pro lokomotivy s hodně vagonama a nějakou tu svačinu.
Případně vynaložit prachy na jednání se zeměmi o zpětném přesunu. Prostě něco co má hlavu a patu.

Pokud Řecko, Německo má jiné plány, např. zkusit ty ekonomické migranty integrovat - oukej why not, ale s tím my nemáme nic společného. Je to jejich politika.

Podtrženo, sečteno vzít vítr z plachet té ideje že na západě je pro ně nějaký volný prostor.
Až soukmenovci uvidí příjíždět plné vlaky zpět, máme vyhráno. Pochopí kde jsou doma a to je řešení. Evropa není nafukovací.

Magote, a kam bys ty vlaky plné imigrantů, české nafty a svačinek z Recka posílal (zjistit, odkud přišli, se ti samozřejmě nepodaří)? Do Makedonie, Albánie, nebo Bulharska? A co když je nebudou chtít? Popřípadě bys je mohl odvézt odvěkým kamarádům do Turecka. "Nevíme sice jistě, zda přišli přes vás, ale tady je máte." "Ano, děkujeme, až zase dostanete naftu z Ceska, přivezte nám další. Nějaké svačinky nezbyly?"

A s podobnými problémy se setkáš ve všech zemích, které se se záplavou imigrantů potýkají.

Naprosto s tebou souhlasím, že nelegální ekonomickou migraci je třeba zastavit (pracuje se na tom a je to už znát) a co nejvíc nelegálů přimět, aby se vrátili. Ale je dobré u toho přemýšlet a nejen vykřikovat líbivé nesmysly. To raději zůstanme u osvědčené metody současné české diplomacie a nenavrhujme nic :-)

No ne, otázka byla kde může ČR pomoci. Tzn. v těch procesech kde to má hlavu a patu.
Pokud se některé státy chtějí honit za fata morganou integrace,
ekonomických migrantů náš support mít nemusí imho.

310_cibule
Spousta imigrantů se integrovala bez problémů (a jiní zase ne). Co zkusit podpořit ty první a najít funkční způsob, jak ty druhé lifrovat zpátky? Jeden z prvních předpokladů je nebrat jedince jako součást jednolité masy.

magot
Pokud ten který stát o to stojí a věří že ten proces má budoucnost, tak proč ne.

RH_Killer
Tak mě napadlo, že Vietnamec je taky migrant a až na pár vychcaností při jejich obchodování o nich nevím. Na jejich oslavách, kam jsem byl pozván, taky holka nepřišla k úhoně a bombu dal jen jeden psycho svý manželce do škodovky. Integrace muslima je čistá utopie a stopnout se to prostě musí. Hlavní problém byl v samym počátku, když svazačka Merkel plácala hovadiny a tím zadělala na problémy roky dopředu. Můžu pomáhat, ale těm co o to stojí a tam kde je to třeba. Dobře, máte válku, tak vás tu dočasně necháme, dáme vám najíst a pošlem tam armádu co ta Evropa má. Pak odejděte a tam makejte na svým s pomocí našich odborníků. Blbý je, že oni tohle vůbec nechtěj a úctu k bezvěrcům jim korán nedovolí.

Ještě bych doplnil, že mám kamáráda Lybijce, hodně přátel z Vietnamu, nevlastní dceru míšenku. To jen abych nebyl považován za rasistu.
Upravil/a RH_Killer dne 29-06-2017 20:58

magot
Integrace muslima nebo kohokoliv jiného kdo má nárok na pobyt v ČR a stojí o to žít v zde smysl má.
Znám takové a potkávám je. Na Pha 6 je už menší komunita ..

Vidlácká představa že muslim je zlo spíše úsměvná ...
Lidem chybí osobní zkušenost ..

RH_Killer
magot napsal:

Integrace muslima nebo kohokoliv jiného kdo má nárok na pobyt v ČR a stojí o to žít v zde smysl má.
Znám takové a potkávám je. Na Pha 6 je už menší komunita ..

Vidlácká představa že muslim je zlo spíše úsměvná ...

No uznej, že moc katolíků teroristů není. Chápu ale, že lidi mají strach z koránu. Možná přehnanej jako já. Nevím

saldy
Nesmysl, že něco nejde zastavit. Zastavit imigraci kobylek z Afriky je vojensko taktická otázka. Proč vojáci nic nedělají? Proč to politici tolerují nebo přímo podporují? Rozvede to ten co umí věci domýšlet?

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_cibule
Jasně, a IRA jsou zakuklení muslimové ;-) A dokud si člověk aspoň trochu nenastuduje historii, tak se tu budou bludy šířit dál ;-) IRA, ETA, RAF, ISIS, Hamás, Óm šimrikjó... gans egal.

310_cibule
saldy napsal:

Nesmysl, že něco nejde zastavit. Zastavit imigraci kobylek z Afriky je vojensko taktická otázka. Proč vojáci nic nedělají? Proč to politici tolerují nebo přímo podporují? Rozvede to ten co umí věci domýšlet?

Pro začátek bych navrhoval kobercové bombardování.

1stCL_Fucida
310_cibule napsal:

saldy napsal:

Pro začátek bych navrhoval kobercové bombardování.

Kdybys trochu nastudoval historii, tak bys věděl, že kobercové bombardování na moři je velmi neúčinné.

To chce torpédový útok! Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,160 návštěv