Ja sice rozbeham skoro kazdu hru na notebooku ale nie na takom lacnom ako si postol.
Je to firemny I7 s SSD diskom a Nvidia Quadro a 4k displayom za 4000 Eur.
Ta vec ma 5 kg a da sa pouzit na sebeobranu alebo ako zavazie.
To co jsi tady postoval má 32GB eMMC.Win budou mít cca 15 GB,
čistá 4.12 cca 6,6 GB.Pokud budeš chtít HSFX cca 13 GB.
Další skiny -podle toho co si tam dáš.Na offline si asi nějak zalítáš.
Ale nejspíš nic moc.Online nejspíš vůbec ne.Můj odhad.
Tak na mobil je i Xplane, WoT a podobný věci. u toho NTB netuším, ale znám pár unikátních jedinců, co hrajou na noťasu i DCS.
...ale já budu muset přihodit druhou 4GB RAM, Win10 dokáže bejt svinstvo, když se nečistí.
IL-2 jedu max detaily (nutností je nVidia karta, jinak to pojede o poznání hůř / nedovolí to perfect terrain).
Mám 2GHz proc, jednojádro, tuším dvojvláknový. 2 GB grafiku, 900ku? 4GB RAM. Můžeš si dohledat Inspiron 5558 od prDellu.
Šturm na takový sestavě jede nádherně, i namodovanej až po strop, DCS se dá, ale není to co to bývalo - protože RAM a disk. Jezdím tady i ArmA 2, 30-40 fps. Ale jestli budeš rozjíždět něco většího než vláček, tak nezapomínej vypínat prohlížeče, Skypy a podobně. Docela to pomáhá. Ale jde o to, kolik ti zabírá systém - mě zabírá konzistentně 1,8 až 2 GB RAM, to proto.
Ale tenhle mám v podstatě kvůli jedno-jádrovýmu výkonu, nVidii a kvůli tomu, že byl za 13k (jo a terovej disk byl bonus).
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.