Tak já používám SSD s řadičem NVMe na konektoru M.2 - Tam se nemá co pohnout.
Ale jinak si o tom teď chatuji na fóru MSI a ti lidi mi tam příjdou, jako po lobotomii.
Do textu napíšu, že podle souboru minidump z BSOD ty pády asi dělá samotné jádro windows (ntoskrnl.exe), a oni odepíší, že za to asi může nová verze Windows (plha), že mám zkusit předchozí. Tak jim už po desáté píšu, kde ji mám asi sehnat. Začarovaný kruh...
No eště mi to připomínej. Venku je víc půl metra sněhu, mokrého, protivného, a já musím do města...
Zkoušel jsi někdy s berlema chodit v závějích?
No nic, počkám do dvou odpol, třeba to trošku odtaje. Už od devíti nesněží, tak snad...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Myslím, že berle na sněhu je něco jako BMW na letních gumách na sněhu, ne?
Ale ani ne čéče, spíš takový hloubkový zápich, vytažení, hloubkový zápich...až do zblbnutí a vysílení
No, on už to potom hrnek a v něm čum do ráje srovná a, samozřejmě, vše musí být tak nějak harmonicky: na prst rumu, na prst čaje!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Myslím, že berle na sněhu je něco jako BMW na letních gumách na sněhu, ne?
Ale ani ne čéče, spíš takový hloubkový zápich, vytažení, hloubkový zápich...až do zblbnutí a vysílení
No, on už to potom hrnek a v něm čum do ráje srovná a, samozřejmě, vše musí být tak nějak harmonicky: na prst rumu, na prst čaje!
Já měl zato, že Fuči v tom BMW na letních taky dělá ty ... harmonické hloubkové zápichy.
na konci toho videa (v poslední době skoro všech novějších videí) se zobrazí v obraze náhledy na další dvě videa
a dost mne tam píp
jak udělám to, aby se mi tam nezobrazovaly ? páč už u několika videí mi vlezly do poměrně zajímavého konce :/
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Odměna za MiG-15: https://cs.wikipe...No_Kum-sok
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5f/Check_Awarded_to_No_Kum-Sok.jpg[/img] is not a valid Image.
Ten Vietnamec pak docela pendloval mezi jednotlivýma zbrojovkama - během 17ti let prošel 8 fabrik...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
na konci toho videa (v poslední době skoro všech novějších videí) se zobrazí v obraze náhledy na další dvě videa
a dost mne tam píp
jak udělám to, aby se mi tam nezobrazovaly ? páč už u několika videí mi vlezly do poměrně zajímavého konce :/
Taky je tam mám, ale na androidu se mi neobjevují, tak nevím ..
a dost mne tam píp
Taky je tam mám, ale na androidu se mi neobjevují, tak nevím ..
Vypnout jde jen tzv. "poznámky" tvůrců videí. Tohle bohužel ne - je to reklama Jůtubu na Jůtub...
Už aby se nějaký ten Pjůtypáj nas...zlobil a použil své peňáze na něco lepšího - taky mě někdy Jůtube pěkně vyměšuje. I tímhle, mimo jiné páč se mi to taky někdy stane.
a dost mne tam píp
Je to fičůra youtubu.
Ono, dřív se to dělalo tak, že si tvůrce videa hodil na konci videa náhled třeba dalšího zajímavýho videa ze svýho kanálu, příp. něco relevantního k tomu, hodil přes to rámeček s odkazem a bylo. Aby to Youtube usnadnil, tak se to teď dá generovat automaticky.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.