November 22 2024 10:06:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
606_Druindin
zas maj slevy
https://il2sturmo...

Rumcajs
Nemůžu si pomoct. Ale ten poslední patch je prostě posun vpřed. Plynulost hry - vysoké FPS jsou natolik významným efektem, že to člověka bere. Sice jsem u sebe na počítači nikdy neměl úplně problémy s FPS v BOSku, ale je tedy fakt, že před DX11 nebylo pojíždění po letišti se zapnutou trávou nijak velké hifi. Stávající sametová plynulost je ale posun ze zážitku i na silných počítačích. Člověk se může kolem sebe rozhlížet jak chce a vše běhá hladce a rychle. Je to zkrátka zážitek. možná je to podvědomé, ale plynulost je důležitá pro výsledný dojem.
Non est specifica

Ondrej1
Slovo "stávající" znamená "původní".
Jinak souhlas, dokážu si tu pohodu představit Úsměv

310_cibule
Návod, jak vytvářet kampaně aneb Dnešní DD

https://forum.il2...ary/page-4
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

ZVP_Adis
Zdravím vás,

po dlouhé době jsem se vrátil k virtuálnímu létání, a tak bych se vás chtěl, kde, co a jak se lítá? Samotný jsem ve vzduchu příliš zranitelný a není to taková sranda, proto budu rád, když se budu moct přidat do vaší party.

Jak již uvádí můj nick, jsem v partě ZVP a v RoF téže LM. Je možné, že si mě bude ještě někdo pamatovat z ILa od Daidalosu, kde jsem vystupoval pod stejným nebo hodně podobným nickem (Adisek), ale už je to dlouhá doba.

Děkuji vám za odpovědi.

Adis

ZVP Zdenek
Já ti dám do jejich party Úsměv Mazej zpátky do naší party Úsměv
Die Tschechen sind die lachende Bestien

ZVP_Adis
ZVP Zdenek napsal:

Já ti dám do jejich party Úsměv Mazej zpátky do naší party Úsměv

A kde je parta ZVP? Kde lítá? Své party se nevzdám, ale chci jen lítat a zde se o tom mluví. Proč se nepřidat, že..? Úsměv

petsild
Šťastné to shledání Šklebící se vystřižené jak z románu Letku nikdy neopustím.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

ZVP Zdenek
Petsild: jen abys mi nevyškrábal oči od samé žárlivosti Úsměv

Aldis: Scházíme se obvykle na TS ROF, v místnosti pro LM.... je třeba sledovat zda tam někdo je...někdy pár dnů nic, jindy náprask...

ZVP_Adis
ZVP Zdenek napsal:

Petsild: jen abys mi nevyškrábal oči od samé žárlivosti Úsměv

Aldis: Scházíme se obvykle na TS ROF, v místnosti pro LM.... je třeba sledovat zda tam někdo je...někdy pár dnů nic, jindy náprask...

To vím, ale jde o to, že bych teď chtěl lítat i BoS s někým. Mrknutí

ZVP Zdenek
Lítáme i BoS...býváme na TS ROF, abychom zmátli hitlerovce. Hlavně to nikomu neříkej Cool

CSW_3IAP_Wolf
Po posledním hotfixu mi to laguje a pokud jsou mraky tak jsou lehké záškuby,není to OK!!!Naštvaný

Kubrt85
Krásné svátky. Uvažuji, že koupím BOM. V BOS se mi totiž objevila nabídka statické kampaně pro BOM. Zkoušel jste jí někdo? Je to hratelnější než ty původní pseudokampaně?

311_Vont
Mám Wolfíku podobné problémy, musel jsem stáhnout dohlednost ze 4 na 3 a nastavení zobrazení z Hight na Balance a jede to i když občas spadne na 1 fps. Problém jsem ještě neodstranil stále hledám proč to padá....
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
ukulele
Taky máte neustále se měnící textury stromů? Je to hodně nepřirozené. Mám vše na ultra

RH_Killer
Ty záškuby tam fakt jsou. 2-3 vteřinový propady fps. Jinak to jede pořád 55-60 i online. Offline, při souboji jeden na jednoho, se při narození letadla soupeře desetkrát nic neděje a najednou propad na 10 fps. To nebude problém výkonu pc. Maj to nějaký podělaný chlapci. Zdá se, že to začalo po tý druhý opravě.

CSW_3IAP_Wolf
Poslední hotfix!!!!předtím to jelo uplně pěrfektně.MrknutíI5 4690K,MSI 970..nastavení na Ultra,zapnutou vert.synchr.ostatní nesmysly vypnuté,fps mám v pohodě 58-60,ale laguje to!!!Vyděšený

1stCL_Punkey
Killer napsal:

Ty záškuby tam fakt jsou. 2-3 vteřinový propady fps. Jinak to jede pořád 55-60 i online. Offline, při souboji jeden na jednoho, se při narození letadla soupeře desetkrát nic neděje a najednou propad na 10 fps. To nebude problém výkonu pc. Maj to nějaký podělaný chlapci. Zdá se, že to začalo po tý druhý opravě.

Poslední hotfix!!!!předtím to jelo uplně pěrfektně.MrknutíI5 4690K,MSI 970..nastavení na Ultra,zapnutou vert.synchr.ostatní nesmysly vypnuté,fps mám v pohodě 58-60,ale laguje to!!!Vyděšený

Tyto microlagy, co pravděpodobně popisujete, pozorovány 2-3 dny na serveru Random Expert po vydání patche. Naposled zaznamenány 21.12., v offlinu nikoliv.

Rumcajs
Random Expert lagoval vždy. Zdá se, že problém je někde na straně výkonu serveru či jeho konektivity a na klientské straně pak ne úplně dobře zvládnutý síťový kód (no ta část hry, co dělá online komunikaci). Random Expert je známý tím, že dost experimentuje s možnostma skriptování misí.

Zkuste to na jiném serveru a uvidíte, zda i tam se to projevuje. Já jsem tedy posledních pár dnů problém nezaznamenal, ale před 2.006 to bývalo celkem běžné. Možná že se ani tak nejedná o patch, ale o nějakou koincidenci na straně Random Expertu či v konektivitě.

Konektivitu mám tedy docela slušnou, i když je to jen po telefonní lince. Od O2 jsem teď dostal 50/4Mbps. Navíc bydlíme v nové zástavbě a linky byly tahaný někdy těsně před rokem 2010. Kdo má optiku, tak by na tom měl být samozřejmě výrazně líp. Chudáci s WiFi mohou mít problém s kde čím a lagování může pocházet i od rušení signálu příliš bujným sousedem.
Non est specifica

CSW_3IAP_Wolf
Lítám na WoL,potvrdili to všichni na TS.VyděšenýNikdy předtím jsem podobné problémy neměl.Naštvaný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,841 návštěv