Už vím, zavraždili Ceasara. A nikde ani zmínka, sakra!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ale třeba já to dělám hlavně proto, že jsem kosmopolitní svině.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nic proti tobě. Jen jak píše Magot, TF jsou milovníci teaseru a o každém prdu natočí video. Teď to budou 3 měsíce, co s velkou slávou podepsali jakousi smlouvu s majiteli CloDa. Sám jsem napnuty zda konečně aspon z oficiální patch, který je jako mód už několik let.
No v poho ja to nebral nijak zle. V jednotlivych patch`s se stejne neorijentuju, to video bylo cerstvy a rozdily v grafickym zpracovani se mi moc libily. No, snad si to jednou budu moct uzit vono je ty chechtaky furt potreba na neco jinyho a na toho compa snad nikdy nedojde
Jinak to video s teckem vs mustang je super, neco takovyho by me ani ve snu nenapadlo:0 Jeste ze mame korejce, tak at nas ta sranda dlouho neprejde
Upravil/a pacheco dne 20-03-2017 19:36
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.