před pár dny jsme po třech měsících dosti intenzivní práce (já, Punkey, Werner) spustili náš nový web. Krom toho, že je zcela originální a nevychází tak z žádných redakčních systémů, především zobrazuje jak naši současnost, tak i minulost. V seznamech pilotů najdete u každého jednotlivého letce (letkyně) jeho kompletní historii. Každý z pilotů má vlastní pilotní stůl se svým Soldbuchem a krabičkou s vyznamenáními. Vše je dynamické, takže třeba založení Soldbuchu pro nově příchozího pilota je otázkou minutky. Budeme rádi, když se VÁM také bude líbit
Moc pěkné. Lioni jsou dlouhodobě nejlépe organizovanou letkou vůbec.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Mě se to teda nelíbí Úplně vůbec nejvíc nejhorší je ten velitelskej podpis. Fuči tos měl trošku potrénovat, nežs to tam plácnul
Jo a 9. štafle vyhazuje error - asi už je na ústupu
Mě se to teda nelíbí Úplně vůbec nejvíc nejhorší je ten velitelskej podpis. Fuči tos měl trošku potrénovat, nežs to tam plácnul
Jo a 9. štafle vyhazuje error - asi už je na ústupu
Jó, s 9. staffel byli vždycky problémy a za tvůj názor ti děkujeme.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.