November 22 2024 22:19:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
CSW_Cassius Chaerea
Zifi napsal:
Až se on přestane srat do mě... díky
Tak to jóóó.

Hele Novotňáku přestaň se srát do Zifiho. Úsměv

ukulele
Cassius Chaerea napsal:

Zifi napsal:
Až se on přestane srat do mě... díky
Tak to jóóó.

Hele Novotňáku přestaň se srát do Zifiho. Úsměv

konečně
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 10-12-2016 14:05

Aces_Wild
modří vs červení v epické bitvě
i.imgur.com/wB1oTr9.gif

1stCL_Punkey
310_Butys napsal:

Možná to není problém celé modré strany jako takové, ale spíše jedné celé modré letky jako takové. Pár dnů zpátky tady někdo nízko vyskočil a dal hned refly, možná by přežil, ale možná taky ne a teď je tu další podobný problém.
.

Zase ty báby na pavlači co vědí hovno a jen křičíŠklebící se

Cassi, tobě jsem poslal track, mohl by ses prosím k tomu výskoku vyjádřit? Díky. Od Wolfa jsem zatím nedostal žádnou zprávu....

1stCL_Jiricek
Aces_Wild napsal:

modří vs červení v epické bitvě
i.imgur.com/wB1oTr9.gif

Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Mimoděk se dokumentem prokázalo, že modří jsou ve všech taktickcých projevech lepší: útok, obrana i fázování boje. A to mají, uvažte, mnohem méně účinnou tašku a jejich kabát rovněž méně vydrží. Především je ale bytost vlevo zjevně kultivovanější. Za celou dobu videa (a to už ho sleduju dobrých 15 minut) jsem z jejích úst neslyšel ani neviděl náznak urážky či stěžování si. Na rozdíl od bytosti vpravo, které na ústa není vůbec vidět a nelze vůbec vyloučit, že je celou dobu vulgární a svého soka nevhodně dehonestuje, jakož i fňuká. Jelikož ani do obličeje není bytosti vidět, klidně by se mohlo jednat o nejmenovaného pilota jisté červené letky. Vlastny by se mohlo jednat o všechny její piltoy... Ano, jsou to jistě všichni...

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_Punkey napsal:
Cassi, tobě jsem poslal track, mohl by ses prosím k tomu výskoku vyjádřit? Díky. Od Wolfa jsem zatím nedostal žádnou zprávu....
No tak tedy ok.

První část PM poslané Wolfovi:

Přeposílám od Punkáče dodaný track: https://uloz.to/!...tracks-rar

Jestliže seznáš že se jedná o dotyčnou akci (a vše dle mého tomu napovídá), pak z moci mnou sobě svěřenou ve jménu 3.IAP/BAPu, jsem došel k následujícímu. Situace v době Punkáčova odpojení skutečně odpovídá tomu, že by dotyčný svůj výskok přežil (+- to ukazuje i Punkáčova rekonstrukce ve vlákně). Že se odpojil zbrkle a předčasně je zjevné. Ať už to bylo dáno jeho nasraností, nebo tím, že si chtěl pojistit zachování "neexistujícího" strejku (v té době měl dle statů 4 letadla na kontě) už můžeme ponechat stranou - dotyčný se k tomu později ve vláknu vyjádřil: "Dám si na to pozor a nebude se to příště opakovat....."

Ajvn
A je to tady zase.
Jako ve starým Šturmu.
Nesmyslné hádky které vznikají k vůli:

IDIOTSKÝCH-POHLUPAVÝCH A ZCELA NESMYSLNÝCH STATISTIK.

Jo pardón chlapečci jsou soutěživí. A potřebujou si neustále dokazovat jak jsou skvělí.

Tak jo hojte si své mindráky a pak se tady hádejte o psí chlup jako KOKOTI.

CSW_Cassius Chaerea
57_OTU ajvn napsal:

A je to tady zase.
Jako ve starým Šturmu.

Jo pardón chlapečci jsou soutěživí. A potřebujou si neustále dokazovat jak jsou skvělí.

Tak důležité je, že ses přidal ne? Aniž se tě to vůbec týká, neváháš se zapojit. Nějaký psí chlup zbude i pro vás "Bruno".
[img]http://www.jpeg.cz/images/2016/12/09/QBuz.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 09-12-2016 16:31

Ajvn
No jo no. Šklebící se
Můžu si ty poblé statistiky nějak zrušit?

1stCL_Jiricek
57_OTU ajvn napsal:

A je to tady zase.
Jako ve starým Šturmu.

Ahoj Ajvn,

zatracovat statistiky je podobné, jako vyčítat fotbalistům, že si při hře počítají góly. Jasně, chce-li si někdo jen tak začutat, nic proti tomu. Ale chce-li někdo kopat na branky a počítat góly, proč by se mu za to měl "čutálista" posmívat...? Je to soutěž, hra, konfrotnace. Že někdo chce sledovat své výkony a poměřovat je s jinými je pricnip veškerého soutěžení. Nechápu, proč zrovna hra na boj (!) by měla být oproštěna od rozměru poměřování sil.

Mně třeba létání beze srachu "o život" nebaví. Někam vlétnout a nebát se, to je prostě nuda. A samozřejmě čím větší streak, tím větší strach a tím lepší zážitek. Že to má někdo jinak je v pořádku a není to má věc, abych to řešil. Nesmyslné je naopak pořád někomu podsouvat svůj přístup ke hře. Ať si každý chcípe s chutí jemu vlastní.

Takže se na Hayese nezlob, že za své úsilí na ostrém serveru zcela právem žádal spravedlivou šanci pokusit se dosáhnout "zářezu", kterážto mu byla výskokem odepřena. Ačkoli věcně je vítězem, jak každý rozumný člověk musí uznat.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 09-12-2016 17:00

Ajvn
Ja se probůh nezlobím na Hayese.
Prostě jsem nevydržel bez reakce, protože když slyším slovo statistiky tak to je jako bys zamával bykovi před pyskem červeným hadrem.Úsměv

1stCL_Jiricek
57_OTU ajvn napsal:

Ja se probůh nezlobím na Hayese.

Aha, tak to se omlouvám. Logicky mi z toho vyšel Hayes, nikoho jiného se v diskusi statistiky nijak nedotkly. Ten, co skákal, to pro statistiky spíše nedělal, ten nějakých zajímavých čísel ve statistikách těžko dosahoval. A kdyby mu šlo o život, pokusil se o útěk nebo o vyhnutí boji. Bych spíše hádal, že to byl nějaký "trdlík", než strejkař. Všimni si, že o statistiky se nejvíce bojí ti, co nestrejkujou... "Strejkaři", jak se jim nelichotivě říká, chcípat umí. Neviděl jsem člověka se strejkem, který by stál za řeč, aby se zachoval zbaběle. Protože právě hrozba smrti dává jejich strejkům hodnotu, bez občasné smrti to nebaví... Číslo na webu není streak...

Prostě jsem nevydržel bez reakce, protože když slyším slovo statistiky tak to je jako bys zamával bykovi před pyskem červeným hadrem.Úsměv

Chápu. Coby někdejší spolu-utvářející člen AH jsem taky býval antistatistický fundamentalista. Že to kazí servery, charaktery apod... Nic proti takovému pohledu na svět.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 09-12-2016 17:29

Ajvn
Ja jenom že mám se statistikama fakt blbou skušenost. (IL-1946)
Ono by to chtělo pro tohle téma samostatné vlákno...

CSW_Cassius Chaerea
57_OTU ajvn napsal:

Ja jenom že mám se statistikama fakt blbou skušenost. (IL-1946)
Ono by to chtělo pro tohle téma samostatné vlákno...
Neuznali ti sestřely? No to je pech, o tom mi ani nemluv...

606_Druindin
1stCL_Werner napsal:

606_Druindin napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Taky to považuji za zbabělost. Nejednou jsem viděl enemáka co svojí situaci viděl beznadějně a vyskočil aniž by měl cokoliv s letadlem. Kdysi mě takhle vytočil jeden fuckáč na AFW, taky jsem si řekl že ho příště sejmu na šňůrách. A pak jsem si zavedl deníček a píšu si takové zbabělce do seznamu killů zadarmo.

Doteď se myslím, že se lioni baví videem obdobného případu s nápisem 606. Úsměv

Hele nekaž karmu vlasovče a pošli mě odkaz na to video. Takovy "údajně možná a někde jsem slyšel" se mě moc nelíbí a pokud je to pravda a někdo z nás neudržel nervy, tak dostane důtku, nebo důtkama - to se ještě rozmyslim Úsměv

Žádné takové video v oficiálních lionských archivech rozhodně není

... tak to je dobře.

K tomu cos postoval - neznám pozadí toho příběhu. Ale co vidím, je přehřátej harrik snažící se přistoupat k nějakym tečkám. Třeba chtěl otevřít víc chladiče a místo ctrl+R se umáčkl na ctrl+E což je neštastné výchozí nastavení pro chladič a opuštění letounu. Ať první hodí kamenem ten, komu se to ve starym šturmovi nestalo Úsměv

1stCL_Werner
Až na to že ty hlášky nepatří hurriku Úsměv
1st Czech Lions - Resistance is futile...

606_Druindin
1stCL_Werner napsal:

Až na to že ty hlášky nepatří hurriku Úsměv

Myslíš, že stoupající hurrik v poušti na plnej plyn se nepřehřívá? Úsměv

CSW_Cassius Chaerea
606_Druindin napsal:
K tomu cos postoval - neznám pozadí toho příběhu. Ale co vidím, je přehřátej harrik snažící se přistoupat k nějakym tečkám. Třeba chtěl otevřít víc chladiče a místo ctrl+R se umáčkl na ctrl+E což je neštastné výchozí nastavení pro chladič a opuštění letounu. Ať první hodí kamenem ten, komu se to ve starym šturmovi nestalo Úsměv
Myslím že dotyčný ještě žije, než začít spekulovat, je přeci jenom vhodnější se jej na to optat, třeba si bude situaci pamatovat.

1stCL_Werner
Mně je to celkem buřt, jen tohle vidět Hayes z druhý strany, tak má nejspíš špatný spaní Úsměv
1st Czech Lions - Resistance is futile...

1stCL_Punkey
Kámen

Samozřejmě že stalo, ale při nasazování na finále, chtěl jsem rozsvítit pozičky Pff

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,126 návštěv