November 22 2024 15:30:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
magot
Já mám rok neaktualizovaný W7 a no problem, všechno běhá, grafika v cajku

Rumcajs
Paulus napsal:

Ondrej1 napsal:

Ještě se chci zeptat - přijde mi zvláštní, že max FPS je přikovaný na těch FPS 60, ani o rámeček navíc. Nehne se to nahoru ani po snížení rozlišení nebo detailů grafiky. FPS limiter mám samozřejmě vypnutej.

V Graphics settings máš asi zapnutý FPS limiter na 60.
Tak píše, že ten limiter má vypnutej. Jestli si je tím jist, bude to něčím jiným.

No limiter se dá zapnout i na nastavení videokarty. Pak taky 60Hz je běžná frekvence monitoru, tedy vsync to taky dělá. Zas může být zapnutý ve hře nebo na videokartě. Nebo možná i nějaký třetí soft pro videokartu ... nějaký ten Riva Tuner nebo After Burner?

Zas ale, pokud máš 60Hz monitor, zvyšováním FPS nad 60 moc nezískáš. Spíš dokonce ztratíš, páčto by se ti obraz začal trhat. Teoreticky by se dala najít nějaká výhoda jít s FPS nad frekvenci monitoru. Tedy ta výhoda je ve snižování celkové latence. Ale je řekněme dost drobná a především nechutně vyvážená tím trháním obrazu. Leda bys to dotáhnul na 120.
Non est specifica

1stCL_pbarry
magot napsal:

Já mám rok neaktualizovaný W7 a no problem, všechno běhá, grafika v cajku

ta potřebná aktualizace je z roku 2013 a já neměl ani dřívější..
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Brano
Pekne,3 roky bez apdejtu Šklebící se. Inac to je skor co pisal Danil v dolezitych poznamkach k patchu = Nvidia profil pre hru je zatial iba pre DX9 takze blbne bud fullscreen alebo ak pouzivate Nvidia Experience.

magot
1stCL_pbarry napsal:
ta potřebná aktualizace je z roku 2013 a já neměl ani dřívější..

Aha tak to tam budu mít Úsměv

saldy
Tak dal jsem si včera několik letů v započatý Stalingradský kampani s Ju 52. Všechny lety zatím byly při soumraku kdy letecká aktivita utichá. Vždy mi to dalo doprovod dvou befek a ty mě po celý let hlídaly, Několikrát nás napadli stíhači v cílový oblasti a jednou jsem byl i sestřelen-asi zasáhli náklad nebo nádrž, protože můj letoun náhle explodoval. Generátor někdy dává checkpointy trochu nešťastně, ale dalo se to zvládnout (Vždy musíte proletět příletovým a exitovým bodem). Vyzkoušel jsem všechny možnosti, vzdušné zásobování, pozemní (Otevřete vrata a aktivujete vykládku-ta trvá asi půl minuty) a výsadek paragánů.

Z dálky kdy ještě nerozeznám obrysy přistávací plochy, jsou z cílového letiště vystřelovány světlice, radiokompas byl myslím vždy funkční.

Poslední misi mi to dokonce vygenerovalo skoro dvouhodinový let, přelet nad Stalingradem v 1000m, přepnul jsem se do střelce a sledoval výbuchy ve městě, v dálce jsem zahlíd obří explozi a pak velkou část města zahalil mrak, moc pěkný.

Míjel jsem letiště a začly mě trekovat světlomety. Hluboko v týlu už bylo sotva vidět, mě nad cílem vyzve hláška k odhozu, za chvíli skáče jeden paragán za druhým, dlouhou řadu padáků sleduju opět od střelce. Nezávidím jim to a jsem rád, že letím domů. Doprovod hlásí kontakt, ale ve tmě už k žádnému souboji nedošlo.

Krátce před základnou ještě doprovod hlásí nedostatek paliva a pak už jde na přistání na blízké letiště, vidím svítit jejich směrovky, loučíme se, já ještě pokračuju asi 30km. Klesám až v dálce zahlídnu rudé světlice protínat temnotu. Přibližuju se rychlostí 150kmh, klapky dolů, přistávací reflektor krásně nasvítí zem pode mnou, takže je vše pod kontrolou. Těším se na další misi ale je půl čtvrtý ráno, jde se spát.

2 věci co mi vadily, nejde nastavit obtížnost, kdy bych si rád vypnul i GPS ikonu a náhled do mapy při nočním letu mě vždy nepříjemně oslepí (možná jde nějak upravit, nevím).

Musím říct, že si s tím někdo opravdu pohrál, první dojmy jsou hodně pozitivní, vůbec mi nevadilo že nejsem online. Ten kritizovaný formát kampaní tady sedí dobře.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Baron
Saldy, ikonu vypnes klavesou i.
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
Saldy, první den je to skoro zábavné, druhý den méně, třetí den vůbec Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

olda Olde maly
Fuči. Saldy si tu hračku ještě ani pořádně neohmatal a Ty mu ji už bereš. To se nedělá Úsměv

Paulus
Vyzkoušel jsem některá letadla z obou stran fronty a zdá se mi, že jsou všechna nějaká hodná, až moc. Máte taky ten pocit?Zamračený
Jinak nárust FPS je exelentní! Mohu používat dokonce i nastavení "Balanced".
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Rumcajs
Hodná letadla přišla s předchozím patchem. Přesto zůstávají některá docela zlobivá. P40 a MiG 3 jsou choulostivější na start a přistání.
Non est specifica

Paulus
V off-line přidali pěknou vychytávku „Flight Log“. Ukazuje to na mapě, kudy jsem letěl a co zničil, nebo co zničilo mne.Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

saldy
1stCL_Fucida napsal:

Tak to je, takový je poslání nás zásobovačů, lítat stereotypně do úmoru.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Rumcajs
saldy napsal:

1stCL_Fucida napsal:

Tak to je, takový je poslání nás zásobovačů, lítat stereotypně do úmoru.
Správně, ne každý může být lev, natožpak první. Někdo musí dělat toho pakoně, co ho ti lvi pak žerou. Dyk by jináč scípli hlady.
Non est specifica

magot
někdo musí strojvůdce vozit na urlaub
i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/04/21/article-2609365-1D3C5EDE00000578-271_634x493.jpg

310_Pepno
Myslel jsem si že P-40 už víc zkurvit nemůžou... hodně jsem se spletl, teď už se sní nedá lítat vůbec...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

Ajvn
Pbary díky.
Brano prosím tě, co to je windowed mode? A kde to najdu?

1stCL_Fucida
310_Pepno napsal:

Myslel jsem si že P-40 už víc zkurvit nemůžou... hodně jsem se spletl, teď už se sní nedá lítat vůbec...

Zase nějaký nedokumentovaný změny, jo?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Brano
57_OTU ajvn napsal:

Pbary díky.
Brano prosím tě, co to je windowed mode? A kde to najdu?

Spust hru cez Launcher a tam mas na liste celkom vpravo SETTINGS. Rozklikni a je tam moznost zakliknut Fullscreen Mode. No a tu nezaklikni,resp. ak ju mas zakliknutu/zafajknutu,tak ju odfajkni. To znamena,ze hra sa spusti v okne to jest po americky windowed mode (oknovy rezim)

Ajvn
Úsměv Jo dík. teď ještě najít Launcher.Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,759 návštěv