Používám opentrack. A houpe se to i bez toho. Přetížení to nebude. Stačí jen trošku přitáhnout nebo potlačit a už jsem na houpačce.
Upravil/a ukulele dne 24-04-2017 22:49
Edit: oprava linku (Fuči)
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 28-04-2017 16:20
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
btw 2:39 - 2:40 co to kua je, FW jako převlíkne skin? Ten BOS mě stále udivuje ...
nebo maj zmršenej LOD systém.
A to podélné pohupování tej laviny na začátku videa 0:52 po zásahu projektilem je taky nějaký ujetý ...
btw 2:39 - 2:40 co to kua je, FW jako převlíkne skin? Ten BOS mě stále udivuje ...
nebo maj zmršenej LOD systém.
A to podélné pohupování tej laviny na začátku videa 0:52 po zásahu projektilem je taky nějaký ujetý ...
Ze stalinia vyrobený Lagg hrdině odráží zásahy granátů, v čase 1:37 předvádí nádherný kryt nezničitelnou směrovkou, aby mu pak upadlo křídlo ve vodorovným letu... War Thunder Plus v akci.
Nevim kde se ty zodolněný Laggy fasujou, ale poslední dvě ošití od Icehearta mi první dávkou sebraly jak vyškovky, tak směrovku. Navíc jsem se v týdnu srazil v nůžkách se 109kou víceméně kabina na kabinu a on letěl dál, já padal bez křídla. Asi to "stalinium" nedávaj každýmu
Stavbu DM a hit box systém BOSu, tedy skórovací systém a komplexnost zásahových oblastí myslím nikdy vývojáři nezveřejnily narozdíl od DCS, CLOD, starýho šturma apod ... dokonce i WT systém byl k dispozi k nahlédnutí.
ale ono to je možná někdy lepší nevědět A nakonec ROF DM systém působil dost jednoduše a nikoho neurazil ...
Upravil/a magot dne 01-05-2017 12:08
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.