Testoval jsem Viggena na Nevadě a to scanování terénu radarem v kaňonu za přehradou je prakticky nepoužitelný. Tedy pod úrovní terénu.
B-Scope decentně něco zobrazuje ale to by se člověk po slepu stejně zabil a PP0 ten je úplně mimo ... ale k tomu to stejně ani není
let pod prostorem pod řekou, kam jsem se procedil pískem když jsem si lehnul na záda, motor plně funkční
[img]https://s25.postimg.org/js73rvhsf/Screen_170309_212945.jpg[/img] is not a valid Image.
tady silničák už měl v sobě flašku rumu, tu vodící čáru krapet netrefil
[img]https://s25.postimg.org/8h4g3iaxb/Screen_170309_223430.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 10-03-2017 06:42
myslíš to LCTRL+H?
Ono to scanování fungovalo, ale až když jsem si trochu nastoupal nad kaňon nebo jsem z něho úplně vylétl.
Ten B-Scope mě porád ukazoval kousek přede mnou, že letím prakticky kolmo na nějakou překážku a PP0 se zdá být přehlcen,
nebo není stavěnej na takhle malý prostory a nebo to je zabugovaný
Ale jinak to scanování terénu pár metrů nad povrchem funguje standartně. Ten B-Scope mám pocit že skenuje i jednotlivé domy co jsem letěl na úrovni lamp v Nevadě ...
Jo a krapet mě to stutteruje s tím radarem když si oskenuje novou zónu a je v ní spousta nerovností. Ale nic tragickýho, jednou za čas ..
Upravil/a magot dne 10-03-2017 15:59
Jako radar range? Ten jsem se snažil přepínat ale přišlo mě že se nic neděje a na displeji bylo stále 60 vpravo dole ..
Tak jsem nabyl dojmu že to nelze přepínat. Měl jsem namapovaný přepínání range nahoru/ dolů
magot napsal:
tady silničák už měl v sobě flašku rumu, tu vodící čáru krapet netrefil
[img]https://s25.postimg.org/8h4g3iaxb/Screen_170309_223430.jpg[/img] is not a valid Image.
myslels to tak, že žlutá čára měla být na středu (víc vlevo - víc do těch baráků) ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
takže si čárař hlídal levé křídlo a zapomněl na pravé kolo :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
As promised the bug was found and squashed. Now the STRS page is working as intended. And look! The AA gunsight page is ready as well! Here we have the Long Range AA Gunsight (the small dashed circle) and the Short Range AA Gunsight (the big circle). The long range sight is fixed at 2,400 feet. The short range sight is fixed at 1,200 feet. Now I need to boresight them.
Leatherneck Simulations - F-14 Mini Development Update
There's no rest for the wicked! While we're working hard to iron out Viggen launch issues and add a lot of new exciting content and features to that aircraft, we're also working very hard on every aspect of the F-14, from the flight model, to the deep subsystems, and now finally we're taking our first big steps into the weapon systems.
The flight model is rapidly nearing full completion, with current focus being on matching our engine models to the available data.
We'll be highlighting all of these features in depth as we move along.
Working with museums and experts around the world is one of the most important parts of the development process.
For DCS: F-14, we've been lucky to enjoy the hospitality of the Tulsa air and Space Center and Hickory Aviation Museum! We are incredibly grateful to be able to spend some time in real F-14 airframes to make sure we really nail every aspect of our simulation.
Next month we're wrapping up our final F-14 research trip at Hickory, NC, who are currently working on restoring an F-105 Thunderchief. You can help us say thank you and expand on our modest contribution here: https://www.gofundme.com/2npjqn6s
Enjoy some quick shots below. There's plenty more to come!
Tak jsem zkoušel ten radar u Viggena na NTTR a fungovalo mi to správně. Zkus si změnit rozsah na 15, jinak se to kouká moc daleko a přijde ti, že to ukazuje špatně. Jinak koukám, že ve složce s manuálem přibyla moc dobrá zbraňová tabulka. Jenom mi teda není jasné, jak zadávat koordináty pro NTTR ve viggenu. Musím pohledat.
Upravil/a AJaromir dne 11-03-2017 12:07
Nj když ono mi to nešlo měnit ten radar range, když jsem dával zvýšit nebo snížit, stále tam bylo 60 a nic se nestalo.
Taky jsem si říkal že to bude asi tím ..
Vypadá to že Leatherneck = Heatblur, a ten jeden člověk co na ostatní udělal fuckoff je Magnitude.
Nedej bože aby se posral Mig-21 modul, to už nikdo neopraví ..
Nestraš :-)
Jestli sem to pochopil správně tak Magnitude 3 LLC je nástupce a vlastnik značky "Leatherneck Si..." mají na starost Miga a je jich zatím pět.
A ten Nicholas Dackard založil "Heatblur Simulations" a vzal si sebou Vigena a F-14, a jak sem četl má tým 16-ti lidí.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.