November 23 2024 17:40:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 1
SepiaX

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Rumcajs
Baron napsal:

Doplnte si vzdelanie pani. Fasisti boli Taliani, nie Nemci - to boli nacisti.
A já měl za to, že nacisti zavedli fašistickou vládu. Pak zmlátili frantíci a zavedli tam tu ... višistickou vládu. Jeden má pak v hlavě vařenej knedlík místo mozku.
Non est specifica

Baron
Nemcov zacal oznacovat ako fasistov Ilja Erenburg. Odvtedy sa to zauzivalo, ide vsak o odlisne ideologie.
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Fašista jako fašista. Každý správný bolševik ví, že jsou Němci fašisti a tečka. Finové jsou bílí fašisté a agrárníci jsou agrofašisté. A všichni co jsou zrovna proti straně jsou fašisté, když se to hodí. Tak v tom Barone přestaň dělat bordel.

clone9cz
Cassius Chaerea napsal:

Fašista jako fašista. Každý správný bolševik ví, že jsou Němci fašisti a tečka. Finové jsou bílí fašisté a agrárníci jsou agrofašisté. A všichni co jsou zrovna proti straně jsou fašisté, když se to hodí. Tak v tom Barone přestaň dělat bordel.

Á, teď mi to dává smysl.
Koty napsal:

1stCL_Fucida napsal:

Co by dělal. Pracuje na něčem, co má smysl a dostane za to peníze.

Jo a konečně si pořídil pořádný auto s motorem Úsměv

Je rozdíl mezi auty s motorem a bez motoru tak markantní jako mezi letadly s křídly a bez? Mrknutí

Vy ste s Fučounem ze stejnýho vejce Úsměv

http://www.wwii-illusion.net
310_cibule
Nový DD. https://forum.il2...ary/page-4

Pěkné obrázky objektů a krajinky z Kubáně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Zdá se mi to, nebo je teď LaGG3 při přistání hodnej skoro jako beránek? Nepřišel o tu svojí báječnou tendenci dělat piruety na konci dráhy? Stačí udělat korektně výdrž a nedosednout příliš rychle a je to.
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
Říká se tomu vítězné piruety a dělám je po každém úspěšném letu.

RH_Killer
Odrážím se a dopadám na stejnou nohu. Nasadím oblouk vpřed dovnitř na levou nohu - odrazím se a nasadím oblouk vpřed dovnitř na pravou nohu, provedu obrat s přešlápnutím na levou do oblouku vzad dovnitř a ihned překročím na pravou nohu do nájezdového oblouku vzad ven.

Poznáte co jsem udělal s Bf na přistání? Šklebící se

Baron
Blbiny Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

RH_Killer

To se cvičí roky. Šklebící se Přistávat rovně umí každej.

clone9cz
Killer napsal:

Odrážím se a dopadám na stejnou nohu. Nasadím oblouk vpřed dovnitř na levou nohu - odrazím se a nasadím oblouk vpřed dovnitř na pravou nohu, provedu obrat s přešlápnutím na levou do oblouku vzad dovnitř a ihned překročím na pravou nohu do nájezdového oblouku vzad ven.

Jak to tak čtu, tak ses při tom udělal. Překonal si alespoň rekord fučidy ?

http://www.wwii-illusion.net
RH_Killer
clone9cz napsal:

Killer napsal:

Jak to tak čtu, tak ses při tom udělal. Překonal si alespoň rekord fučidy ?

Jakej má rekord Fučida? Dostal snad víc bodů za Rittbergera?

310_cibule
Možná Klon myslí tu speciálku, na jejímž konci někdy kolem páté ráno náčelník nasadil na přistání, usnul a probudil se za dvě hodiny zabitej. My jsme si pak (už ani nevím s kým) šli ještě chvíli zalítat na nějaký prasomlejn. No, on byl dycky měkkej... Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Fucida
To bylo mnohem později, to bylo snad už okolo osmé, nebo deváté ráno Úsměv V pět jsme ještě všichni letěli v He 111 a Hurricanech Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
Beru zpět. Kolem osmé už má nárok i tvrďák :-)

1stCL_Jiricek
310_cibule napsal:

... někdy kolem páté ráno náčelník nasadil na přistání, usnul a probudil se za dvě hodiny zabitej. My jsme si pak (už ani nevím s kým) šli ještě chvíli zalítat na nějaký prasomlejn. No, on byl dycky měkkej... :)

Myslím, že jsem to byl já. To přistání s usnutím jsem viděl v čelním štítku, přistával jsem hned za ním. Mohu tedy potvrdit, že něco takového se našemu milovanému velitelo nikdy nemohlo stát a nestalo. A ty počty taky neodpovídají... Jo, a bylo to před sedmou ráno :)

Rumcajs
Tak jsem byl zase na Expertu. Tentokrát bylo potřeba zredukovat stav červených, tak jsem hopnul do Bf 110 a letěl zmlátit fabriku. No asi to byl blbý nápad. Protože hned jak jsem se ukázal v dohledu, stala se mi taková nepříjemnost.
http://72ag-ded.r...04/?tour=7
Jak je zřejmý z logu, trefili mě klucí od AAA. Dostal jsem jeden zásah, který mě 100% poškodil. Navrch mě sestřelil. K tomu všemu mě 100% zranil, to mě bolelo asi nejvíc. Aby toho bylo málo, ještě mě zabil. Vzápětí mi vystavili stopku. A na závěr jsem ještě za minutu po konci naboural. Přitom všem jsem celou minutu musel čumět na střelce Helmuta, který si v klídku vyskočil a klidně se snášel na padáku někam na kafe a při dopadu letadla někam do lesa mi to vypsalo, který všechny součástky se ohnuly a zadřely. Říkám si, jestli je tohle mučení na entou k něčemu dobrý.
Non est specifica

310_cibule
Další DD https://forum.il2...ary/page-4

První obrázky A-20. Vypadají moc dobře.

Baron
Jj vyzera to dobre. Som zvedavy. O dva týždne máme v pazúroch Fw-190A-5.
Hals - und Beinbruch!

Baron
40 % zlavy na Bitku o Moskvu: https://forum.il2...ntry444057
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,807 návštěv