Tyler Durden napsal:
I kdyby se to nakonec nepodařilo, tak by se počítalo že to Roberts alespoň zkusil... Zkusil vytvořit něco co má řádně posunout hranice a má splnit sny jeho a fandů vesmírných simulátorů.
To by asi tie tisice ludi co mu dali prachy cez kickstarter asi nebolo nadsenych.
Tie peniaze isli od nas na konkretny ucel a nie nejake jeho osobne splnenie sna a urcite mu nejaky pokus nebudem pocitat.
Inak ho kopec ludi po celom svete bude chciet nakopat do zadku za tie 2 mega cudzich penazi co prehajdakal .
No, podle mě je SC jeden z mála titulů hodný glorious pc master race. Už dlouho jsem neviděl tak skvělou grafiku. Dnešní tituly jsou více méně jen porty z konzolí, a jde to vidět na jejich omezené grafice a všem.
Deschain, zatím se hra vyvýji přibližně stejně dlouho, jako každá jiná. Holt bez peněz ji vyvíjet nejde.
Jako mě ten pokus je sympatickej a co se týče peněz tak myslím že je to hra s největším rozpočtem v dějinách videoher ne ? takže peníze na to jsou, ale pokud ten vývoj trvá, já nevím pět let, tak je ztráta optimismu na místě, myslím že si vzali větší sousto než jsou schopni ukousnout, nicméně pokud se jim to podaří, smeknu a nasypu jim nějaký peníze protože to bude stát určitě za to
Tyler Durden napsal:
I kdyby se to nakonec nepodařilo, tak by se počítalo že to Roberts alespoň zkusil... Zkusil vytvořit něco co má řádně posunout hranice a má splnit sny jeho a fandů vesmírných simulátorů.
To by asi tie tisice ludi co mu dali prachy cez kickstarter asi nebolo nadsenych.
Tie peniaze isli od nas na konkretny ucel a nie nejake jeho osobne splnenie sna a urcite mu nejaky pokus nebudem pocitat.
Inak ho kopec ludi po celom svete bude chciet nakopat do zadku za tie 2 mega cudzich penazi co prehajdakal .
Jo to je možné, ale to je asi tak všechno co s tím budou moci dělat.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.