November 23 2024 19:20:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nalezeno na Internetu 2017
Aces_Wild
310_cibule napsal:

Nikde jsem nepsal nic o australském ani izraelském řešení. Psal jsem, že Česko žádné řešení, které by migraci aktuálně aspoň omezilo, nenabídlo. Ach jo.

Ach jo je na místě. Samozřejmě, že Česko nabídlo řešení, o kterém nekecáme, ale jednáme.

Česká republika aktivně pomáhá řešit migrační krizi

310_cibule
Aces_Wild napsal:

310_cibule napsal:

Nikde jsem nepsal nic o australském ani izraelském řešení. Psal jsem, že Česko žádné řešení, které by migraci aktuálně aspoň omezilo, nenabídlo. Ach jo.

Ach jo je na místě. Samozřejmě, že Česko nabídlo řešení, o kterém nekecáme, ale jednáme.

Česká republika aktivně pomáhá řešit migrační krizi

Aci, to je jedno, že jsi předchozí debatu nečetl. Už jsem tady na to zvyklý, málokdo se obtěžuje.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Aces_Wild
310_cibule napsal:
Aci, to je jedno, že jsi předchozí debatu nečetl. Už jsem tady na to zvyklý, málokdo se obtěžuje.

Taky jsem si zvykl, že někteří diskutující zapomínají co píší. Nic to ale nemění na tvém omylu, že ČR nenabízí k uprchlické krizi řešení.

310_cibule
Koty napsal:

<<Zejména tehdy, když nenabízíme jiné řešení.>>

Jenže nabízíme - budeme utečencům pomáhat v první bezpečné zemi, případně u nich doma ještě než z nich budou utečenci Mrknutí

310_cibule napsal:

Ano, Koty, to se už děje. Nicméně imigraci to jaksi nezastavilo. Čili je potřeba udělat něco, co vyřeší problém nejzatíženějších evropských zemí, než to začne fungovat. Stejně jako jsou nutná opatření proto pašerákům apod. Pracuje se na tom, ale je toho hodně.

Ale to máš egal. Už dneska pomalu rezignuji... tisíckrát nic umoří i takového vola, jako jsem já.
Upravil/a 310_cibule dne 29-06-2017 17:37
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

RH_Killer
Hele, na tom bezvadným západě se všechno daří a slimáci i tam norození jsou už v pohodě. Jen si občas nějakej zastřílí, nebo se sveze náklaďákem. Všechno je ale vždycky pod kontrolou, tajný služby je hlídaj, politici si nenechaj vzít hodnoty a lidi zapálej svíčky. Přijede Bíbr udělat koncert. Jo trikolorky na fejsbůku, ty dáme taky. Já říkám za sebe, že tady nechci ani jednoho takovýho zvrácenýho kozomrda.

Aces_Wild
310_cibule napsal:
Hledá se řešení. A nejsou to jen kvóty (ty jsou jeho součástí). Z mého pohledu je krátkozraké dělat šprajci. Zejména tehdy, když nenabízíme jiné řešení.

310_cibule napsal:

Psal jsem, že Česko žádné řešení, které by migraci aktuálně aspoň omezilo, nenabídlo. Ach jo.

Ten odkaz, který si se zjevně neobtěžoval ani otevřít, říká něco jiného.

310_cibule
Aci, to nemá cenu. Vyslat několik desítek expertů na Balkán a do Itálie resp. zhruba tři stovky policistů a pár psů není to, oč tu běží (to aktuální situaci přetížených zemí nevyřeší). Navíc to není žádné naše řešení, to dělají více či méně všichni. Česko žádné řešení této aktuální krizové situace nenabídlo. Nezlob se, ale mohu o tom věcně debatovat jen s někým, kdo se aspoň trochu snaží pochopit, o co jde. Měj se, končím.

magot
310_cibule napsal:
Česko žádné řešení, které by migraci aktuálně aspoň omezilo, nenabídlo. Ach jo.

Já myslím že jo. V rámci možností, výpomoc na hranicích Maďarsko, Makedonie, výcvik Irácké armády, zbraně pro Kurdy. A nějaký další čučky .. nic velkýho. Páč velký nejsme.
Nebo jsi měl na mysli zalidnit sudety? Úsměv

Aces_Wild
Najednou už nestačí jenom nabídnout řešení, teď je pro změnu problém v počtu psů na Balkáně...
Souhlasím, debata s někým tak krátkozrakým opravdu nemá smysl.

magot
mě by osobně zajímal "happy day" scénář ... ok, nalijem sem + - 40 000 opálenejch, všichni krom jednoho útíkají před válkou, jde jim přece o krk.
Jsou vděčný že můžou bydlet kdekoliv složit hlavu a začít žít. Nenapadne je se sebrat a srotit se na Václaváku nebo do Dejvic páč tam je pravý česko a už vůbec je nenapadne sbalit si kufry a jet nějak na západ páč tam je zlatej důl.
Daňový poplatníci s tím vším souhlasí a neremcaj že musejí živit minimálně několik měsíců lidi co utekli před válkou. To je přece lidské.
Většina opálenejch si najde práci nějakýho přidavače a po boku ukrajinců a cikánů (páč je vídám občas makat) a bez keců přiložej ruku k dílu aby si vydělali na chleba a mlíko.
Nemaj s tím problém.
Po skončení války v Sýrii/ Iráku .. dejme tomu v Lybii se vrací domů páč to tam chtěj obnovit je to jejich zem. Opouštějí vesničky, maloměsta i velkoměsta a mávají se slzou v oku našincovi jak jim zachránil krk.

Prosej to Cibule tímto sítem a uvidíme kolik jich zbude Úsměv
Upravil/a magot dne 29-06-2017 18:14

310_cibule
Ne, Magote, neměl. Zkusím to napsat ještě jednou. Do Evropy se z různých důvodů valí uprchlíci, jakož i ekonomičtí imigranti. V některých zemích je jich už kritický počet, je třeba s tím něco dělat (a zároveň pracovat na tom, aby ten příliv slábl, což se obé děje).

Nicméně problém, že některé členské země EU nesou obrovské břímě, protože se na jejich územích z nejrůznějších důvodů hromadí značné množství těchto lidí (v Itálii a Řecku, protože jsou první na forhontě, ve Švédsku třeba proto, že je to bohatá země, sen všech přišedších). A tyto země už ty počty přestávají zvládat.

Protože tu existuje jakési uskupení zvané Evropská unie, jehož jsme dobrovolnou součástí my i ony, začalo se vymýšlet nějaké řešení, které by znamenalo, že se to břímě rozloží mezi více zemí i.e. těm potřebým se ulehčí.

Nic, co by se nedalo zvládnout, prostě pomoc někomu, kdo jí potřebuje (zítra ji při nějaké humanitární krizi třeba v Rusku pro změnu můžeme potřebovat my). V rámci jakéhosi systému rozhodování se na podruhé nalezlo řešení, které vyhovovalo většině. Jenže my a pár dalších, kteří mají to štěstí, že k nim zatím nikdo moc nemíří, jsme si postavili hlavu. Ne a ne a ne! A žádné jiné řešení, jak bezprostředně ulevit zemím, které se s tímto problémem musí potýkat, jsme nenabídli (samozřejmě že posílat na hranice policisty a experty je fajn, ale tento aktuální problém to neřeší).

To je celé. Nic víc, nic méně. Ukázali jsme, že na nás je prostě spolehnutí. Uděláme jen to, co je pro nás zrovna výhodné. Na ostatní se můžeme vybodnout. No, a já si myslím, že je to děsně krátkozraké. Poškozuje nás to nejen v Evropě, ale utvrzuje to i ty vzorce chování, jimiž se tato společnost většinově už mnoho a mnoho let řídí.

Ucho
310_cibule napsal:

Aha, takže je nepřevážejí "z divočiny do Evropy", ale zachraňují je ve Středozemním moři, kde je většinou nechají pašeráci.

Tak ono to v minulosti fungovalo obdobně, evropané většinou nehonili budoucí otroky po divočině. To zařídili arabští otrokáři, kteří jim je pak dodali až do lodí. Dost podobný systém.

Každopádně se EU tímto svým "řešením" ""ochrany hranic"" regulérně zapojila do obchodu s lidmi, a je úplně jedno, že si to ti budoucí "obyvatelé EU" nejdřív platí sami.

Protože kde není poptávka není nabídka....

310_cibule
Ne, magote, žádný happy end nečekej. Věci nejsou ani jen černé, ani jen bílé. Nicméně pošklebovat se prostě už nestačí. Musí se něco dělat, i s rizikem, že se to nepodaří a bude se muset vyzkoušet něco jiného. A znovu a znovu, nikdy to nekončí.

Základ je nyní omezit příliv imigrantů (což se děje) a zároveň vyřešit problém s těmi, kteří tu už jsou. Přičemž žádná jednoduchá řešení - jak si zde mnozí myslí - neexistují. Měj se, vypínám PC a jdu domů.

magot
Těm co nejde o krk sem jednoznačně nepatří pokud neprošli standartní vízovým procesem.
Pokud už někde jsou je to selhání té které země, že je k sobě pustila. Tzn. ne problém ČR.
Pokud např. Řecko to prostě na hranicích nedalo - ok budiž, ČR může vyhradit prostředky a pomoci řecku ty co tam nepatří odlifrovat zpátky domů.
Tzn. prachy na naftu pro lokomotivy s hodně vagonama a nějakou tu svačinu.
Případně vynaložit prachy na jednání se zeměmi o zpětném přesunu. Prostě něco co má hlavu a patu.

Pokud Řecko, Německo má jiné plány, např. zkusit ty ekonomické migranty integrovat - oukej why not, ale s tím my nemáme nic společného. Je to jejich politika.

Podtrženo, sečteno vzít vítr z plachet té ideje že na západě je pro ně nějaký volný prostor.
Až soukmenovci uvidí příjíždět plné vlaky zpět, máme vyhráno. Pochopí kde jsou doma a to je řešení. Evropa není nafukovací.
Upravil/a magot dne 29-06-2017 18:30

CSW_Cassius Chaerea
Killer napsal:
Já říkám za sebe, že tady nechci ani jednoho takovýho zvrácenýho kozomrda.
Já tu taky nechci čůráky, ale co naděláš, pomalu na každým kroku nějaký.

RH_Killer
Cassius Chaerea napsal:

Killer napsal:

Hele, přeber si to jak chceš. Já udělám to samý. Já na muslimskýho čmouda, co zabíjí děti za Aláha názor měnit nehodlám.

Tyler Durden
BenKenobi napsal:

Tyler Durden napsal:
Naprosto stačí ta první věta. "Obvykle" neznamená vždy a na šibenici už neposílali ani komunisti. Máme jiné, jemnější metody tyranie - převážně ekonomické. Systém přerozdělování a dotací např. není nic jiného než ekonomický diktát na úrovni státu kdy můžeš zrušit konkurenci, či celé odvětví a zároveň zkorumpovat místní politiky. V poslední době už se vyhrožuje "zatrhnutím dotací" zcela otevřeně. Vynucované ideologie europeizmu sis snad jako EU svazák všiml sám - evropská unie je ztotožňována s Evropou. Jak je nakládáno a jak je nálepkován v podstatě každý kdo má jiný než oficiálně posvěceným názor je známo. Od populistů přes nacisty, fašisty, extremisty až po sprosté urážky. Velké televize a noviny naprosto kopírují tok peněz, je to monopol lží a manipulací. Pustit si dnes ČT, ocitnete se v normalizaci. Omezovat internet politici opravdu nechtějí kvůli terorismu. A o tom jak jsou "otevřené hranice" svědčí přístup EU k Brexitu. Kdyby mohli, poštvou na Británii přelézající ostnatý drát plotu Evropské Unie psy a budou střílet. Protože nejde o obchod či volný pohyb osob. Jde o politický vliv EU byrokratů. Mohl bych pokračovat...

Tohle je něco, co bych čekal někde na novinkách, kde by to mělo hromadu plusů.

Úsměv Jinou reakci jsem ani nečekal.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

AJaromir
Novinky prosím nezmiňovat. Větší sbírku dementů už najdete asi jen ve výměně manželek nebo v prostřeno. Tím myslím komentující.

CSW_Cassius Chaerea
Killer napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Killer napsal:

Hele, přeber si to jak chceš. Já udělám to samý. Já na muslimskýho čmouda, co zabíjí děti za Aláha názor měnit nehodlám.
Jsem rád, že tě nemusím považovat za čůráka, jako všechny ty, co říkají o lidech z Afriky nebo Blízkého východu že jsou kozomrdi, protože tihle lidi nejsou u mě nic jiného než čůráci.

Tyler Durden
Cassius Chaerea napsal:

Byls rychlejší svazáku, odpověď máš vejš.

S Babišem na mě nechoď, krásy všeobecného volebního práva jsme tu probírali nedávno...
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,330 návštěv