November 23 2024 21:33:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nalezeno na Internetu 2017
Ucho
Ahoj všem, dlouho jsme se neviděli :-)

ad Cibule, onehdá jsem uvažoval jestli je mým partikulárním zájmem mít za humny somálskou salámistickou vesnici a nebo ruský kasárna. Musím tedy říct, že mě fakt nasralo (zradikalizovalo), že vůbec musím o takovejhlech věcech dumat... Předpokládám, že Ty bys raději ruský kasárna, protože to opravdu obyvatelstvo žádný zbraně nebude potřebovat ;-)

ad Horri, Šmudla, já se vám divím, že chcete bejt na seznamu režimu potenciálně nebezpečných občanů. Až sem nakráčí "mírová" armáda Imperia (všimli jste si jakej je najednou zájem o mírovou armádu) jste první na řadě. A seznamy obyvatelstva se historicky neosvěčily....
Přece se jako vzbouřenec nebudu ptát úřadů jestli mi povolí bouchačku, ne? :-)

Tyler Durden
BenKenobi napsal:

To vystihl naprosto správně. Německo a SSSR se do toho krásně vpasují.

EU není tyranie, takže tady se ten citát trochu míjí.

Vždycky jsme chtěl poznat pravého EU svazáka. A podařilo se. Děkuji.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

BenKenobi
Zadefinuj tyranii podle nějakého alespoň trochu seriózního zdroje a zkus na to napasovat Evropskou unii.

310_cibule
Jistě, Ucho, já bych ruská kasárna úplně nejraději :-)

Na té debatě je vlastně nejzajímavější, jak se zde neustále všichni snaží jeden druhému něco podsouvat resp. jej nějak dehonestovat (třeba odkazem na svazáctví, ale nevím, možná si dotyční již nemohou pamatovat, co to obnášelo). Kdo má jiný názor, je nepřítel, kterého je v lepším případě potřeba urazit. No, uvidíme, třeba se to bude postupem doby lepšit (anebo taky naopak).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Tyler Durden
BenKenobi napsal:

Zadefinuj tyranii podle nějakého alespoň trochu seriózního zdroje a zkus na to napasovat Evropskou unii.

První věta ve wikipedii?

Totalitarismus (z latinského totus = “celý”) je politický systém, jehož vládnoucí skupiny neuznávají žádné meze své pravomoci a snaží se regulovat všechny aspekty veřejného a soukromého života.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

alfik
Takže zase takové malé shrnutí. Jen tak pro pořádek - neberte to jako útok, s oběma v dalším textu zmíněnými si rád pokecám, ale... politicky jsem na straně svobody a demokracie, vy jste na straně totality. I když zatím "jen" budující se. Ale - hájím též právo svobody slova, a tím i vaše právo psát si co chcete Úsměv i když se mi to třeba nelíbí.

1) Máme tu jednoho, který argumentuje iracionálním strachem z magorů, a když mu nabízím argument dohledatelnými tvrdými čísly, tedy tím že u nás magoři zbraně nedostávají a lze to dokázat, jsem u něj mimo Šklebící se No, tobě bych opravdu zbraň raději nesvěřil. Vždyť, jak se zdá, neumíš ani pochopit psaný text, o tom že jsi iracionální ani nemluvě Šklebící se

2) Máme tu jednoho (téhož), který ma jedné straně chce aby výhoda ozbrojenosti byla jednoznačně na státu, protože co kdyby zbraně dostali magoři, ale současně nedůvěřuje státu a jeho úřadům, že dokáže oddělit magory od nemagorů. No a jak potom budeš oddělovat magory u policie a vojska? Troška nelogiky, viď Šklebící se

3) Máme tu jednoho (jiného) který je od mládí zvyklý na to že strana-a-vláda (ať už ta z Mockby nebo ta z Bruselu) je jediná správná cesta, a že prosazování svých zájmů (a zvl. těch které se týkají práva na sebeobranu a práva na řízení si svých věcí sám a tak jak chci já a ne nějaký šmejd v cizí zemi) je "jen" nasírání EU. A jedině SSSR (pardon EU) ví, co já si mám přát a co mám chtít!

4) Nakonec jsme se dostali k ruské hrozbě - oblíbené to kratochvíli muričanských a západoevropanských jestřábů. Co k tomu dodat.
Asi jen toto:
Juncker nám vyhrožuje.
Macron nám nadává.
Nemečtí poslanci nám sem chtějí přesídlovat celé syrské vesnice.
A prej je pro nás hrozbou Rusko...

...a na to se zejtra spolu NAPIJÉÉÉM Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

CSW_Cassius Chaerea
Alfíku ty seš zase svoboda jak gulag...Úsměv

Edit: Proč tě jenom dehonestuji a nemám chuť s tebou ztrácet více času? Protože si mne poslal v prvním příspěvku do "prdele", takže ti moje totalita nemá důvod osvětlovat, proč je tvoje svoboda mimo. Nasrals mne jako tehdá s tím náboženství, tak tě budu zase chvilku ignorovat, než to vydejchám.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 29-06-2017 11:36

310_cibule
Nevšiml jsem si, že by mi někdo vyhrožoval či dokonce nadával. Jedna německá poslankyně (je jich tam přes šest set, tedy chlapů i ženských dohromady) vyslovila obecnou tezi (se kterou se dá jistě polemizovat), že by se mělo uvažovat o přijímání celých lokálních komunit, které jsou ohroženy válkou. Dál se ta úvaha nedostala, o nás nebyla v této souvislosti vůbec řeč.

Zkurvenej Brusel, co si to tam vůbec myslej... Taky mně sere úplně všechno, co votamtud přichází. Jako Saldyho. Ale fakt je, že přemejšlím dost zkratkovitě. Navíc jsem jen vyměnil oddanost k Moskvě za oddanost k Bruselu (což je nemlich to samý, přece). Jsem prostě tak zvyklej. Pokud mi za humny nepostaví ruská kasárna, chtěl bych tam syrskou vesnici, požalujsta.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Tyler Durden
alfik napsal:

4) Nakonec jsme se dostali k ruské hrozbě - oblíbené to kratochvíli muričanských a západoevropanských jestřábů. Co k tomu dodat.
Asi jen toto:
Juncker nám vyhrožuje.
Macron nám nadává.
Nemečtí poslanci nám sem chtějí přesídlovat celé syrské vesnice.
A prej je pro nás hrozbou Rusko...

Řeknu vám, je to strašný. Celá Evropa… Všude samej Rusák a Číňan. Najíždějí autama do davů, bodají, když přijedete do Calais, tak vám normálně před auto házejí pneumatiky, klidně vám rozřežou plachty. Všude je čím dál víc Rusáků. Množí se, nepracují. Pro samé Rusáky se do některých zón bojíte vejít. A když se daj dohromady s těma Číňanama, to už je úplný konec. Znásilnění je v takové ruské čtvrti naprosto běžné. A ještě chtějí ten svůj životní styl vnutit ostatním. Ani to naše jídlo jim nevoní. Chtějí, aby zvíře bylo poraženo speciálním ruským způsobem. A teď si představte kolik jich denně do Evropy přimigruje. Ve Švédsku jsou celé ruské čtvrti, Německo, Francie, Británie, Belgie jsou jich plné… A Číňanů samozřejmě také. Pro samotného Rusa nebo Číňana tam už ani na místního nenarazíte…

magot
Číňané v ISIS
www.ynetnews.com/...11,00.html

LesniHU
„O Němcích mohu říci jedno: vždycky jsou naprosto ochotni dát někomu jinému zemi někoho jiného.“
Will Rogers, *1879 +1935(!)

310_cibule
http://domaci.ihn...rzi-v-cele

Doporučuji. Většina z nás si žije jak prasata v žitě, ale pořád si na něco stěžujeme. A nejzábavnější na tom je, že ze 128 zemí jsme jedni z nejlepších, co se netolerance k přistěhovalcům týče. Přitom na rozdíl od spousty jiných zemí tu na běžence člověk prakticky nenarazí (ale ještě by to mohlo být tím, že na totalitním Západě se lidé bojí říct svůj názor, zatímco místzní jsou ostře i proti tomu, co neznají :-). To je Kocourkov...

310_cibule
Hajzlové německý!

Hoper
310_cibule napsal:

Hoper napsal:

A co mne pobavilo ? No že jednou jsou "vcelku pochopitelné touhy jednoho etnika" správné a podruhé jsou ty samé pochopitelné touhy jiného etnika nesprávné. To by jeden blil, velebnosti.
Zlatý prciny...

Moc nerozumím řeči tvého kmene, náčelníku (ale nejsi jediný ;-). Z celého mého textu odkazuješ na jednu vedlejší větu (zdaleka ne poprvé Mrknutí), která se diskutovaného tématu vlastně moc netýkala. Ale budiž. Ano, myslím si, že etnika mají mít možnost na sebeurčení. Ne kvůli historické spravedlnosti, ale proto, že bez takovéto emancipace nejsou jejich reprezentace schopny navazovat s ostatními další vztahy, třeba utvářet rovnopravné vztahy, třeba federace (typickým příkladem je vznik ČSR, z dnešního pohledu by C.a K. monarchiie byla docela výhodná, ale to jen na okraj). Týká se to všech národů a etnik bývalého SSSR, Palestinců, Tibeťanů, prostě všech (ano, v případě native Americans je to z historických důvodů problém, ty škody už jsou bohužel nenapravitelné).

Seznamy nemám. Pár tyranů by si odstranit zcela jistě zasloužilo, ale ne vždy je to reálné. A to je docela potřebné vždy brát v úvahu.

ATM jsem četl naposledy před mnoha lety. Tuším, že za bolševika.

aspoň vidíš, že čtu i tvé vedlejší věty
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Hoper napsal:
A co mne pobavilo ? No že jednou jsou "vcelku pochopitelné touhy jednoho etnika" správné a podruhé jsou ty samé pochopitelné touhy jiného etnika nesprávné. To by jeden blil, velebnosti.
Zlatý prciny...

Hoper napsal:
aspoň vidíš, že čtu i tvé vedlejší věty

Jsem tím víc než potěšen. Snad mi tedy ještě vysvětli, z čeho se jednomu (či více) nad mým vstupem chtělo blít. Zneklidňuje mne, že bych mohl komukoliv způsobovat takovou újmu :-)

Tyler Durden
310_cibule napsal:

http://domaci.ihn...rzi-v-cele

Doporučuji. Většina z nás si žije jak prasata v žitě, ale pořád si na něco stěžujeme. A nejzábavnější na tom je, že ze 128 zemí jsme jedni z nejlepších, co se netolerance k přistěhovalcům týče. Přitom na rozdíl od spousty jiných zemí tu na běžence člověk prakticky nenarazí (ale ještě by to mohlo být tím, že na totalitním Západě se lidé bojí říct svůj názor, zatímco místzní jsou ostře i proti tomu, co neznají :-). To je Kocourkov...

Jsme tak moc rezervovaní že tu žije 500 tisíc cizinců včetně azylantů, Kocourkov hadra...

CSW_Cassius Chaerea
Tyler Durden napsal:

Jsme tak moc rezervovaní že tu žije 500 tisíc cizinců včetně azylantů, Kocourkov hadra...
Je to verbež ti Ukrajinci a Vietnamci, všude nám tu dělají bordel, najíždějí autama do davů, před auto ti házejí pneumatiky, množí se a nepracují...není divu že po takových zkušenostech mají našinci z cizinců takovou fóbii.

310_cibule
Je roztomilej. Možná myslí Slováky, těch je tu asi sto tisíc.

Akorát že já nepsal o cizincích, ale o běžencích ( o nichž je řeč v odkazovaném textu), neboli azylantech. Těch tu na konci minulého roku bylo 2 972 (slovy dva tisíce devět set sedmdesát dva). Zajímalo by mne, kolik z nich Horri potkal. Bu bu bu.

Hoper
Cassius Chaerea napsal:

Hoper napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Hopere nechápu, rozvedeš to?

Pokud má nějaké etnikum právo na sebeurčení, měly by ho mít i další etnika, nemyslíš ?
To jsem z toho pochopil, nepochopil jsem jaká myslíš. Předpokládám že tě žere nějaký reálný příklad.

třeba Baskové, ti mne žerou snad úplně nejvíc

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
310_cibule napsal:
Pan ministr tuhle tvrdil, že žádný teroristický čin nebyl spáchán legálně drženou zbraní, a tudíž jsou omezení nesmysl. Občané Uherského brodu jej srdečně zdraví http://zlin.idnes...zpravy_ras

ne vše, kdy někdo zemře, je hned teroristický čin -
Jednalo se o kombinaci osobních důvodů.

Jednou z nejčastějších definic pojmu terorismus zní: Terorismus je plánované, promyšlené a politicky motivované násilí, zaměřené proti nezúčastněným osobám, sloužící k dosažení vytčených cílů.

To nenapsali na aeronetu nebo sputniku ale na http://www.mvcr.c...ismus.aspx

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,112 návštěv