Chizh potvrzuje, že tím společným projektem mezi ED a Belsimtekem bude F/A-18C.
Takže Normandie bude první mapa s novým systémem nasvícení společně s "Atlantickým valem", vlaky, pozemními jednotkami, AI bombardéry, protivzdušnými jednotkami, loděmi a dalšími. Také slibují vydat nový model poškození a to pro všechny WWII stroje najednou.
Pro ty, co létají A-10C: Našel jsem modifikaci, která vám v okně Briefingu vypíše data pro korekci odhozu hloupých bomb , jenž se zadávají do CDU: https://www.digit...s/2080541/ Mód je kompatibilní s JSGME.
Zatím nezkoušel, vyzkůšam dneska, zarazilo mně hlavně to, že motor nechytne i během cheat procedury..a přitom píše, že letadlo bylo nastartováno a je připraveno na vzlet
Tak tohle mě Míro taky hodně potrápilo… že mi Káčko nestartovalo hned jsem začal vymýšlet různé konspirační teorie.
Ona je chyba na straně tvůrců páč od posledního patche je procedura upravena a všechny startovací tutoriály jsou úplně na hov…
V současné době se musí pumpnout maximálně tak 4x jinak se potvora uchlastá a nechytne pak vůbec.
Alespoň jsem si zlepšil manuální start, za 35s už mám nakvedláno.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.