Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
|
Rumcajs |
Přidané 09-02-2017 21:02
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Baron napsal:
Doplnte si vzdelanie pani. Fasisti boli Taliani, nie Nemci - to boli nacisti. A já měl za to, že nacisti zavedli fašistickou vládu. Pak zmlátili frantíci a zavedli tam tu ... višistickou vládu. Jeden má pak v hlavě vařenej knedlík místo mozku.
Non est specifica
|
|
|
|
Baron |
Přidané 09-02-2017 21:24
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Nemcov zacal oznacovat ako fasistov Ilja Erenburg. Odvtedy sa to zauzivalo, ide vsak o odlisne ideologie.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 09-02-2017 21:51
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Fašista jako fašista. Každý správný bolševik ví, že jsou Němci fašisti a tečka. Finové jsou bílí fašisté a agrárníci jsou agrofašisté. A všichni co jsou zrovna proti straně jsou fašisté, když se to hodí. Tak v tom Barone přestaň dělat bordel. |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 10-02-2017 09:03
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Cassius Chaerea napsal:
Fašista jako fašista. Každý správný bolševik ví, že jsou Němci fašisti a tečka. Finové jsou bílí fašisté a agrárníci jsou agrofašisté. A všichni co jsou zrovna proti straně jsou fašisté, když se to hodí. Tak v tom Barone přestaň dělat bordel.
Á, teď mi to dává smysl.
Koty napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Co by dělal. Pracuje na něčem, co má smysl a dostane za to peníze.
Jo a konečně si pořídil pořádný auto s motorem
Je rozdíl mezi auty s motorem a bez motoru tak markantní jako mezi letadly s křídly a bez?
Vy ste s Fučounem ze stejnýho vejce
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 10-02-2017 14:33
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Nový DD. https://forum.il2...ary/page-4
Pěkné obrázky objektů a krajinky z Kubáně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 11-02-2017 12:16
|
Stařešina
|
Zdá se mi to, nebo je teď LaGG3 při přistání hodnej skoro jako beránek? Nepřišel o tu svojí báječnou tendenci dělat piruety na konci dráhy? Stačí udělat korektně výdrž a nedosednout příliš rychle a je to.
Non est specifica
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 11-02-2017 12:22
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Říká se tomu vítězné piruety a dělám je po každém úspěšném letu. |
|
|
|
RH_Killer |
Přidané 11-02-2017 14:28
|
Uživatel
Příspěvek: 540
Založený: 14.05.10
|
Odrážím se a dopadám na stejnou nohu. Nasadím oblouk vpřed dovnitř na levou nohu - odrazím se a nasadím oblouk vpřed dovnitř na pravou nohu, provedu obrat s přešlápnutím na levou do oblouku vzad dovnitř a ihned překročím na pravou nohu do nájezdového oblouku vzad ven.
Poznáte co jsem udělal s Bf na přistání? |
|
|
|
Baron |
Přidané 11-02-2017 14:37
|
Diskutující
|
Blbiny
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
RH_Killer |
Přidané 11-02-2017 14:40
|
Uživatel
|
To se cvičí roky. Přistávat rovně umí každej. |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 11-02-2017 21:17
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Killer napsal:
Odrážím se a dopadám na stejnou nohu. Nasadím oblouk vpřed dovnitř na levou nohu - odrazím se a nasadím oblouk vpřed dovnitř na pravou nohu, provedu obrat s přešlápnutím na levou do oblouku vzad dovnitř a ihned překročím na pravou nohu do nájezdového oblouku vzad ven.
Poznáte co jsem udělal s Bf na přistání?
Jak to tak čtu, tak ses při tom udělal. Překonal si alespoň rekord fučidy ?
|
|
|
|
RH_Killer |
Přidané 11-02-2017 21:33
|
Uživatel
|
clone9cz napsal:
Killer napsal:
Poznáte co jsem udělal s Bf na přistání?
Jak to tak čtu, tak ses při tom udělal. Překonal si alespoň rekord fučidy ?
Jakej má rekord Fučida? Dostal snad víc bodů za Rittbergera? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-02-2017 23:56
|
Fusioner
|
Možná Klon myslí tu speciálku, na jejímž konci někdy kolem páté ráno náčelník nasadil na přistání, usnul a probudil se za dvě hodiny zabitej. My jsme si pak (už ani nevím s kým) šli ještě chvíli zalítat na nějaký prasomlejn. No, on byl dycky měkkej...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 12-02-2017 12:00
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
To bylo mnohem později, to bylo snad už okolo osmé, nebo deváté ráno V pět jsme ještě všichni letěli v He 111 a Hurricanech
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-02-2017 12:41
|
Fusioner
|
Beru zpět. Kolem osmé už má nárok i tvrďák :-)
|
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 12-02-2017 23:06
|
Uživatel
Příspěvek: 1275
Založený: 04.10.05
|
310_cibule napsal:
... někdy kolem páté ráno náčelník nasadil na přistání, usnul a probudil se za dvě hodiny zabitej. My jsme si pak (už ani nevím s kým) šli ještě chvíli zalítat na nějaký prasomlejn. No, on byl dycky měkkej... :)
Myslím, že jsem to byl já. To přistání s usnutím jsem viděl v čelním štítku, přistával jsem hned za ním. Mohu tedy potvrdit, že něco takového se našemu milovanému velitelo nikdy nemohlo stát a nestalo. A ty počty taky neodpovídají... Jo, a bylo to před sedmou ráno :) |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 16-02-2017 10:13
|
Stařešina
|
Tak jsem byl zase na Expertu. Tentokrát bylo potřeba zredukovat stav červených, tak jsem hopnul do Bf 110 a letěl zmlátit fabriku. No asi to byl blbý nápad. Protože hned jak jsem se ukázal v dohledu, stala se mi taková nepříjemnost.
http://72ag-ded.r...04/?tour=7
Jak je zřejmý z logu, trefili mě klucí od AAA. Dostal jsem jeden zásah, který mě 100% poškodil. Navrch mě sestřelil. K tomu všemu mě 100% zranil, to mě bolelo asi nejvíc. Aby toho bylo málo, ještě mě zabil. Vzápětí mi vystavili stopku. A na závěr jsem ještě za minutu po konci naboural. Přitom všem jsem celou minutu musel čumět na střelce Helmuta, který si v klídku vyskočil a klidně se snášel na padáku někam na kafe a při dopadu letadla někam do lesa mi to vypsalo, který všechny součástky se ohnuly a zadřely. Říkám si, jestli je tohle mučení na entou k něčemu dobrý.
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 16-02-2017 10:46
|
Fusioner
|
Další DD https://forum.il2...ary/page-4
První obrázky A-20. Vypadají moc dobře.
|
|
|
|
Baron |
Přidané 16-02-2017 13:11
|
Diskutující
|
Jj vyzera to dobre. Som zvedavy. O dva týždne máme v pazúroch Fw-190A-5.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Baron |
Přidané 19-02-2017 15:14
|
Diskutující
|