Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
|
Ajvn |
Přidané 09-12-2016 19:35
|
Diskutující
Příspěvek: 2485
Založený: 30.05.07
|
Ne Ne Cassio.
Neuznané sestřely, to je prkotina.
Mi jde o Vyžší princip. |
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 09-12-2016 19:36
|
Diskutující
Příspěvek: 4090
Založený: 18.01.10
|
Cassius Chaerea napsal:
606_Druindin napsal:
K tomu cos postoval - neznám pozadí toho příběhu. Ale co vidím, je přehřátej harrik snažící se přistoupat k nějakym tečkám. Třeba chtěl otevřít víc chladiče a místo ctrl+R se umáčkl na ctrl+E což je neštastné výchozí nastavení pro chladič a opuštění letounu. Ať první hodí kamenem ten, komu se to ve starym šturmovi nestalo Myslím že dotyčný ještě žije, než začít spekulovat, je přeci jenom vhodnější se jej na to optat, třeba si bude situaci pamatovat.
Asi jo, přeci jenom je to jenom tak 5-6 let stary a taková situace to musí člověku zůstat v paměti. Se ho na to zeptám v Pardubicích, nebo Kostelci, jinde se nepotkáváme.
Jestli tam budeš taky, tak se připomeň |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 09-12-2016 20:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
no, nebudeme tu moc nad tym videom teoretizovat. preco tempik skakal mi nie je jasne - dufam ze to bol Temp. Ale malinko rozdiel medzi mojou situaciou a situaciou Tempika na videu je ze ten skakal a nik nan neutocil...aspon teda som si nevsimol. ale budis. nech to tempik vysvetli.
Je skoro 100% jasne ze nikoho na padaku strielat nebudem (aj tak by som netrafil ) len ma to proste nechutne nastvalo. Vcera pri lietani sa mi zase stalo ze sa mi tiez bf 110 odpojila pred cumakom, jendoducho pomanevroval a ked zistil ze to asi neda tak sa odpojil. Proste to nasere a kazi radost z hry aj takemu hracovi ako som ja co tie statistiky nejake super nema. ....... |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 09-12-2016 20:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
Založený: 30.09.05
|
hlavní pointa je ale v tom, že byť jsme si z toho interně před pár lety udělali srandu, nikde dál se to nemazalo, nikdo veřejně tempíka nesoudil a v zásadě to bylo každýmu šumák. Zkrátka for fun.
Ten rozdíl v přístupu 606, potažmo 310, je kontrastní. Hayes za podobnou událost, přestože netrefí ani letadlo, chce střílet padáky. Butys se přidá se svojí urban legend o jedné děsně temné letce. A Wolf je v afektu ochotný jít se vyřvat na TS, že si Punkey chce chránit streak 4.. Přání se tu stává otcem myšlenky.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
datelko |
Přidané 09-12-2016 20:54
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 155
Založený: 13.05.12
|
Hosi je to iba hra , a kaslite na tých hlupákov co to kazia ( na ostro by to bol iné)
|
|
|
|
606_hayes |
Přidané 09-12-2016 21:08
|
Rozkoukaný
|
No som obcas horka hlava a potrebujem sa niekde vykecat .....a zo starej gardy 606tky som tam asi ostal len ja. Takze by som celkovo 606tku do toho netahal. tento flejm je moj |
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 09-12-2016 22:04
|
Diskutující
Příspěvek: 4090
Založený: 18.01.10
|
1stCL_pbarry napsal:
hlavní pointa je ale v tom, že byť jsme si z toho interně před pár lety udělali srandu, nikde dál se to nemazalo, nikdo veřejně tempíka nesoudil a v zásadě to bylo každýmu šumák. Zkrátka for fun.
Ten rozdíl v přístupu 606, potažmo 310, je kontrastní. Hayes za podobnou událost, přestože netrefí ani letadlo, chce střílet padáky. Butys se přidá se svojí urban legend o jedné děsně temné letce. A Wolf je v afektu ochotný jít se vyřvat na TS, že si Punkey chce chránit streak 4.. Přání se tu stává otcem myšlenky.
Tak hlavně, že vy jste čistí jak lilie. Mohli jste mě (nebo Hayesovi) to poslat v SZ a bylo to. Já bych tady taky mohl začít vytahovat špínu na Pagiho, přejmenovanyho Wernera nebo nějakyho šulibrka, jehož jméno si už ani nepamatuju. A nejsem sám, s tou "lajoní čistotou" má osobní zkušenost víc lidí. Se pak divíte, že vám někteří nemůžou přijít na jméno. Pár takovejch excesů spolu s arogancí pak kazí jméno celý letce. |
|
|
|
1stCL_Punkey |
Přidané 09-12-2016 22:25
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
Hmm to mohl Hayes začít řešit rovnou s tím dotyčným po pm a nemusel tu sračku psát sem... |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 09-12-2016 22:34
|
Uživatel
|
606_hayes napsal:
No som obcas horka hlava a potrebujem sa niekde vykecat .....a zo starej gardy 606tky som tam asi ostal len ja. Takze by som celkovo 606tku do toho netahal. tento flejm je moj
ok, ale víš co, máš před jménem 606.. To je stejný jako s 1stCL, rovnou tě to někam přiřazuje
606_Druindin napsal:
Tak hlavně, že vy jste čistí jak lilie. Mohli jste mě (nebo Hayesovi) to poslat v SZ a bylo to. Já bych tady taky mohl začít vytahovat špínu na Pagiho, přejmenovanyho Wernera nebo nějakyho šulibrka, jehož jméno si už ani nepamatuju. A nejsem sám, s tou "lajoní čistotou" má osobní zkušenost víc lidí. Se pak divíte, že vám někteří nemůžou přijít na jméno. Pár takovejch excesů spolu s arogancí pak kazí jméno celý letce.
Taky nikde nevykládáme, že jsme bezposkvrny. Pravidla ale neporušujeme. "Lajoní čistotu" nám především neustále podsouváte vy, přestože to není ani za mák vaše starost. Jakékoliv vybočení z našeho kodexu vždy bylo bedlivě sledováno a reklamováno někým zvenčí, bez jediné znalosti interního řešení u nás.
Btw. To video není házení špíny. Nadhodil to Cassius, kdosi ho chtěl vidět a tak tu je - bez dalších komentářů. Tempík mohl mít tisíc důvodů.
|
|
|
|
606_hayes |
Přidané 09-12-2016 22:45
|
Rozkoukaný
|
606_ mam pred menom a som na to hrdy ...... |
|
|
|
311_Vont |
Přidané 09-12-2016 22:52
|
Uživatel
Příspěvek: 914
Založený: 25.01.10
|
Ono to kontrastní je, ale ne ve smyslu letek jako spíš jednotlivců a jejich přístupu k létání, kdysi jsem zažil několik nepříjemných incidentů s klukama od 1.CL které by si asi každý virt. pilot za rámeček dnes nedal, ale proto jsem nikdy celou letku neházel do jednoho pytle, spíše jsem to přikládal k mladičké nerozvážnosti a nervovému vypětí v bojové situaci, proto bych si vyprošoval to označení přístup ¨celé 310.¨
Naopak jsem poznal dost fajn pilotů i u vás (1.CL) tak bych se na nějaké praní starého špinavého prádla vysr... a šel lítat a umírat jako chlapi. Myslím že na udržování žhavosti podobných vláken jsme už dost staří.
Pokud někdo virtuálně líta takovou řádku let, rozdává sestřely a sám je pak nedovede přijmout, aby si neponičil staty, tak mi ho je spíš líto, to ovšem platí na obě strany.
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 09-12-2016 23:10
|
Uživatel
|
311_Vont napsal:
Ono to kontrastní je, ale ne ve smyslu letek jako spíš jednotlivců a jejich přístupu k létání, kdysi jsem zažil několik nepříjemných incidentů s klukama od 1.CL které by si asi každý virt. pilot za rámeček dnes nedal, ale proto jsem nikdy celou letku neházel do jednoho pytle, spíše jsem to přikládal k mladičké nerozvážnosti a nervovému vypětí v bojové situaci, proto bych si vyprošoval to označení přístup ¨celé 310.¨
Naopak jsem poznal dost fajn pilotů i u vás (1.CL) tak bych se na nějaké praní starého špinavého prádla vysr... a šel lítat a umírat jako chlapi. Myslím že na udržování žhavosti podobných vláken jsme už dost staří.
Pokud někdo virtuálně líta takovou řádku let, rozdává sestřely a sám je pak nedovede přijmout, aby si neponičil staty, tak mi ho je spíš líto, to ovšem platí na obě strany.
ok, já s tebou veskrze souhlasím, ale třeba Butys to vidí jinak.
310_Butys napsal:
Možná to není problém celé modré strany jako takové, ale spíše jedné celé modré letky jako takové.
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 09-12-2016 23:19
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Je krásné, že nikdo nechce nikomu nic předhazovat a tahat staré prádlo. Kdo tu ještě nenapsal nějaký pamflet? Nedržte to v sobě uleví se vám, kdo smrdí víc, 606, lioni, nebo 310/311. Jsem napjatý.
[img]http://www.reactiongifs.com/r/2012/12/really-tell-me-more.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 09-12-2016 23:34
|
Rozkoukaný
|
To je jasne ze ty.... |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 10-12-2016 00:08
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Prove it! |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 10-12-2016 00:48
|
Diskutující
Příspěvek: 2485
Založený: 30.05.07
|
Taková rvačka.
A to přitom zatím stojí BoS či BoM celkem za prd.
Nechcu vidět tu melu až se trošičku (jak doufám) rozběhne. |
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 10-12-2016 11:26
|
Uživatel
Příspěvek: 528
Založený: 22.04.07
|
Cassius Chaerea napsal:
Je krásné, že nikdo nechce nikomu nic předhazovat a tahat staré prádlo. Kdo tu ještě nenapsal nějaký pamflet? Nedržte to v sobě uleví se vám, kdo smrdí víc, 606, lioni, nebo 310/311. Jsem napjatý.
[img]http://www.reactiongifs.com/r/2012/12/really-tell-me-more.gif[/img] is not a valid Image.
Nejvíc smrdí "ZVP" protože už je čtyři roky mrtvá |
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 10-12-2016 12:52
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 369
Založený: 14.04.08
|
Vy jste defétista, veliteli ...