November 22 2024 22:41:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Ajvn
Ne Ne Cassio.
Neuznané sestřely, to je prkotina.
Mi jde o Vyžší princip.Šklebící se

606_Druindin
Cassius Chaerea napsal:

606_Druindin napsal:
K tomu cos postoval - neznám pozadí toho příběhu. Ale co vidím, je přehřátej harrik snažící se přistoupat k nějakym tečkám. Třeba chtěl otevřít víc chladiče a místo ctrl+R se umáčkl na ctrl+E což je neštastné výchozí nastavení pro chladič a opuštění letounu. Ať první hodí kamenem ten, komu se to ve starym šturmovi nestalo Úsměv
Myslím že dotyčný ještě žije, než začít spekulovat, je přeci jenom vhodnější se jej na to optat, třeba si bude situaci pamatovat.

Asi jo, přeci jenom je to jenom tak 5-6 let stary a taková situace to musí člověku zůstat v paměti. Se ho na to zeptám v Pardubicích, nebo Kostelci, jinde se nepotkáváme.
Jestli tam budeš taky, tak se připomeň Úsměv

606_hayes
no, nebudeme tu moc nad tym videom teoretizovat. preco tempik skakal mi nie je jasne - dufam ze to bol Temp. Ale malinko rozdiel medzi mojou situaciou a situaciou Tempika na videu je ze ten skakal a nik nan neutocil...aspon teda som si nevsimol. ale budis. nech to tempik vysvetli.
Je skoro 100% jasne ze nikoho na padaku strielat nebudem (aj tak by som netrafil Šklebící se ) len ma to proste nechutne nastvalo. Vcera pri lietani sa mi zase stalo ze sa mi tiez bf 110 odpojila pred cumakom, jendoducho pomanevroval a ked zistil ze to asi neda tak sa odpojil. Proste to nasere a kazi radost z hry aj takemu hracovi ako som ja co tie statistiky nejake super nema. .......

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_pbarry
hlavní pointa je ale v tom, že byť jsme si z toho interně před pár lety udělali srandu, nikde dál se to nemazalo, nikdo veřejně tempíka nesoudil a v zásadě to bylo každýmu šumák. Zkrátka for fun.

Ten rozdíl v přístupu 606, potažmo 310, je kontrastní. Hayes za podobnou událost, přestože netrefí ani letadlo, chce střílet padáky. Butys se přidá se svojí urban legend o jedné děsně temné letce. A Wolf je v afektu ochotný jít se vyřvat na TS, že si Punkey chce chránit streak 4.. Přání se tu stává otcem myšlenky.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
datelko
Hosi je to iba hra , a kaslite na tých hlupákov co to kazia Mrknutí ( na ostro by to bol iné) Cool
Mrknutí

606_hayes
No som obcas horka hlava a potrebujem sa niekde vykecat Mrknutí .....a zo starej gardy 606tky som tam asi ostal len ja. Takze by som celkovo 606tku do toho netahal. Mrknutí tento flejm je moj

606_Druindin
1stCL_pbarry napsal:

hlavní pointa je ale v tom, že byť jsme si z toho interně před pár lety udělali srandu, nikde dál se to nemazalo, nikdo veřejně tempíka nesoudil a v zásadě to bylo každýmu šumák. Zkrátka for fun.

Ten rozdíl v přístupu 606, potažmo 310, je kontrastní. Hayes za podobnou událost, přestože netrefí ani letadlo, chce střílet padáky. Butys se přidá se svojí urban legend o jedné děsně temné letce. A Wolf je v afektu ochotný jít se vyřvat na TS, že si Punkey chce chránit streak 4.. Přání se tu stává otcem myšlenky.

Tak hlavně, že vy jste čistí jak lilie. Mohli jste mě (nebo Hayesovi) to poslat v SZ a bylo to. Já bych tady taky mohl začít vytahovat špínu na Pagiho, přejmenovanyho Wernera nebo nějakyho šulibrka, jehož jméno si už ani nepamatuju. A nejsem sám, s tou "lajoní čistotou" má osobní zkušenost víc lidí. Se pak divíte, že vám někteří nemůžou přijít na jméno. Pár takovejch excesů spolu s arogancí pak kazí jméno celý letce.

1stCL_Punkey
Hmm to mohl Hayes začít řešit rovnou s tím dotyčným po pm a nemusel tu sračku psát sem...

1stCL_pbarry
606_hayes napsal:

No som obcas horka hlava a potrebujem sa niekde vykecat Mrknutí .....a zo starej gardy 606tky som tam asi ostal len ja. Takze by som celkovo 606tku do toho netahal. Mrknutí tento flejm je moj

ok, ale víš co, máš před jménem 606.. To je stejný jako s 1stCL, rovnou tě to někam přiřazuje Úsměv

606_Druindin napsal:

Tak hlavně, že vy jste čistí jak lilie. Mohli jste mě (nebo Hayesovi) to poslat v SZ a bylo to. Já bych tady taky mohl začít vytahovat špínu na Pagiho, přejmenovanyho Wernera nebo nějakyho šulibrka, jehož jméno si už ani nepamatuju. A nejsem sám, s tou "lajoní čistotou" má osobní zkušenost víc lidí. Se pak divíte, že vám někteří nemůžou přijít na jméno. Pár takovejch excesů spolu s arogancí pak kazí jméno celý letce.

Taky nikde nevykládáme, že jsme bezposkvrny. Pravidla ale neporušujeme. "Lajoní čistotu" nám především neustále podsouváte vy, přestože to není ani za mák vaše starost. Jakékoliv vybočení z našeho kodexu vždy bylo bedlivě sledováno a reklamováno někým zvenčí, bez jediné znalosti interního řešení u nás.

Btw. To video není házení špíny. Nadhodil to Cassius, kdosi ho chtěl vidět a tak tu je - bez dalších komentářů. Tempík mohl mít tisíc důvodů.

barryk.webz.cz
606_hayes
606_ mam pred menom a som na to hrdy Úsměv ......

311_Vont
1stCL_pbarry napsal:

Ten rozdíl v přístupu 606, potažmo 310, je kontrastní.

Ono to kontrastní je, ale ne ve smyslu letek jako spíš jednotlivců a jejich přístupu k létání, kdysi jsem zažil několik nepříjemných incidentů s klukama od 1.CL které by si asi každý virt. pilot za rámeček dnes nedal, ale proto jsem nikdy celou letku neházel do jednoho pytle, spíše jsem to přikládal k mladičké nerozvážnosti a nervovému vypětí v bojové situaci, proto bych si vyprošoval to označení přístup ¨celé 310.¨
Naopak jsem poznal dost fajn pilotů i u vás (1.CL) tak bych se na nějaké praní starého špinavého prádla vysr... a šel lítat a umírat jako chlapi. Myslím že na udržování žhavosti podobných vláken jsme už dost staří.

Pokud někdo virtuálně líta takovou řádku let, rozdává sestřely a sám je pak nedovede přijmout, aby si neponičil staty, tak mi ho je spíš líto, to ovšem platí na obě strany.
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
1stCL_pbarry
311_Vont napsal:

Ono to kontrastní je, ale ne ve smyslu letek jako spíš jednotlivců a jejich přístupu k létání, kdysi jsem zažil několik nepříjemných incidentů s klukama od 1.CL které by si asi každý virt. pilot za rámeček dnes nedal, ale proto jsem nikdy celou letku neházel do jednoho pytle, spíše jsem to přikládal k mladičké nerozvážnosti a nervovému vypětí v bojové situaci, proto bych si vyprošoval to označení přístup ¨celé 310.¨
Naopak jsem poznal dost fajn pilotů i u vás (1.CL) tak bych se na nějaké praní starého špinavého prádla vysr... a šel lítat a umírat jako chlapi. Myslím že na udržování žhavosti podobných vláken jsme už dost staří.

Pokud někdo virtuálně líta takovou řádku let, rozdává sestřely a sám je pak nedovede přijmout, aby si neponičil staty, tak mi ho je spíš líto, to ovšem platí na obě strany.

ok, já s tebou veskrze souhlasím, ale třeba Butys to vidí jinak.

310_Butys napsal:

Možná to není problém celé modré strany jako takové, ale spíše jedné celé modré letky jako takové.

barryk.webz.cz
CSW_Cassius Chaerea
Je krásné, že nikdo nechce nikomu nic předhazovat a tahat staré prádlo. Kdo tu ještě nenapsal nějaký pamflet? Nedržte to v sobě uleví se vám, kdo smrdí víc, 606, lioni, nebo 310/311. Jsem napjatý. Úsměv
[img]http://www.reactiongifs.com/r/2012/12/really-tell-me-more.gif[/img] is not a valid Image.

606_hayes
To je jasne ze ty....Šklebící se

CSW_Cassius Chaerea
Prove it! Úsměv

Ajvn
Úsměv Taková rvačka.
A to přitom zatím stojí BoS či BoM celkem za prd.
Nechcu vidět tu melu až se trošičku (jak doufám) rozběhne.Šklebící se

ZVP_ALEX
Cassius Chaerea napsal:

Je krásné, že nikdo nechce nikomu nic předhazovat a tahat staré prádlo. Kdo tu ještě nenapsal nějaký pamflet? Nedržte to v sobě uleví se vám, kdo smrdí víc, 606, lioni, nebo 310/311. Jsem napjatý. Úsměv
[img]http://www.reactiongifs.com/r/2012/12/really-tell-me-more.gif[/img] is not a valid Image.

Nejvíc smrdí "ZVP" protože už je čtyři roky mrtvá Šklebící se

ZVP Zdenek
ZVP_ALEX napsal:

Nejvíc smrdí "ZVP" protože už je čtyři roky mrtvá Šklebící se

Vy jste defétista, veliteli ... Cool
Die Tschechen sind die lachende Bestien

1stCL_Novotny
Zifi napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Zifi napsal:
Až se on přestane srat do mě... díky
Tak to jóóó.

Hele Novotňáku přestaň se srát do Zifiho. Úsměv

konečně

No tak to moment! Já nepřestal!! Šklebící se

ukulele
jsem si jistý, že přestal

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,182 návštěv