"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Harlan byl dneska na ministerstvu propagandy, že nemůže začít točit "Velkého krále", protože kameramanovi někdo ukradl barevný film. No je z toho strašná aféra a holt to prej bude černobílé.
Po čase zde mám další infantilní video. Mohlo by se to jmenovat "proč nezapínat poziční světla". Neříkejte mi, že se za války používaly světla několik kilometrů od fronty. Sice jsem tam nebyl, ale tak nějak si říkám, že bych to neudělal.
jenže vtip je v tom že ať si to nastavíš jak chceš tak by k takovému komižlání nemělo docházet, protože nic takové IRL při letu neexistuje ..
ten engine je trochu jako spláchnutej křeček v odpadní rouře
Kluci, komižlá se to proto, že hýbu pákou. Možná někdo posadí cíl do kříže a udrží ho tam stabilně, ale já ne. Tedy to, co vidíte, je moje neumělé míření při střelbě - korekce jak mi cíl ujíždí z mušky. Stejně by se mi komižlal starý IL. V DCS komižlám ještě víc než v BOSku a to bych řekl o dost výrazně víc.
Při IRL letu by to při takovém hýbání pákou taky dělalo divy. To by se člověk možná i poblil. Proto v reálu tak pákou nikdo nehýbe.
Radši postněte vlastní videa, jak něco sundaváte bez komižlání. Na to jsem zvědavej. A pak k jednomu videu, kde jste nekomižlali, upřímně napište, kolik jiných záběrů jste vyřadili, abyste se mohli pochlubit pevnou rukou.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.